Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 35

• 28 113
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
Круелка, аз няма да спя, ама днес ме кефиш, Мацко, даже успя да ме разсмееш  Hug Hug Laughing Laughing Laughing

Не думай! Как успях? Идея си нямаш колко съм зла в момента!
Еми мога само да кажа две думи - Совиньон блан! Drunk  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 631
bonobo, добре дошла в клуба на "Ядосаните на Керим"! Heart Eyes

Круела, та аз членувам в този клуб от 1-ва серия Peace Ама Фатмето се влюби в него...ей на халал да и е Whistling...иначе аз на нейно място отдавна да съм го свитнала Rolling Eyes

Между нас да си остане (да не разберат другите), аз го приемам само защото искам Фатмагюл да е щастлива. От наличните мъже само той става. Но и аз, ако зависеше от мен бих го сложила на точката на дузпата.  Joy

# 632

# 633
                На свиждането в затвора ще им дават ли да си държат ръчичките.., а сценаристите да се "гъбаркат" с нас - ето ви нежност , докосване и "още нещо"...!? #2gunfire #2gunfire
Няма да им дават, Мац, пак ще минем на погалване с очички  Crazy
         Гери , аз съм романтичка , но от толкова платонична любов всички във форума сме готови за "послушнички" в манастир...Осем месеца - та ние сме готови да ни ръкоположат...А , не погалване с очички - ще ме изгубят като зрител...Сигурно ще измислят нещо...Филма се превръща в сапунка , посланието му се губи...!? ooooh!
Аз пък, Мац съм романтиччка, привърженичка на консумацията, просто никой немож ме убеди У платоничната лИбов!  Laughing Laughing Laughing
А тука ме върнаха в първи клас просто, но в манастир не влизам  Laughing

# 634

Този мъж си има и "джучки" като  Анджи...!? Crazy

# 635

Еми мога само да кажа две думи - Совиньон блан! Drunk  Laughing Laughing Laughing Laughing
[/quote]
gery, помага значи? В момента разполагам само с Пина колада. Малко е начената, тъкмо да откарам до сутринта.

# 636
ей го на Австралийчето идва да оправи бакиите на емоционалния си син  Grinning
Веднага ми дойде друга идея - ами ако Керим е наследил тези си качества от тати - ще има Яшаран пазете се идва Торнадото Фахретин  ooooh! Laughing Laughing Laughing Laughing

# 637
nelka123, кой е тоя пич?

# 638

Стига сте се стресирали - нали това беше момента Фатмето да осъзнае , че обича Керим...!?

Няма да го държат дълго вътре - той ни е главния герой , в затвора ли ще го гледаме във втори сезон...!? ooooh!

# 639
Круелка, почвай коладата, че мойто винце привършва  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 640
Гери, съгласна съм,че когато човек е на дъното намира сили да изплува...та даже и не знае откъде са му дошли...ама може ли постоянно да е там Фатмето и то заради Керим Tired
Че ще направи и невъзможното да го изкара от затвора е повече от ясно,тя знае в себе си, че той не е способен да убие,макар и да съм сигурна,че Мусти, воден от добри намерения Sick, ще се опита да и намекне, че два пъти е заставал с пистолет с/у него...истината е,че вече го познава и му вярва...а пък като разбере,че Мусти е виновен и с цялата си наглост е застанал до нея,че и я беше прегърнал и на джанъм и говореше...е,тогава ще видите пинчер-нинджа в действие...с парцалите ще го изяде...

Круелка, под секрет Mr. Green и аз така Peace

# 641
                На свиждането в затвора ще им дават ли да си държат ръчичките.., а сценаристите да се "гъбаркат" с нас - ето ви нежност , докосване и "още нещо"...!? #2gunfire #2gunfire
Няма да им дават, Мац, пак ще минем на погалване с очички  Crazy
         Гери , аз съм романтичка , но от толкова платонична любов всички във форума сме готови за "послушнички" в манастир...Осем месеца - та ние сме готови да ни ръкоположат...А , не погалване с очички - ще ме изгубят като зрител...Сигурно ще измислят нещо...Филма се превръща в сапунка , посланието му се губи...!? ooooh!
Аз пък, Мац съм романтиччка, привърженичка на консумацията, просто никой немож ме убеди У платоничната лИбов!  Laughing Laughing Laughing
А тука ме върнаха в първи клас просто, но в манастир не влизам  Laughing

Бейби, тебе вече те хвана Совиньона. "Романтичка, привърженичка на консумацията!" #Crazy Това е нещо, като дървено желязо.

# 642

Замисляте ли се - къде става престъплението.., това си е потвърждение , че изнасилване е имало !?  Вурал отиде пеша - някой трябва да го е видял...

Мустито нали обича и той дрънкулките - дали нещо не му е паднало при удара... Нямаше ли синджирче, гривничка , пръстенче...!? Peace

# 643

Стига сте се стресирали - нали това беше момента Фатмето да осъзнае , че обича Керим...!?

Няма да го държат дълго вътре - той ни е главния герой , в затвора ли ще го гледаме във втори сезон...!? ooooh!
Ей тва е Дух, Мацка! Браво и аз така мисля!  Hug Hug Hug Hug
п.с. Все пак ни дължат поне едно джиджи-биджи  Grinning Grinning Grinning
и тук ми идва един въпрос Менекше и Халил на същата продуцентска къща ли бяха?! Thinking

# 644

Круелка , таткото , много е готин...Няма да го прибирам в хралупата , но си го заплювам , отива ми на годинките...!? Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт