Поддържане на фигурата и смейните отношения

• 37 031
  • 935
  •   1
Отговори
# 600
  • София
хайде, върнете се към семейните отношения, че изгубих интерес покрай това мерене на килограми! По едно време погледнах да не са преместили темата в КМ.  Laughing Wink

# 601
Ей, къде останаха семейните отношения???  newsm78 newsm78
Ръст, тегло, форми ....  hahaha hahaha Joy Joy

Joy Преди няколко страници някой се опита да говори за това какво мислел мъжът за диетите и аз си викам- Това пък какво общо има с темата  Mr. Green

# 602
Хахаха....ми моя мъж за диетите мисли, че са глупости...)
Макар че, като кача твърде много ми казва - абе малко си поналяла. ) Като сваля повечко - абе нещо много си отслабнала. )
Като му кажа, че минавам за 10дни на плодове...и заявява, че не съм в ред с главата. )

елиас, мерси и на теб, ама....нали си написах ИТМто, което е заковало точно на границата на наднорменото тегло. ) А ако си кажа килограмите, половината тук ще останат в потрес как е възможно. ))))

# 603
  • София
..А ако си кажа килограмите, половината тук ще останат в потрес как е възможно. ))))
А, не. След онази снимка, знам колко от теглото ти е съсредоточено малко над корема, от който се оплакваш.
Там, ако няма едни десет-петнайсет кила, здраве му кажи Simple Smile

# 604
аз като заговоря за диетите и моят мъж казва - хайде, ако може да помълчим по темата  Mr. Green

# 605
Моят като бивш про спортист все  ми казва,4е напразно се мъ4а с диети и 4е истината е 3 обиколки на Гребната =13.5 км на ден (Пловдив4анки знаят за какво става дума).  Shockedи мога да си хапвам вси4ко каквото си поискам .
 Flutter

# 606
  • София
Ей, къде останаха семейните отношения???  newsm78 newsm78
Ръст, тегло, форми ....  hahaha hahaha Joy Joy

Joy Преди няколко страници някой се опита да говори за това какво мислел мъжът за диетите и аз си викам- Това пък какво общо има с темата  Mr. Green

Ами темата беше такава "Поддържане на фигурата и семейните отношения". А то само първата част - поддържане на фигурата, то дори не е и това, дайте поне идея за някоя диета, ако може със сладолед, че е толкова топло навън!!!  newsm10 newsm10

# 607
абсолютно е прав, но това е за Професионалисти.А ние тук не сме такива.
Моят ежедневно само час му е кардиото, останалото не го споменавам...
е, аз наистина няма време по 3 часа на ден за подобни натоварвания.Да, на 20 имах, но след 25-ми нямам...
Активен спорт е такъв Минимум три пъти седмично от по Поне два часа.Това е минимума.Гледам да го осигуря на децата, ако и за себе си го осигуря означава да живея само според тренировките на всеки от нас и да не ходя на работа, да не готвя у нас и да не чистш.Това мога да си го позволя само, ако ни носи доход все пак-т.е.-професионално се занимаваме.А то не само, че не носи, ами смуче и то доста голямо перо.Да осигуриш качествен спорт/и желан/ на всеки от семейството е свързано с добър доход.Парите, които нашето семейство дава за Достъпен спорт/не елитарен и дори е доста евтин/ ми излиза над заплатата на някои от тук списващите.Факт.

# 608
..А ако си кажа килограмите, половината тук ще останат в потрес как е възможно. ))))
А, не. След онази снимка, знам колко от теглото ти е съсредоточено малко над корема, от който се оплакваш.
Там, ако няма едни десет-петнайсет кила, здраве му кажи Simple Smile

А най-интересното е, че почти не ходя с такива дрехи с по-голямо деколте. )))) ако не са ми горе до врата почти...не мога. )   Laughing

# 609
Ами темата беше такава "Поддържане на фигурата и семейните отношения". А то само първата част - поддържане на фигурата, то дори не е и това, дайте поне идея за някоя диета, ако може със сладолед, че е толкова топло навън!!!  newsm10 newsm10

Joy Да бе, осъзнах се  Joy Joy Joy
Диета със сладолед...амииииииииии...може би само сладолед  Mr. Green
Мирама, верно там са ти половината килограми  Party Господ давал, давал и се забравил  Crossing Arms

# 610
абсолютно е прав, но това е за Професионалисти.А ние тук не сме такива.
Моят ежедневно само час му е кардиото, останалото не го споменавам...
е, аз наистина няма време по 3 часа на ден за подобни натоварвания.Да, на 20 имах, но след 25-ми нямам...
За него това е за вси4ки ,не за професионалисти:)
За тях е това,после кросове, после тежести,после 4асове гребане и т.н.
Сега и той не тренира ,но до 27 годишни и двамата бяхме все по фитнеси,сауни,масажи и нямахме проблеми с теглото.
Сега и двамата с по 20 кг отгоре,но на него му отиват . Heart Eyes

# 611
елиас, аааа не е толкоз хубаво...) питай ме как се намират свестни сутиени чашка Д, които да не са бабешки и в бяло и черно само. )

tanyatais, според мен не само с фитнес с часове може да се поддържа добра фигура.
Мъжа ми не е стъпвал в зала, но от както го познавам изглежда ок и не е мръднал килограм нагоре. Даже в определени ситуации, когато работата им тотално го скапва и отслабва с по 5-6кг.

# 612
  • София
Финансистката в офиса е надарена с чашка "Д", но горката чашка, признавам, че изнемогваше, доколкото съм го виждала.
И като се завъртоли с едни блузи с поло, ако може и главата ще си скрие в полото.
Аз, като един подстрекател я увещавах непрекъснато да вземе да сложи някое деколтенеце, така, като за Бог да прости.
И един хубав ден се реши, но понеже явно много съм я увещавала и не беше деколтенце, а деколтище. То си беше всъщност нормално деколте, но нали ви казах, че чашката Д изнемогва и на практика деколтето изглеждаше като някаква мижава лентичка.
И да вземе да дойде един мой приятел в офиса същия ден, милия още не се е съвзел.

# 613
Ето доказателство ,4е фитнеса оказва огромно влияние и на мъжете:
както и на мен за съжаление! Sad

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 19:29 от tanyatais

# 614
  • София
Моят мъж ми казва - помалко яж, не яж след 18:00, отивай на фитнес.
Само да не си нервна, че не идържал вече - толкова години нехаресване на
собственото тяло... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт