Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 35

• 28 189
  • 764
  •   1
Отговори
# 15

А прегръдката, ах прегръдката - давай Фатме, давай И цИлуфан му удари! Heart Eyes /че милия май май ще липсва от вкъщи известно време  Close Close Close/[/b][/i][/color]

Ами да да го целуне,че да не я изпревари някой друг, на другото място дето ще ходи Керим известно време Whistling

Славенко,май ти се хапва салатка Grinning Grinning Grinning

# 16
Хич няма и да му идва на ум...Както е закъсал физиологочно,ще има само една мисъл в главата и тогава и той щастлив,ние на седмото небе,Фатма в розови облаци...Ама йок, много е рано за този сценарии Thinking

# 17

А аз казах,че домати повече няма да ям, байгън ми стана от тях Naughty,но гледай вана с Мустафата ще си взема /нали е плейбой/ Sick

# 18

А прегръдката, ах прегръдката - давай Фатме, давай И цИлуфан му удари! Heart Eyes /че милия май май ще липсва от вкъщи известно време  Close Close Close/[/b][/i][/color]

Ами да да го целуне,че да не я изпревари някой друг, на другото място дето ще ходи Керим известно време Whistling
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Confused Confused Confused Confused Confused Confused
Милото ни Керимче, къде е тръгнало бе, ама и тая Фатма ме ядоса, ако го придърпа веднага след процеса, да няма време от прегръдки да мисли за отмъщение, ще правили такива неща  Керим ?!  Whistling Whistling Whistling

Даааааааааа! Всичките беди идват от нередовно пиене и нередовен секс!  smile3503

# 19

А прегръдката, ах прегръдката - давай Фатме, давай И цИлуфан му удари! Heart Eyes /че милия май май ще липсва от вкъщи известно време  Close Close Close/[/b][/i][/color]

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Confused Confused Confused Confused Confused Confused
Милото ни Керимче, къде е тръгнало бе, ама и тая Фатма ме ядоса, ако го придърпа веднага след процеса, да няма време от прегръдки да мисли за отмъщение, ще правили такива неща  Керим ?!  Whistling Whistling Whistling

Даааааааааа! Всичките беди идват от нередовно пиене и нередовен секс!  smile3503

Крюелка,те са във вихъра на драмата-за какъв секс говориш-рано им е още. Grinning

# 20

А аз казах,че домати повече няма да ям, байгън ми стана от тях Naughty,но гледай вана с Мустафата ще си взема /нали е плейбой/ Sick

Може да ти хареса-я виж как му се лепят момите Wink

# 21

Крюелка,те са във вихъра на драмата-за какъв секс говориш-рано им е още. Grinning
dettodorowa, it is a metaphor! Wink

# 22

Може да ти хареса-я виж как му се лепят момите Wink

hahaha Joy Joy Joy Joy Joy JoyОтивам да го потърся Joy

# 23
  • Пловдив

Зави ми се свят от тази прегръдка...

# 24
 Cruela , Гери   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  направо ме разсмяхте че от нощес ми е много тегаво

# 25
А, mariana51, къде изчезна Меемет?! newsm78

# 26
  • Пловдив
А, mariana51, къде изчезна Меемет?! newsm78

Браво, че забеляза, първа любов Керим/Енгин, Мехмед/Къванч - на второ място.....резерва....

# 27

Зави ми се свят от тази прегръдка...

Развинти ме се врата да гледам на кой къде отиват ръцете #Crazy #Crazy

# 28
  • Пловдив

Мале, тези хубави ръце - дано е сън...

# 29
Славенко,ако ти хареса ваната,ще ни го пуснеш ли за едно кръгче? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт