Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 35

• 28 188
  • 764
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
  Мариана по повод на Мехмед и Керим незнам по каква причина на единия ми комп се появява Мехмед , а на другия  комп. Керим   Joy Joy Joy Joy Joy

От два дни не трябва да се вижда Мехмет....Незнам....Делнала съм го...отвсякъде.....

# 46

Привет дами, благодарности за темата!

Върнха ни в първи клас с този фрагман, едно хубаво да доизкукаме и в четвъртък, като отнесени от вихъра пред екрана. Обаче ние си знаем за тези фрагмани, като парчета от мозайка- накрая ще е по- различно.

# 47

http://www.youtube.com/watch?v=6TwnO0eXJmg&feature=feedrec_grec_index

да се насладим,че горчилката ни дойде в повече

# 48
  • Пловдив

Две предложения за подписчета....

# 49

А аз да ви подсладя с едно сутляшче,пак от Гюл-ресторанта...До колкото разбрах Керим е бъркал млякото с ориза...а захар е сипвал спореед мерака си,ммм шекер,шекер  Grinning

# 50

А аз да ви подсладя с едно сутляшче,пак от Гюл-ресторанта...До колкото разбрах Керим е бъркал млякото с ориза...а захар е сипвал спореед мерака си,ммм шекер,шекер  Grinning

Славенко,то няма да се яде от сладост-той бая ще е прекалил с шекера Grinning Grinning

# 51
Йо-хо-хо! Джаки се върна! Как сте момичета? Карамба, тъкмо си плувам в розови облачета в аромат на рози и - Добрютру - фрагман да откършиш! Тия ни отсякоха главите! Аз какъв сценарий си мечтаех!? По сценаристите - ОГЪН! #2gunfire #2gunfire #2gunfire То бива драма, ама това на нищо не прилича.  newsm45
                     Круелка , снощи го преглътнах , трудно заспах , сънувах фрагмана и дори мога да се посмея на поста ти...!? Аз бях най-така Shocked , не мога да приема Керим за убиец и вече съм убедена , че не е...!? И не се палете , защото и за миг не се поставяте на неговото място...Той искаше да измие "калта" и докаже истината в съда , имате ли си на идея как очерниха любимата му , тя припадна и после искате обмислени действия от него...Като се замисля аз на 50 трудно ще се контролирам , а какво остава за 20 и няколко...!? Убедена съм , че е отишъл с надеждата да измъкне доказателства...!? Peace И ръцете му са в кръв , защото се е опитвал да помогне на Вурал ...!? Peace Peace Peace
Нелка, това вече ми оправи настроението искам да си права , много искам! Praynig

# 52

малии, мали то тва ако е озахарено според мерака на Керим треба да му сложат надпис - Яденето на това Мляко с ориз е опасно за вашето здраве!  Laughing Laughing

# 53
# 54

-Ррррррррррррррррррррр
-Мяу

# 55

Чак сега ми повлия снимката и настръхнах - вижте ги как се прегръщат Влюбените гълъбчета?!   Party Party Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 56

Тука обаче са пропуснали да сложат Керим седнал до нея за да отбележат разликата в началото и в края на сезона!

# 57
  • Пловдив

Не ми се мисли.....кого видя....

# 58
  • Пловдив

Ох...то ще са лъжи, то ще са обяснения....И Вурал - за мен тук е загадката....

# 59
Тъй като гледам,ще излезе че Фатма е искала да я изнасилят,а онези тримата ще са се дърпали...,а целта е да се ожени за Керим според показанията на Мустафата...Ужас Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт