Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 35

• 28 198
  • 764
  •   1
Отговори
# 30
 Сега като си мисля, ако Вурал не е казал истината и умре или го убият  какъв беше смисъла на героя му във филма

и факта че не го убиха при катастрофата показва че трябва нещо да свърши тоз образ

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 11:35 от krasi_anna

# 31
  • Пловдив
''Fatmagül'ün Suçu Ne?" nefes nefese bir bölümle
sezona veda ediyor..
Fatmagül, aylar sonra duruşma salonunda, üzerine düşen kara gölgelere ilk kez bu kadar yakın, ilk kez onlardan hesap soracak kadar güçlüdür..
Ama güneş hala gölgelerin arkasında saklıdır..
Erdoğan, Selim ve Vural ilk duruşma sonunda tutuksuz
yargılanmak üzere serbest kalırlar....
Fatmagül bir kez daha yenildiğini hisseder.. Bundan sonrası olacaklardan korktuğu için pes eder.. Ama Kerimin pes etmeye hiç niyeti yoktur.. Bu yenilgi Fatmagül ve Kerimi birbirlerine daha da yaklaştıracaktır.
Aynı gece, duruşmanın şokunu henüz atlamamışken, Kerim ortadan kaybolur.. Erdoğan, Selim ve Vural dışarıdadır..
Kerim, Fatmagülün hayatını değiştiren "o yer"de pusu kurmuş, cinayet yerine tekrar dönecek "o katilleri" beklemektedir....
Çok geçmeden Kerimin beklediği an gerçekleşir.. O gece, "o yer"de yaşananların tek şahidi Mustafa olacaktır..

o katilleri - убийци
o yer - които, тази... или убийците тази нощ...в кавички, сън ли е.../нали знаете, че търся под вола теле...Понеже това е от официалният сайт и е в кавички...та рекох - може би не случайно са така написани думите....

# 32

Докато обикалях да търся Мустафата и видях тези бюреци от Гюл-ресторанта и взех и за вас,че на мен при мисълта за страстна вана с Мустафата ми стана едно блудкаво в устата и всички пеперуди и бръмбари в стомаха излетяха в неизвестна посока...И за капак ми се счупи каната с айряна....Ама да ви е сладко!

# 33
  • Пловдив
Намека ми на последният пост с кавичките е: няма убийци и тази нощ. Може би случайна нелепост и сън.....Ех, как си вярвам.....

Славена, благодаря, ще си хапна..Така се успокоявам....

# 34
Привет и от мен  Flutter

За новата темичка Hug

П.П. Връщам се в старата да я допрочета Peace

# 35
С тези визуални хапвания-окото пълно,стомаха празен,талията ок,джоба пълен  Mr. Green

# 36
Мариянка,ние с теб като последните мохикани-все още търсим положителната насока.Даже и Гери не е оптимист като друг път....

# 37
  • Пловдив
Мариянка,ние с теб като последните мохикани-все още търсим положителната насока.Даже и Гери не е оптимист като друг път....

Аз вярвам и се надявам....Оптимизма ми е над песимизма за финала....
Вярвам и на онова писмо - кой каза, че края ще е лош...

# 38
  • София
С тези визуални хапвания-окото пълно,стомаха празен,талията ок,джоба пълен  Mr. Green

Идеално си го замислила.......... ако можех и да го приложа за постоянно щеше да е супер!!! Ама нейсе........ tooth

# 39

Аз вярвам и се надявам....Оптимизма ми е над песимизма за финала....
Вярвам и на онова писмо - кой каза, че края ще е лош...

Благодаря ти-имах нужда от твоите думи,че нещо ме стягаше за гърлото...

# 40
  Мариана по повод на Мехмед и Керим незнам по каква причина на единия ми комп се появява Мехмед , а на другия  комп. Керим   Joy Joy Joy Joy Joy

# 41
Йо-хо-хо! Джаки се върна! Как сте момичета? Карамба, тъкмо си плувам в розови облачета в аромат на рози и - Добрютру - фрагман да откършиш! Тия ни отсякоха главите! Аз какъв сценарий си мечтаех!? По сценаристите - ОГЪН! #2gunfire #2gunfire #2gunfire То бива драма, ама това на нищо не прилича.  newsm45

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy\

Круелка , снощи го преглътнах , трудно заспах , сънувах фрагмана и дори мога да се посмея на поста ти...!? Аз бях най-така Shocked , не мога да приема Керим за убиец и вече съм убедена , че не е...!? И не се палете , защото и за миг не се поставяте на неговото място...Той искаше да измие "калта" и докаже истината в съда , имате ли си на идея как очерниха любимата му , тя припадна и после искате обмислени действия от него...Като се замисля аз на 50 трудно ще се контролирам , а какво остава за 20 и няколко...!? Убедена съм , че е отишъл с надеждата да измъкне доказателства...!? Peace И ръцете му са в кръв , защото се е опитвал да помогне на Вурал ...!?
Peace Peace Peace

# 42
Здравейте, не вярвам Керим да е нападнал някого, камо ли да е извършил убийство, дори и при самоотбрана. Погледа на Керим /в трейлъра/ изразява /според мен/ изненада, сякаш става свидетел на нещо драматично, може би борба м/у двама души, при която единия е паднал, взема камък и удря другия. После вероятно Керим прави опит да спаси ранения и си изцапва ръката.

# 43
  • на брега на Дунав
Stefok, nelka newsm10
И аз смятам, че фрагманът е сглобен подвеждащо.
Керим е случаен свидетел на убийството, а вероятно просто заварва Вурал в това състояние и се опитва да му помогне.
Аз също залагам на оптимистичните прогнози!

# 44
Дори и за секунда не съм си помислила,че Керим е убил някого-просто се чудех как ще се измъкне от тази каша newsm78
И мисля,че ще му се размине затвора-такова чуство имам.

Общи условия

Активация на акаунт