Декемврийчето расте, а дали ще е момиче или палаво момче?

• 25 458
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
На мен ми казаха,че за синдром на Даун няма гаранция на колко си години. Може и да си на 20 и да има проблем.

# 121
МАМИ  тази ФМ се прави с ехограф но 3д 4д или с 2д има ли значение защото моята доки последния път ме гледа доста време и с вагиналния и с др ехограф( през корема Mr. Green ) но не разбрах просто го оглеждаше или направи ФМ но нищо лошо не каза newsm78 а следващия път когато ще ходя е към края на месеца чаккккк Shocked а искам да си видя бебко вече Shocked

# 122
Търся и не намирам,повечето от нас минахме първия триместър кой се е изследвал кой не минахме ,но знаете ли през втория какви са желателните изследвания  ако някой знае нещо пишете или давайте линкове Embarassed

# 123
От прочетеното в интернет си направих изводи, че добрите диагностици могат да правят фетални морфологии и на 2D. Дори и Марков. Най-долу в забележка ->
http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 91&Itemid=158

За изследванията... предполагам, че който е пропуснал БХС през първия триместър и има желание да го прави, може през втория триместър. Другото важно е феталната морфология в 20-22 седмица.
Допълвайте, ако знаете за други.

# 124
Аз съм четвъртък на консултация и не съм правила никакви изследвания още,но съм решила да правя само БХС,нямам идея къде ще ме пратят да си го правя.Но съм казала на всички , че четвъртък ще разбера пола, и държа да стане така  Joy  Joy Ако трябва ще ходя след консултацията някъде на 4Д ..но трябва да разбера..искам да си пазарувам вече .

# 125
Добър дееен  smile3525

Аз се позатрих, нооо бяхме на море...в Кушадасъ  Mr. Green Целия цирк се замъкнахме и то с рейс  Crazy Ама мина неочаквано добре. И аз и Александра се държахме прилично през целия 16-часов път  Whistling

Иначе няма друго с какво да се похваля или оплача. Другата седмица трябваше да правя ФМ, но доки е отпуска, а тази седмица било рано още, та остава за по-следващата седмица. А така ми се иска да разбера пола вечееее  Crazy Не съм правила още никакви изследвания. Имам направления за кръв и урина, ама...тези дни ще е де...

Ся се връщам да почета малко, белким влезна в час със събитията  Grinning

П.П. Я един лек въпрос за вещите в материята -  болнични - аз от 09.05 съм болнични и мисля така да я карам до откат (дет' се вика). Та за този болничен повисях в болницата пет дена и след тва ми дадоха още 30 дни дом. лечение. Миналата седмица взех още 30 дена от гинеколога на ЖК, оообаче нали имало некви 180 дни на година...в тях влизат ли тези които са ми издадени от болницата след като полежах там  newsm78

И да добавя - термина ми е 13 декември  Crazy

# 126
  • Beyond the Frontiers
Teddy*, влиза всеки болничен за теб или детето, ако ти си го ползвала, без 45-те дена за раждане.
Защо в болница са те пращали? На мен си ми дадоха 30 дена, преди 2 дена го удължих с още 30 само с комисия  newsm78 Въобще болници не сме коментирали.

# 127
Задължителните 45 дни преди термина ,не влизат в полагаемите ти се 180 дни на година.По принцип трябва да няма проблеми .И аз така мисля да я карамА моя термин е на 14 декември...
п.с.Ако някой променя началния пост ,моля и мен да ме впише...  Praynig

# 128

П.П. Я един лек въпрос за вещите в материята -  болнични - аз от 09.05 съм болнични и мисля така да я карам до откат (дет' се вика). Та за този болничен повисях в болницата пет дена и след тва ми дадоха още 30 дни дом. лечение. Миналата седмица взех още 30 дена от гинеколога на ЖК, оообаче нали имало некви 180 дни на година...в тях влизат ли тези които са ми издадени от болницата след като полежах там  newsm78

И да добавя - термина ми е 13 декември  Crazy
Ако щеш вярвай но вчера си мислех за теб,че нещо те няма в темата. За болничните - всичко влиза 180 за цялата 2011 год. Аз също съм от 09.05. в болнични и до 45 дневния ще са 174, термина ми е 11.12.2011( но по документи 14.12.така изчисли на първия преглед лекаря) И на теб ще стигнат
Fraqueza и ти не си писала скоро май

# 129
Teddy* Болничните дни са 180+14 дни от гинеколога. Защо си ходила в болница? И аз от 9.05 не съм на работа. Минавам комисия, в понеделник пак трябва да ходя, защото болничния ми е до 18.06

# 130
Teddy*, влиза всеки болничен за теб или детето, ако ти си го ползвала, без 45-те дена за раждане.
Защо в болница са те пращали? На мен си ми дадоха 30 дена, преди 2 дена го удължих с още 30 само с комисия  newsm78 Въобще болници не сме коментирали.

Ми не знам, оообаче като споделих, че ако всички болнични влизат в тези 180 дни ще съм отгоре с около 30 дена и ще трябва да си взема ПГО-то, док ми каза, че няма да я взимам ПГО, а пак ще ме приемат  newsm78 Баси много не ми е ясно...а не мога и да намеря къде аджеба да си го прочета черно на бяло  Crossing Arms Всичко е разхвърляно на 100 места от които на мен ми се губят около 99  ooooh!

crazy_baby, кога ти е термина и как мислиш да ги скалъпваш до края болничните...отпуска ли ше взимаш...

# 131
Просто на някой лекари им е по лесно да те вкарат в болницата за 2-3 дни и после да дават голям 30 дневен болничен,без да се занимават с комисии...

# 132
Teddy* Болничните дни са 180+14 дни от гинеколога. Защо си ходила в болница? И аз от 9.05 не съм на работа. Минавам комисия, в понеделник пак трябва да ходя, защото болничния ми е до 18.06

Това не е вярно 180 дни са за календарна година. Ако се наложи повече ТЕЛК

# 133
Не желая да споря за дребнави неща.

# 134
Делфи аз не съм писала защото бях в болница...Нападнаха ме едни кучета...Ама сега съм ок,само дето си ограничих разходките,че втори път не искам да мис е случва...

Общи условия

Активация на акаунт