Поддържане на фигурата и смейните отношения

• 36 953
  • 935
  •   1
Отговори
# 900
  • Канада
И моят мъж ми излиза с тази теория, "виж и баща ми пуши, а е на 78 години."
Може и до 88 да изкара, но какво качество на живот има, едни стълби не може да изкачи, не може да направи 10 крачки, без да спре да си почине.

Каквото зависи от мен,  се старая да го правя.
Без да се вманиячавам, разбира се.

Имам приятелка, която обича много сладкиши.И ги прави само домашни.За нейните десерти "умирам"
Обаче тя започна да ги прави всеки ден, и ги яде.Отделно сладолед купува постоянно, шоколад...с една дума хапва си много сладко.Качи 15 кила за 10 години...
и аз последните години взех да й казвам, да спре с това сладко, ще се отключи проблем, не е нормално.
Е, един път се живеело, ми отговаря.

ами отключи се проблем, сега е на диета.
А тя ми се подиграваше, приятелски разбира се, когато правех само плодови дни..
 такива работи...

# 901
Пушач съм, да -и да ви кажа това, заедно с много секс - поддържат семейните ни отношения прекрасни    Joy

# 902
  • Канада
Вили, не мислиш ли, че би било по-добре да откажеш цигарите?

# 903
Вили, не мислиш ли, че би било по-добре да откажеш цигарите?
Да бе...и да надебелея  Naughty

# 904
  • Варна
И как става тоз номер с цигарите, че ме заинтригува?  Grinning
Пушите съвместно след секс ли?
Пушач съм, да -и да ви кажа това, заедно с много секс - поддържат семейните ни отношения прекрасни    Joy

# 905
Вили, спирала съм ги за година и не надебелях грам. Миналата година беше.
Ама пак пуша, уж по 1-2 цигари, пък то пак ги почнах, от глупост.
Мисълта ми е, че това с дебелеенето не е задължително да стане.

# 906
...

Аз да кажа при нас как е: пушим заедно една обща цигара, като си лежим и гледаме в тавана, ми гот си е, това най - ми липсваше в периода на непушене, гушкаме се ама цигарата си е друго някак..

# 907
Пушач съм, да -и да ви кажа това, заедно с много секс - поддържат семейните ни отношения прекрасни    Joy

Нееееееееееееееееееееее ... цигарите и секса ме поддържат във форма, което благоприятства семейните ни отношения просто  Joy

А това с общата цигара ми е много гадно, не го практикуваме.

# 908
..
Ей уби всичко романтично в мен  Joy
Мен ме кефи обаче, той я държи, дава ми да си дръпна и си я държи цигарата  Peace

# 909
..
Ей уби всичко романтично в мен  Joy
Мен ме кефи обаче, той я държи, дава ми да си дръпна и си я държи цигарата  Peace

Не бе  Joy , на мен ми е...абе мизерно - все едно сме някакви изпаднали и си делкаме поредната фаска или тревица  Joy А не че време оно не съм го правела, ама...

Пък и ние в спалнята не пушим най-малкото... Wink

# 910
  • Варна
Това са просто вредни навици, момичета, не се самозаблуждавайте! Peace  Simple Smile
То непушачите как ли се оправят с романтика, сигурно е голяма мъка.

Бивш пушач съм и ви разбирам чудесно. Wink

# 911
  • София
по-скоро напомняне на романтичните студентски бедни години.
Стега де! Хората спират да пушат, вие тук на реклама го обърнахте! Утре така ли ще говорите на децата си? То, не че личният пример не е достатъчен!

# 912
Реклама на кое?
Какво да говорим на децата си?
И понеже е пример - дай тогава да не пием, да не правим секс - щото видиш ли...децата...

# 913
  • София
Пиенето може да се спре, но защо пъкк секса?
Реклама на пушенето като неизменна част от сладостите на живота и сексуалното удоволствие, стожер на семейното огнище.

# 914
Пиенето може да се спре, но защо пъкк секса?
Реклама на пушенето като неизменна част от сладостите на живота и сексуалното удоволствие, стожер на семейното огнище.

Виж, такива думи не бих казала на детето си, секса си е секс и не се прави в семейното огнище единствено, все пак тия реплики ще се ползват като е тийн или там някъде. По-скоро ще му обясня как да се пази и с коя глава да мисли, пък дали ще вдене...
За цигарите - моля ти се, нали не в ярваш, че децата пропушват - само ако и родителите пушат???

Общи условия

Активация на акаунт