Поддържане на фигурата и смейните отношения

• 36 930
  • 935
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Бабите са факири по гоненето с лъжицата или уговарянето "за ощеедна лъжичка за мама". Направо откачам, не понасям такова нещо.

# 781
  • София
Сядаме да ядем и майката казва - докато не изядеш това кюфте с 1 филия хляб, няма да станеш от масата.

Като дете бях болезнено слаба, злояда и извън всякакви норми. В детската градина редовно ми го погаждаха този номер - докато не изям нещо си, не ме пускаха да играя. И това продължаваше с часове. Отвратителен подход. Единственото, в което беше успешен, е да не вкусвам и до днес някои манджи от това време. Майка ми беше другата крайност - оставяше ме да огладнея и когато се случи това, сама да цъфна с искане за храна. Далеч по-успешна тактика, отколкото висенето край масата.

# 782
майка ми тъпчеше големия ми син с репликата - ако изядеш това, ще ти дам още едно  Rolling Eyes. детето е много добро и миролюбиво поглъщаше огромни количества храна , като на една година, съдейки по снимките му просто си е бил с всички данни на дете - борчЕ. в момента е висок и много слаб, а майка все така продължава да го тъпче- сутрин се започва с мекици, баница, омлет , кафе и десерт, и така до вечерта. а той като види майка и казва само - бабо, манджа  Twisted Evil. майка доволна готви като за половин рота, синът щастливо си стои слаб  Crazy.
малкият под 5 кюфтета не го брои за ядене изобщо.

# 783
Като дете ми нанесоха психическа травма с това тъпчене на сила... Още не съм се избавила от нея.

# 784
Ооо, като дете и от баба ми следваха заплахите - "докато не го изядеш, няма да станеш от масата". Ревала съм и съм ядяла...
Естествено, последиците си ги има...

Sunshine Reggae, а ти къде си през това време, в което бабата тъпче детето ти?
И 5кюфтета дали са нормално количество храна за едно дете?
Сори, но ми се струва странно хем да го коментираш тук, хем да се случва с твоята благословия едва ли не..

# 785
ами аз коментирах в много положителен/за мен , де Crazy/ аспект.

хич дори не ми минава през ума да кажа на майка да им намали яденето. те с мен и без това я карат на фотосинтеза почти, поне при баба си да ядат каквото искат. освен това на моите, и двамата никак не им личи/изключвам големия, но само като бебе/, че си хапват. не са бебета отдавна вече и като не искат си казват, ама те все искат  Crazy .

а къде бях ли, ами изобщо не помня къде съм се спасявала  newsm78, това е било преди точно 17 години, но на няколко пъти я чувах репликата от майка и много се смях.

5 кюфтета за малкия са му точно. изобщо не е дебел, и няма шансове да стане такъв.

# 786
  • София
а да не мислиш, че бабитее много слушат! А и почти всяка майка може много лесно да се пречупи пред реплика "ау, детето е слабичко, скоро пак беше болно, трябва повече да яде, че да заякне". И младата майка капитулира.

# 787
Айде спрете се де:) Говорете по завоалирано, от 'въглехидрати' не ми се дояжда нищо.
Днес правих варени гевреци, утре май ще е ред на кюфтетата  Blush

# 788
  • Канада
 Laughing
Карбс ли предпочиташ?

# 789
това дървени въглища ли са , тия карбс  Rolling Eyes

# 790
а да не мислиш, че бабитее много слушат! А и почти всяка майка може много лесно да се пречупи пред реплика "ау, детето е слабичко, скоро пак беше болно, трябва повече да яде, че да заякне". И младата майка капитулира.

Тук е момента да намесим Отново темата къде е по-полезно значи-при баба или на градина. Crazy
Уточнявам и подчертавам дебело-Майтапя се, моля да не почват дуплики.

Децата ми не вечерят.Т.е. не ядат след 18.00 часа.В много от темите за великомъченицата-майка и как-се-справя-с -нещата-от -живота са се пулили, когато го спомена и как така без хляб се хранят.Та не са само бабите очевидно,и майките са достатъчно вманиачени да си тъпчат децата често. Sunglasses

# 791
  • София
А моят син до 3 години ядеше всичко. След една силна ангина престана да яде, ядеше само хляб и мляко, побърка ме - нищо друго, може някой кренвирш(знам, че сега ще пишете за вредността, но аз се радвах на всичко, което извън хляб и мляко). Тази година добави краставица, пилешки хапки в вид на динозаври - издирвам ги в Карфура, сладолед, опитва близалки, но засега замо облизва няколко пъти и до там, време от време яде пържени картофи.

И двете ми деца не вкусват супи, ориз, зеле, тиквички. Голямата яде от плодовете само банани и ягоди. Не можах да ги накарам, но насила никога не действах. Защото повръщат!

# 792
Все си мислех, че Вилико и Красимира са лични познати, заради обръщението "Красо"  Laughing
Аауу,сакън.....   Mr. Green    няма начин да имам подобни  "възпитани" .....познати!    Mr. Green

Оф, благодаря ти - ужасно досадна си  Peace
За трудно схващащите съм такава,да.    Mr. Green
Има и някои ,които все пак,след дъъълго обяснение,разбират за какво иде реч....
За теб обаче ,няма надежда!    Laughing

На теб ти е важно във форума да те разбират, все пак нямаш друго поприще за изява  Peace

# 793
Тук е момента да намесим Отново темата къде е по-полезно значи-при баба или на градина. Crazy
Уточнявам и подчертавам дебело-Майтапя се, моля да не почват дуплики.

По отношение на храната и градината си е...Сега не знам, може да са се пооправила нещата, но когато аз съм била, пък и децата ми, си беше така.

# 794
ми да де-по-добре да не яде-където и да е-при баба-тъпчене, в градината-буламач, хахаха

сега, извън това-смея да твърдя, че тук-там по места има проблясък.Пример-дребна не яде-в градината не я насилват, след като се увериха, че Мен не ме притеснява това, че тя не яде.Уговорката ни е-едно поне да хапне.Това едно е например-таратор.Дават им плодове всеки ден-яде и плода.Аз съм доволна на това.От менюто, което чета/вече не чета де, до скоро четях/ оставам приятно изненадана от някои Манджи, чак ми се дояжда на мен.Категорично не са буламачи в нашата градина и се опитват да се насочат към балансирано и по-здравословно меню.
бабата на децата ми е дебела жена, страдаща от това и Никога Няма да ги насили да се хранят с пържено или хляб.Тук-там по намазана филийка с мед има, но ако ме чуе, че съм купила на децата сладолед тип Моливко-ще ме линчува. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт