Поддържане на фигурата и смейните отношения

• 37 235
  • 935
  •   1
Отговори
# 210
Темата се е изместила доста, но няма лошо.

Авторката, само ти можеш да разбереш наистина, ама наистина от какво е недоволен мъжът ти.
Може да не прекарвате достатъчно време заедно.
Може той да е сто кила и твоята слабост да го дразни.
Може да му липсват моментите на лежерен разговор и отпускане.
Може да си мисли, че освен от "режима", от малко други неща се интересуваш.

А може и да не е така.
Вместо да гадаем, посмисли си ти. Особено ако имате деца, защото те попиват отношението ти към
храната. Което може и да отива към вманиачаване (но ние не знаем).

Алиса, благодаря ти за този постинг, защото се замислих и наистина може би причината е другаде. От както се върнах на работа след майчинството, се отдадох прекалено на работата, за да се върна на ниво. Мисля, че забележките започнаха, когато започнах да се прибирам по-късно, и че са начин да ми покаже, че прекарваме по-малко време отколкото трябва заедно. Ще взема да организирам някой уикенд на някое приятно местнеце.
Колкото до децата, наистина ми е правил забележка, че не давам добър пример на сина ни. За мен здравослоното хранене, без вманиачаване, не може да бъде лош пример за едно дете...

# 211
Аз да отговоря по темата, тогава:)

Мъжът ми ме подкрепя във всеки мой опит да отслабна, но не ме унижава, когато не го правя. Не ми е поставял никога условия да бъда едно или друго нещо, аз просто винаги съм имала и имам проблеми с фигурата, според периодите са големи, по-големи и още по-големи:) Той от своя страна е един едър и висок мъж с по-скоро привлекателна фигура, но и той има какво да прави за хубост и здраве. Обикновено, когато правя диета той тутакси се прилепва да е с мен, така че не сме имали периоди, в които аз паса, а той нагъва наденици.
Напоследък доста променихме начина на хранене, НО така и не можем да отвикнем да ядем бързо. Ядем буквално за едни реклами време.  Confused

Имам приятелки, на които мъжете им им забраняват да ядат. Правили са го и пред хора, на маса. Прави знак, и тя оставя филията, вилицата... няколко пъти съм била свидетел на такива сцени и сами били ужасно унизителни. Не знам дали мога да бъда с такъв човек.

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 18:16 от 10 c's

# 212
Още с първото забременяване, се отпуснах ужасно и качих много килограми над нормалните за мен. Така се случи, че изобщо не отслабнах до втората бременност и задържах почти 6 години доста наднормени килограми. Мъжът ми никога не ми е правил забележка или намек за външния ми вид и сигурно затова и на мен доскоро не ми правеше особено впечатление. Дойде обаче един преломен момент, в който всичките ми дрехи ми бяха тесни, а нови не успявах да си намеря Crazy и започнах диета. Мъжът ми е посрещна абсолютно равнодушно, нито ме стимулира, нито ме осъжда. Сега обаче резултатите са видими и той ме хвали, като по този начин ми дава и стимул да продължа Simple Smile

# 213

Сега обаче резултатите са видими и той ме хвали, като по този начин ми дава и стимул да продължа Simple Smile

Що, ти самата не искаш ли да си слаба и привлекателна? Само заради него ли се подлагаш на диета?

# 214
Храненето не е само калориите, то е и общуване, въобще важна част от семейния живот. Аз се старая да ям здравословно, но не дотам, че да ни пречи да се храним заедно. Случва се той да яде след мен, но аз сядам с него, както и обратното.

Пропускането на закуската не е здравословно. Една закуска с високо съдържание на фибри зарежда много добре, направо си е основа на балансираното хранене.

# 215

Сега обаче резултатите са видими и той ме хвали, като по този начин ми дава и стимул да продължа Simple Smile

Що, ти самата не искаш ли да си слаба и привлекателна? Само заради него ли се подлагаш на диета?

Разбира се, че не е заради него Simple Smile. Както написах, той не ми е правил никога намеци за килограмите ми и в неговите очи съм си привлекателна така или иначе. Но когато околните забелязват резултатите, това дава сили да продължиш. Защото да се измъчваш с диети и никой да не вижда резултат, определено не е много стимулиращо. Поне при мен е така.

# 216
Забравихме и Летисия Каста в тази суматоха, дами.
С грандиозните 170 см.
Обаче е страшен секс.

Давайте красиви крака.

Летисия Каста ми я показа съфорумка миналата година и бях доста разочарован, защото и бях чувал името и очаквах да видя красавица.

даваме красиви крака  Grinning

http://prikachi.com/images/395/3456395t.jpg
http://prikachi.com/images/393/3456393N.jpg
http://prikachi.com/images/386/3456386U.jpg
http://prikachi.com/users/the_third/8G.jpg

# 217
  • София
Третият, за крака бяхме преговаряли.
Аз не знам, ти ще кажеш, стана ми любопитно- ти виждаш ли им краката на тези?
Хубави са, де.
Но си личи, че има лунно затъмнение.

# 218

Тая е даже с къси крака...    Mr. Green

А и идеята беше за крака , не за задни части....    hahaha

Тия си ги гледай вечер преди лягане,за стимул....явно ти липсва!    Laughing   

# 219
Един мъж ще покаже какви крака харесва и ще му се каже, че това не само не е за харесване ами дори не е крака Joy

После какво могат да кажат мъжете за фигурата на жена си като все ще са криви каквото и да споменат и ли пък премълчат Mr. Green Laughing

# 220
  • София
Не е сбъркал човекът - краката започват от.....дупето Mr. Green

Аз не съм мъж, но определено не харесвам мускулести дамски крачета Wink Но дупетата си ги бива.

# 221

Какво значение има? Важното е да има стимул. Дори да е заради него - тя го прави с желание и това ще я направи доволна, тогава?  Laughing

# 222
  • София

Какво значение има? Важното е да има стимул. Дори да е заради него - тя го прави с желание и това ще я направи доволна, тогава?  Laughing

Заради мен самата нищо не бих направила...за съжаление...И на мен ми трябва стимул .

# 223

Тая е даже с къси крака...    Mr. Green

А и идеята беше за крака , не за задни части....    hahaha

Тия си ги гледай вечер преди лягане,за стимул....явно ти липсва!    Laughing   

Да, успокоявай се с критика на крака, които никога няма да имаш.  Whistling

# 224
  • София
Стига де, страшни сексове са.

Общи условия

Активация на акаунт