Декемврийчето расте, а дали ще е момиче или палаво момче?

• 25 626
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Аз идеално се разбирам с моя, ние сме първо приятели и след това съпрузи, точно затова ми е чудно, че има мъже, пък и жени приемащи другата страна на монетата. Наистина много се радвам на бременността си и пожелавам на всички да си я изживеят пълноценно  Hug

# 106
Аз предлагам на която иска да ме замести  през август на морето. Хич не ми се ходи. Съгласна съм да си ходя всеки ден на работа, но тази година това море ме влудява, а дъщеря ми още от сега всеки ден повтаря как няма търпение да дойде момента. То пък знае ли се, може и настроението до тогава да ми се промени на 180градуса!?!?

# 107
В Марковс до преди няколко дни не записваха за август, а сега няма часове. Аз бях при Павлова, но съм чела добри отзиви за Атанасова!
Марков е отпуск през август

# 108
KiaraTiara  - "Накрая ще се изпокарате заради тези мъже." Къде в изречението ми видя да пипе че някой с някой се кара???? Много се впрягаш...

# 109
  • София
KiaraTiara  - "Накрая ще се изпокарате заради тези мъже." Къде в изречението ми видя да пипе че някой с някой се кара???? Много се впрягаш...

Не съм ! Така съм се усмихнала както никога. Даже се чудя, дали нещо лошо няма да се случи, то много хубаво не е на хубаво. Няма да се изпокараме. Не мисля, че е имало и нотка заяждане :

# 110
мами има ли някоя за Марков на 26.07? ако има някоя да се обади , че и аз съм тогава и може да се запознаеме и на живо:D
в отпуск е от 1 до 15 август , и за последните дни на юли вече почти няма места, на мен едва ми намериха за 26, макар че ми се искаше малко по-късничко да ми е
а инъче имам час за Атанасова на 5 .07 за някво междинно 3Д не знам по ква причина ме накара да ходя гинеколожката на 100 3Д-та.... та ще кажа и аз отзиви за нея, че чета, че доста мами ще ходят  Laughing

# 111
Masami моя час е за 15:20 Simple Smile

а за мъжете, не мисля че това че мъжът изкарва 1000лв, а съпругата му 600лв, тя е длъжна да му слугува. Все пак не се е омъжил за мен щото съм слугиня. Просто си разпределят работата. По мое наблюдение мъжете са по-добре платени, за някой работи дори ако кандидатите са жена с повече опит и знания и мъж с по-малко такива, то се взема мъжът... от личен опит го знам... Другото което е, докато жената домакинства след работа, то мъжът спокойно си се подготвя за някой изпит/сертификат или просто си чете нещо за работа с цел да е по-добър в нея... и така жената няма как да стане по-квалифициран кадър, ако след работа трябва да започне да готви, чисти и т.н така че, не мисля че е ок да върша всичко вкъщи, защото заплатата ми е по-малка например... Да не говорим че има толкова жени, които печелят повече от мъжете си, но като гледам и пак те вършат домакинскта работа...иди ги разбери..  newsm78

Сещам се когато спрях да гладя ризите, панталоните, все пак те не са мои... и сега да видите как се сгъват старателно след носенето, а не се хвърлят на стола или натъпкват в раницата след спорт Wink.

# 112
Lilly27 моят час е за 18, май ще се разминем  Thinking
Важното е всичко да е наред с дребосъците  Wink
Аз мисля да предложа на моя мъж една разходка след работа, ей така, за положителни емоции. Иначе няма нищо за вечеря вкъщи и не е подредено, но това не е най-важното  Grinning

# 113
Момичета, на мен пък ми стана интересно.. вие които ходите на гинеколози, те не извършват ли 3D ехографии, фетални морфологии, че ви пращат при други?  Rolling Eyes Чета, че някои и в Токуда си ходите на ЖК, това не е ли достатъчно добра болница, с апаратура и т.н., за да ги извършват там тези неща?

# 114
  • Beyond the Frontiers
За мен е погрешна цялата идея за разделение на "мъжка" и "женска" работа. Не я разбирам и не  приемам. Задълженията се разделят според свободното време и възможностите на всеки.
П.П. в началото аз взимах по-голяма заплата, сега са ни еднакви. В образование, курсове, специализации твърдо аз водя и инвестирам време и средства. Позицията ми винаги е била по-висока като длъжност. За щастие това не пречи нито на мен, нито на него.

Mimci, е всички имат добра апаратура. Доволна съм от АГ-то си, ама на нейният апарат не се вижда всичко. За ФМ освен добър апарат е желателно и да си специалист в сферата. Тъй като добрите специалисти са няколко, естествено те си взимат парите  Peace

# 115
Mimci, феталната морфология е добре да бъде проведена от специалист, а те не са много в областта (както каза Galactic Voyager). Точно за това и лекарите в Токуда препращат при колеги.
При необходимост може да се направи и допълнителен УЗ преглед на сърце от детски кардиолог.

# 116
Мами, нямаше ме половин ден ивече сте направили нова тема чеи сте изписали 8 страници.

Днес гледахме бебо, лекарката каза че е добре, обаче ми даде час за утре за изследване на синдрома на Даун. Аз си мислех че това изследване е задължително след 35, а аз съм на 30. Дали пък не е видяла нещо? Честно да ви кажа въобще не съм доволна. Нищо не обясняваше. Като я питам нещо отговаряше с една или две думи.. Като е държавно много много не си правят труда. За морето каза че мога да отида и толкова. Юли имам час при личната гинеколожка и ще задам същите въпроси, да видим дали поне тя ще има желание да говори повече.

Сега да мина на темата за мъжете и аз да кажа. В наща къща аз правя всичко защото не работя, но аз помагам на мъжа ми с неговата работа пред копютъра. За да мога да му помагам аз трябва да имам свободно време и затова решихме да не работя. Правим ремонт от няколко месеца и забелязах че и да чистя на следващия ден не си личи че е чистено, затова вече не се и занимавам. За градината няма да говоря, пълен ужас. Но няма как.
За бременноста ми гледам да му говоря когато сме в добро настроение и двамата, например какво какво може, какво не може. Е, мами, стана дълго, спирам и отивам да хапна една прасковка. После като си видя от днес изследванията ще пиша пак.  Flutter

# 117
Galactic, Мasami, ясно.. разбирам.
Във Варна явно са ни малко точно тия специалисти, струва ми се че не е така застъпено. А повечето бременни май минават и без това.

# 118
Вие сте уникални, за отрицателно време и нова тема и цели 8 странички, не мога да ви изчета  Wink
Днес бях на преглед, успях да видя бебока на този така исторически ехограф при моята докторка  Laughing Спинкаше си дребосъка и почти не се движеше, помаха само веднъж с ръка, все едно знаеше, че го гледаме, толкова мила картинка. Според прегледа вървим цяла седмица и малко напред каза че съм 13-та седмица и 5 дни, дори ми измести термина за 20-ти декември... за сега. И не съм качила нито килограм, което е малко притеснително, на фона на всички тестени и нездравословни храни с които се "тъпча" по всяко време  newsm78
Приятна вечер на всички мами и малки бебчета  Hug

# 119
  • Бургас
Момичета, как така ви изместват термина за раждане  newsm78 Той се определя на база на последния цикъл, а той няма как да се промени  Thinking А това че бебетата се развиват различно, е съвсем нормално- все пак всички се раждат с различни размери и килограми. Нещо не ми става ясно с това изместване на термините.

Общи условия

Активация на акаунт