Декемврийчето расте, а дали ще е момиче или палаво момче?

• 25 664
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
Оффф момичета  ooooh!, от вчера ме наболява един зъб и си мислех да поизчакам малко, та дано ми мине, обаче този следобед направо си ме наболява здравата. Май ще трябва да посетя зъболекарката преди да е станало по-зле.

# 241
Здравейте момичета,
видях, че сте коментирали за пола на бебето. Аз все още не знам моето цветенце какъв пол ще е. Но вижте татито толкова много иска да е момиче. Искал милия да му прави панделки, да си играят заедно и да готвят заедно (разбира се манджичките от кал). Даже миналата седмица като отпътувах за Варна на автогарата говорихме с майка ми и тя каза, че сигурно ще е момче, защото доста мята с ръчички и крачета и то от 9-та седмица, а и на см сме по-големи с 2 седмици, а той на два пъти повтори, че детето ще е момиче и то с глас, който не подлежи на оспорване. Хи Хи Хи остана още малко и ще разберем дали е прав, а както казва майка ми "Аз ще ви кажа какво ще е като се риди"хахахаха
Целувки от мен, а аз сядам да уча за изпит.

# 242
      За един ден роман сте написали Simple Smile едвам изчетох всичко / все пак съм на работа/. Искам да се похваля, че вчера успешно ме регистрираха и като гледаше Шушка / това е галено от Шушулка, но ние така му казваме на бебето, преди месец се казваше Бобчо/ доки каза че всичко изглежда наред. Днес ми източиха кръвчицата и сега чакам резултати. Не ми казаха пола на шушито и сега се двоумя дали да не отида на 4Д и в коя седмица да го направя.

Споделям мнението на Lara8 относно "приятелките"

Хубав ден и много усмивки!

# 243
Да ви се оплача Sad
днес си правих ежедневната разходка и около 12ч. бях на път към вкъщи, минах покрай клиниката на моя гинеколог, отвън беше една от любимите ми сестри, която си пиеше кафето и се спрях да я вида. Изведнъж започна да ми става много задушно, облях се цялата в пот, пречерня ми и не виждах нищо. Тя ме хвана за да влезем вътре и до там... събудих се на пода, а гинеколога ми ме държеше за ръката, после ме премести на едно легло и седя с мен докато се освестя, обади се на мъжа ми да дойде да ми прибере, а той милия като чул, само дето удар не получил.

Пазете се много в жегите!!!

Здравейте, момичета,

Тъкмо си мислех кога да се оплача и аз, явно денят е такъв, а крейзи бейби ми е описала точно оплакването. Само дето аз сутринта си влязох да се къпя, пуснах водатата и като ми причерня, нищо не виждах в продължение на 5 минути, никога не ми се е случвало, а и цяла нощ бях с разтройство, дали е кръвно само, дали съм се и обезводнила, но нямах сили да стана да спра водата дори, а от парата още по-лошо ми ставаше, само се радвам че не успях да падна. Много се уплаших.

Пазете се наистина  Hug

# 244
Ако имаш антитела - няма опасност. Как разбра ,че си я изкарала?
Aми аз само предполагам,незнам някак така ми доиде  а и от малка ама много малка обожавам котките и винаги съм си имала по 2-3 котки,затова си помислих че съм го минала това  Peace и дано е така Tired Laughing

# 245
Ако имаш антитела - няма опасност. Как разбра ,че си я изкарала?
Aми аз само предполагам,незнам някак така ми доиде  а и от малка ама много малка обожавам котките и винаги съм си имала по 2-3 котки,затова си помислих че съм го минала това  Peace и дано е така Tired Laughing

О , това далеч не е гаранция . Много приятелки имам, гледали котки , които нямат антитела. Направи си изследването или много се пази  Hug

# 246
 margolina,geri2303,veronika.e  welcome welcome welcome

# 247
Привет и от мен   bouquet
За 4Д да кажа че от миналия път знам че най-добре се вижда в 20гс Peace

# 248
Да, на този етап са още много малки бебчетата и няма много смисъл от 4Д, въпреки че и аз съм любопитна и сигурно ще си поискам да видя как изглежда на 4Д.
Личицето и подобни детаили могат да се видят при втората ФМ чак.
Относно пола, на този етап доколкото разбрах от филма на National Geographic 'In the womb' и  мъжките и женските органи изглеждат почти идентично. Единствената разлика е наклона на някаква костица, но както можете да се досетите това бая трудно се преценява и до голяма степен полът си е гадаене на този етап. Поне аз няма да го взимам насериозно каквото и да ми кажат за пол преди втората ФМ.
Това може и да е като успокоение за мамите, на които са им казали момченце, а се надяват на момиченце примерно  Wink Mr. Green

# 249
Миналата бременност ни казаха пола на 3ия месец или по-точно 14-15седмица. Докторката беше 100%сигурна. Гледа го на 4д. Явно си зависи от специалиста

# 250
Томова в същата седмица каза на моя  приятелка,че детенцето е момче . На следвашия преглед - около 20 г.с, смени на момиче .  Роди се момиченце ... Така ,че не е точно до специалиста - тя се води светило .. нито до техниката - мисля ,че тя е с много добър ехограф... Не знам , просто в началото има по-голяма вероятност за грешка  Peace Hug  Както е казала A_vagabоnd в началото половите органи много си приличат и е повече гадаене ...

# 251
Милички и аз се надявам да е просто гадаене пола на бебето, защото много искам пак момиченце, ама аз си имам някакво вътрешно усещане, че този път чакаме момченце. Ама пък да е живо и здраво детето пък каквото Господ даде!

# 252
Томова в същата седмица каза на моя  приятелка,че детенцето е момче . На следвашия преглед - около 20 г.с, смени на момиче .  Роди се момиченце ... Така ,че не е точно до специалиста - тя се води светило .. нито до техниката - мисля ,че тя е с много добър ехограф... Не знам , просто в началото има по-голяма вероятност за грешка  Peace Hug  Както е казала A_vagabоnd в началото половите органи много си приличат и е повече гадаене ...
И нас томова ни беше гледала. 

# 253
аз на 01.06 бях при докито и като го гледахме се виждаше нещо между краката му ... и може би е момче,все пак с таткото искаме момиче нормално да е момче

# 254
Здравейте!  Grinning
Аз ви следя така отгоре отгоре,защото стягам багаж! Mr. Green Ще ходим за риба,на палатки с малкия и добре,че ще е с бус,че толкова багаж ще помъкна,че незнам! Mr. Green  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт