Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 35

• 28 213
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
В онова писмо дето го цитирам от сутринта - кой е казал, че края ще е лош, имаше и такъв отговор: Не може да е ранен и да бъде в затвора едновременно. Затова наблягам на това, че много от кадрите във фрагмана, може да са част от лош сън. Страховете на Керим са - да не загуби Фатма....дано не се случи нещо на момичето ни...../ сега ми дойде тая идея в главата, това той и го каза миг преди да поиска да я целуне и тя да избяга/.

# 76
Ние тук се чудим какво има да става на базата на фрагмана и писмото,а то може да излезе съвсем различно...Наистина тейлъра е много подвеждащ

# 77

Повече от три часа нямам нет - в тих ужас съм ...Сина ми е с 9 мм. камък в уретера , изпратен към София и да се прави на мъж пред майка си ми казва в последния момент , а болките са от петък...Милия му тейко го е уредил в болница Доверие , защото приятеля му по чашка е станал шеф там...А тази болница от пет телефона от обяд никой не отговаря...Ако има софиянки с впечатление от нея да ми  споделят...

Освен това търся информация как да се добера до доцент Салтиров , защото всичко до края на месеца му  е заето , а  случая на сина ми е спешен...Мисля  , че всички  знаете , че в БГ не може да се доверяваш на всеки лекар , всичко трябва да е проучено детайлно...!?
ooooh! ooooh! ooooh! 

# 78
  • Пловдив

Света троица....

# 79
  • Пловдив

Тази снимка май е от лодката - когато и обясняваше, че не я е докоснал.....
Уплаших се...., да не е нещо ново...

# 80
# 81
 newsm78 В един форум пише че ,Бурга щях и втори сезон да снива не вярвам особено след като ще го убиват.Два са вариантите или Вурал е жив или Мустафа го обива ,но няма да е Керим бъдете сигурни.Нали ,ако е Керим ще се обесмисли филма.

# 82
На място Нелка, от опит Peace висваш пред кабинета в ранни зори-частен или държавен,малко по-дебела пачка и чакаш,щом искаш при него.Така е в нашата мила родина

# 83
На място Нелка, от опит Peace висваш пред кабинета в ранни зори-частен или държавен,малко по-дебела пачка и чакаш,щом искаш при него.Така е в нашата мила родина

Пред кабинета - само в понеделник ходи , а този ден мина...!?  ooooh! В другите дни оперира ...Тази информация ми трябва , къде , че там да увисна и да чакам...Събирам информация от нета , защото ми го пуснаха преди 20 минути...Но моя приятелка ми даде информация за него ,след неуспешно разбиване , той я спасил от ножа и го извадил с друг метод...Но , нейния е 3мм, а на сина ми 9мм...Ужас..!? ooooh! ooooh! ooooh!

# 84

С руски субтитри.....не е излишно.....и е приятно.....

http://www.youtube.com/watch?v=N0oj_PAO2jA&feature=feedu

Пеперудите ме нападнаха!  Blush Blush Crazy Crazy Blush Blush СтраОтно!  Blush

# 85
На мен милото като ми каже че ме обича и сега след 21 г заедно пак ми омекват краката и милиард пеперуди хвърчат из стомаха ми ...А Фатма милата как издържа май още не е осъзнала напълно какво е да си обичан толкова много от правилния човек

# 86

Момичета, каквито и предположения да направим относно края,  сигурно ще сме прави- допаднаха ми мислите ви. Аз все още не смея да си правя изводи, преди серията, не за друго, а защото тя ще набележи развитието на новия сезон. Там вече сценаристите могат да ни вкарат и в съвсем друг филм, без да се отклоняват от идеята разбира се. Все пак един  нов сезон си е цял един филм. Имайки в предвид интереса и страстите , които предизвика филма, очаквам точно неочакваното. Няма да се учудя и ако замесят Керим в непредумишлено убийство, самите ние не знаем, какво може да ни сервира живота- за жалост, но се надявам точно това да НЕ СЕ СЛУЧИ. Преди доста време писах , че образа на Керим ми е доста хиперболизиран, не само за тяхната, но и за нашата действителност. Така, че какъв коз ще измъкнат от ръкава сценаристите- само те си знаят, за да държат в напрежение абсолютно всички. Каквото и да става ние ще трябва да сме доволни, че ще се наслаждаваме на любимите актьори и безупречна игра още един сезон- а кой знае може и повече.

# 87
Аз пък въобще няма да го гледам този трейлър повече. Аман! В четвъртък е последна серия искам да си я изгледам с кеф.

# 88
Нелка, дано се оправи синковеца, мила. За съжаление немога да помогна, но поне ще му пращам положителна енергия. Бъди силна, Мила!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 89
Нели изчисти си кутията Peace

spam2 spam2 spam2

разрови се в бг-мама направо питай някой джедай да те прати на правилния линк в темата за zp виж джедай Resa ili Reza

Общи условия

Активация на акаунт