Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 35

• 28 105
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
                На свиждането в затвора ще им дават ли да си държат ръчичките.., а сценаристите да се "гъбаркат" с нас - ето ви нежност , докосване и "още нещо"...!? #2gunfire #2gunfire
Няма да им дават, Мац, пак ще минем на погалване с очички  Crazy
         Гери , аз съм романтичка , но от толкова платонична любов всички във форума сме готови за "послушнички" в манастир...Осем месеца - та ние сме готови да ни ръкоположат...А , не погалване с очички - ще ме изгубят като зрител...Сигурно ще измислят нещо...Филма се превръща в сапунка , посланието му се губи...!? ooooh!
Аз пък, Мац съм романтиччка, привърженичка на консумацията, просто никой немож ме убеди У платоничната лИбов!  Laughing Laughing Laughing
А тука ме върнаха в първи клас просто, но в манастир не влизам  Laughing

Бейби, тебе вече те хвана Совиньона. "Романтичка, привърженичка на консумацията!" #Crazy Това е нещо, като дървено желязо.
Има такова Животно, Мац, ей ме на! Питай милото, ако искаш?!  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 646

Стига сте се стресирали - нали това беше момента Фатмето да осъзнае , че обича Керим...!?

Няма да го държат дълго вътре - той ни е главния герой , в затвора ли ще го гледаме във втори сезон...!? ooooh!
Ей тва е Дух, Мацка! Браво и аз така мисля!  Hug Hug Hug Hug
п.с. Все пак ни дължат поне едно джиджи-биджи  Grinning Grinning Grinning
и тук ми идва един въпрос Менекше и Халил на същата продуцентска къща ли бяха?! Thinking

Да

# 647
                На свиждането в затвора ще им дават ли да си държат ръчичките.., а сценаристите да се "гъбаркат" с нас - ето ви нежност , докосване и "още нещо"...!? #2gunfire #2gunfire
Няма да им дават, Мац, пак ще минем на погалване с очички  Crazy
         Гери , аз съм романтичка , но от толкова платонична любов всички във форума сме готови за "послушнички" в манастир...Осем месеца - та ние сме готови да ни ръкоположат...А , не погалване с очички - ще ме изгубят като зрител...Сигурно ще измислят нещо...Филма се превръща в сапунка , посланието му се губи...!? ooooh!
Аз пък, Мац съм романтиччка, привърженичка на консумацията, просто никой немож ме убеди У платоничната лИбов!  Laughing Laughing Laughing
А тука ме върнаха в първи клас просто, но в манастир не влизам  Laughing

Бейби, тебе вече те хвана Совиньона. "Романтичка, привърженичка на консумацията!" #Crazy Това е нещо, като дървено желязо.
Има такова Животно, Мац, ей ме на! Питай милото, ако искаш?!  Laughing Laughing Laughing Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 648
              Замисляте ли се - къде става престъплението.., това си е потвърждение , че изнасилване е имало !?  Вурал отиде пеша - някой трябва да го е видял...
               Мустито нали обича и той дрънкулките - дали нещо не му е паднало при удара... Нямаше ли синджирче, гривничка , пръстенче...!? Peace
Мац, и аз на това се надявам, защото тоя Психар Мусти няма да си признае сам  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 649
Менекше и Халил са творение на същите изчадия - Едже и Мелек Незнамкакви си.
Пина колада в 01:22 h  #Crazy Не е зле!  newsm24

# 650
и тук ми идва един въпрос Менекше и Халил на същата продуцентска къща ли бяха?! Thinking

Да
Тогава имаме проблем - и там имаше трудности до консумацията и накрая го килнаха Халил, на върха на щастието му! Crazy Crazy Crazy Crazy Млъквам!!! Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 651

Та в духа на оптимизма да продължа - нали трябва да измислят повод таткото да пристигне ...Керим да даде прошка на татко  , след това нашето момиче на Керим... Това ви се изплъзва - "прошката"...!? Peace

# 652
Още не мога да повярвам, че финалът беше такъв.

Всеки, който имаше съвест е наказан. Вурал - мъртъв, Керим - "убиец", Фатмето срината, а безскрупулния Ердоан-вана с ягоди и наглеца Мустафа - на бял кон. Ай сиктир Angry

# 653

Да
Тогава имаме проблем - и там имаше трудности до консумацията и накрая го килнаха Халил, на върха на щастието му! Crazy Crazy Crazy Crazy Млъквам!!! Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Мацко , не съм гледала ...Но да не искаш да кажеш , че в сублинния момент на "сношаването" са го гръмнали...Четете , че да трия поста...!? ooooh!

# 654
Пина колада в 01:22 h  #Crazy Не е зле!  newsm24
Значи тея две, Мацки, ме депресират, разревават и мъчат, толкова сериали наред -  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Наздраве, Мац!!! Как е пина-коладката? Grinning Grinning Grinning Grinning

# 655
Още не мога да повярвам, че финалът беше такъв.

Всеки, който имаше съвест е наказан. Вурал - мъртъв, Керим - "убиец", Фатмето срината, а безскрупулния Ердоан-вана с ягоди и наглеца Мустафа - на бял кон. Ай сиктир Angry

Още един ядосан нинджа...!? Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 656
НАЗДРАВЕ

# 657
  • Хасково
Пина колада в 01:22 h  #Crazy Не е зле!  newsm24
То да са само те ами то и Листопад  и Забранения плод са тяхно дело.Абе общо взето филмите на тая продуценска  къща не завършват добре и Мелодията на сърцето е тяхно дело.

# 658
Ееееееех, добрия стар Холивуд! Разглезиха ни все да очакваме happy end. Само си представете по американските стандарти как щеше да завърши сезона?! Мечтииииииии!

# 659
  • Варна
Много ми хареса серията...целувката...дори това, че Керим ще го изкарат виновен за убийството на Вурал...не ме замеряйте с домати  hahaha hahaha hahaha ще ви кажа защо...
Не защото аз искам така, а за да има много серии...така са решили сценаристите...мислите , че много измъчват Фатмагюл...но най важното е, че тя има много голям напредък ПОЗВОЛИ МЪЖ ДА Я ДОКОСНЕ И ЦЕЛУНЕ ...а това е толкова много за жена преживяла нейната трагедия...Влизането на Керим в затвора ще накара Фатмагюл още повече да осъзнае колко много го обича и сега малко тя да се по бори за любовта им....а не само той...това са намислили сценарис

Общи условия

Активация на акаунт