Поддържане на фигурата и смейните отношения

• 36 923
  • 935
  •   1
Отговори
# 915
  • София
аха, особено това с коя глава да мисли като го тресне хормонът!  Laughing
разбира се, че децата не пропушват само заради родителите си, има и други фактори, особено външни. Но! Когато родителите пушат, децата смятат това за нормално поведение, много желан атрибут на възрастните и  не само че не криитикуват пушенеето, а дори искат да подражават. Все пак, родителят не може да бъде лош в главата на детето си!

# 916
...

Не бе  Joy , на мен ми е...абе мизерно - все едно сме някакви изпаднали и си делкаме поредната фаска или тревица  Joy А не че време оно не съм го правела, ама...

Пък и ние в спалнята не пушим най-малкото... Wink

Ние също не пушим в спалнята, ама и секс на правим там...
И пушенето след секс си е кеф за пушачите, тия дето не пушат квото искат да правят след секс, аз казвам кво правя аз, никого насила не карам  Peace

Андариел - баща ми пуши, майка ми - не. Аз пуша, сестра ми не.
Аз пропуших на 18 години, далеч от детската възраст, съвсем обмислено си пропуших, не заради подражание  Peace
Детето ми вероятно ще пуши.

# 917
аха, особено това с коя глава да мисли като го тресне хормонът!  Laughing
разбира се, че децата не пропушват само заради родителите си, има и други фактори, особено външни. Но! Когато родителите пушат, децата смятат това за нормално поведение, много желан атрибут на възрастните и  не само че не криитикуват пушенеето, а дори искат да подражават. Все пак, родителят не може да бъде лош в главата на детето си!

Ясно написах, че не знам дали ще вдене, но аз съм длъжна да го направя.

Иначе това също е страхотен мит! Братовчед ми къса цигарите на майка си и нон стоп прави бележки, сума ти познати не пушат именно в противовес на семействата си пушачи. Младите хора днес са много отворени към света, което е много добре, здравословния начин на живот - фитнесите, спорта и тн - отдавна са на мода. По твое време - сигурно е било друго...
Но както и да е.

# 918
  • София
ох, колко пъти да обяснявам, че братовчедът, сестрата, бабата не са представителна извадка! Колкото си искате отричайте, това не променя резултатите на процеси, които са проучвани от десетилетия!
Някои млади хора може да са отворени, но поне също толкова не са. Да сечуди човек защо тогава консумацията на алкохол, цигари и наркотици расте в световен мащаб, а възрастта на употреба пада до детска, че и в нашенски мащаб!

# 919
ох, колко пъти да обяснявам, че братовчедът, сестрата, бабата не са представителна извадка! Колкото си искате отричайте, това не променя резултатите на процеси, които са проучвани от десетилетия!

Ох, да, нашето мнение не е от значение, само твоето е меродавно  Joy
Мисли си каквото искаш. На мен ми е все тая, заблудите са голяма работа...

# 920
  • София
Точно, че са голяма работа! Особено за тези, които са вътре в бозата. Болшинството зависими отричат зависимостта си, измислят и въртят всякакви приказки за оправдание.
Да, меродавно е, защото нещата са проучени доста отдавна, ама няма кой де чете, а предпочита да си пафка цигарите и да се заблуждава, че всичко е ок!

# 921
Ти имаш време - чети. Аз имам живите примери пред очите си и за мен това е реалността.
И къде пък видя да отричам нещо - стократно си признах  newsm78
Аааа, ти сигурно искаше да призная как това ще научи детето ми да пуши ли??? Мдааа...50 на 50 - това ще кажа само.

# 922
  • Варна
Andariel Що се занимаваш?  Wink Не виждаш ли, че не вдява?

# 923
  • София
верно, що ли и аз се хабя! Ще има да си бие главата, ама отидЕ!

# 924
Andariel Що се занимаваш?  Wink Не виждаш ли, че не вдява?

Кое да вдена  newsm78
Странно, но факт - явно имаме различно мнение. Дали очаквате всички да са на вашето?

верно, що ли и аз се хабя! Ще има да си бие главата, ама отидЕ!

Отиде...Знаеш ли, аз мога с доста по-голяма сила да ти пророкувам, че от твоите деца нищо няма да излезе, щото са свикнали до полата на мама, ама...Не е ли тъпо?

# 925
Това са просто вредни навици, момичета, не се самозаблуждавайте! Peace  Simple Smile
То непушачите как ли се оправят с романтика, сигурно е голяма мъка.
Бивш пушач съм и ви разбирам чудесно. Wink

И аз съм бивша пушачка и си спомням как си мислех, че светът свършва като спреш цигарите: сексът, храната, кафето, срещите с приятелки, балконите и бла-бла не са толкова хубави вече, ще надебелея, нищо няма да е както преди. Глупости пълни. Аз съм на килограмите си от преди 10 години в момента и кафе пия с кеф и с приятелки седя с кеф, просто цигарите не играят роля в живота ми вече.

# 926
Andariel, за кое точно ти се стори че се оправдавам....че не схванах нещо..
За това, че човек сам избира как да живее, какво да консумира, дали да пуши, пие и т.н. ли?
Нещо май не си в час днес...

# 927
  • София
Възможно е да не съм.  Embarassed

# 928
За любителите на анекдотите - майка ми пуши по две кутии на ден 30 години, с пиенето не се ограничаваше и на 55 си отиде от рак на панкреаса, за шест месеца в адски мъки. И пиенето, и пушенето са рискови фактори за рак на панкреаса, който е един от най-нелечимите и най-болезнените. Аз предпочитам да си ида като ме блъсне кола, а не крещейки от болка с дни.

# 929
Пушач съм, да -и да ви кажа това, заедно с много секс - поддържат семейните ни отношения прекрасни    Joy
Една цигара годишно не вреди, а?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт