Декемврийчето расте, а дали ще е момиче или палаво момче?

• 25 655
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Делфи и аз следя трагедията , постоянно търся нова информация и се  Praynig . Автобусът е пътувал за Бургас и още повече съм притеснена .  Praynig Praynig Praynig

# 226
Делфи и аз следя трагедията , постоянно търся нова информация и се  Praynig . Автобусът е пътувал за Бургас и още повече съм притеснена .  Praynig Praynig Praynig
Абе момичета какво е станало? Аз не съм гледала ТВ днес и идея си нямам какво става.

# 227
Да ви се оплача Sad
днес си правих ежедневната разходка и около 12ч. бях на път към вкъщи, минах покрай клиниката на моя гинеколог, отвън беше една от любимите ми сестри, която си пиеше кафето и се спрях да я вида. Изведнъж започна да ми става много задушно, облях се цялата в пот, пречерня ми и не виждах нищо. Тя ме хвана за да влезем вътре и до там... събудих се на пода, а гинеколога ми ме държеше за ръката, после ме премести на едно легло и седя с мен докато се освестя, обади се на мъжа ми да дойде да ми прибере, а той милия като чул, само дето удар не получил.

Пазете се много в жегите!!!

# 228
Да ви се оплача Sad
днес си правих ежедневната разходка и около 12ч. бях на път към вкъщи, минах покрай клиниката на моя гинеколог, отвън беше една от любимите ми сестри, която си пиеше кафето и се спрях да я вида. Изведнъж започна да ми става много задушно, облях се цялата в пот, пречерня ми и не виждах нищо. Тя ме хвана за да влезем вътре и до там... събудих се на пода, а гинеколога ми ме държеше за ръката, после ме премести на едно легло и седя с мен докато се освестя, обади се на мъжа ми да дойде да ми прибере, а той милия като чул, само дето удар не получил.

Пазете се много в жегите!!!

Аз го минах това, само че бях в банката и подлудих целия персонал там. Всички изпаднаха в паника, а аз просто седнах и поисках малко вода, защото си имам навика да припадам от ниско кръвно. Оттогава гледам да не излизам сама, а ако съм с малката стоя някъде където има много хора и съм и обяснила как да звънне на линейка, ако се наложи когато сме в къщи /дано не се налага/.

# 229
Добро утрооо  Flutter

marinamihailova, аз да се изкажа от личен опит - в момента в който ми дадоха бебето (24 часа след секциото) и то засука, кърмата си тръгна от самосебеси. Имаше нормално родили момичета в отделението които чакаха да има слезне кърмата 1-2 дена след раждането, така че май всичко си е до организъм  Peace

Хубав ден момичета  Hug
  Лелеее чак след толкова време ли дават бебето след секцио?Защо?

Все пак секциото е операция, 24 часа си в реанимация.

welcome на всички нови попълнения!!!

# 230
Сега времето леко се разхлади, на 300м. от дома ми има голям парк, много ми се иска да отида малко на въздух, но ме е страх.

# 231
Аз от малка съм така заради ниското кръвно. Но пък сякаш вече съм си създала усет за това как да не ми причернява тотално. Дори малко да ми е отпаднало, знам, че веднага трябва да се наплискам обилно с вода и да седна. Създала съм си навик винаги да имам в себе си бонбони или дъвки, а лятото задължително бутилка вода, сок или газирано.

Вземи си водичка и нещо сладко и излез на въздух, ще се поосвежиш. Не се притеснявай, защото между другото понякога от притеснение да не ми стане лошо , сякаш на психическа основа ми повлиява и ми става зле.

# 232
Момичета надявам се да се чувствате вече по-добре.Дано ви мине бързо неразположението и стискам палци да няма повече припадъци.Аз само веднъж съм припадала в живота си и то беше съвсем в началото на бременността,случи се вкъщи в тоалетната в 5 часа вечерта,за което се радвам защото мъжа ми се беше у дома и като ме пренесе на леглото всичко се оправи.

Ludichka и аз миналата година като се жених,доста се узорих с подбора на гостите,имаме около 40 човека общи приятели със съпруга ми и всички трябваше да присъстват,та старите съученици и лични приятели трябваше да се подберат,и аз имах хора , които съм обичала като ученичка , но не съм чувала с години,някои поканих,други не.Така или иначе , не съм се чувствала виновна за никой,и на никой не съм давала обяснения или оправдания,и на никой не звъннах е така да го почерпя отделно.Гостите накрая бяха 150 души след целия подбор,но аз имам много роднини за това така се получи май Simple Smile А ти твоята приятелка не я ли прежали още когато връщайки се от чужбина не е намерила време за теб, че сега тъжиш за нейната реакция...?

# 233
УФФФ #Cussing out
Писах,писах и поста ми хвана гората Laughing
Сега по-накратко.
Днес ходих на преглед-пораснали сме:)Почти 9см.Според докторката е момиченце - УРА!
Сега ще ви споделя защо предполага така - по няколко признака.Първо-не видяхме тестиси Laughing
Освен това има по-дълга бедрена кост - върви с около седмица напред.Главата си е точно в седмиците.Костите на черепа не са дебели,а по-фини...като на девойка:)
И не на последно място - супер подвижно - не спря дори за 5 сек. - едва успя да го измери и каза,че в тези седмици няма момченца,които да са толкова подвижни.Дано да е познала.Ако не е -здраве да е!Момче или момиче - живо и здраво да е!При момченцата главата е по-едра и с по-плътен череп,а бедрата не са толкова "манекенски" Joy

# 234
Колко познато ми звучи това с припадаците, и аз съм припадала много пъти като малка и сега последния път беше когато ходиха да ми вземат кръв в Хеи и бяхме със сетра и малкия (на 7 месеца) и на мен като ми стана лошо незнае тя горката какво да прави бебето ли да гледа,защото плачеше или мен защото седнах на един тротоар(просто не можех права) остави детето аз се опитвах да повърна на една страна а на др. малкия плачеше ..... а на този тротоар имаше две сестри (докторки) и си пафкаха цигарките и изобщо не ме попитаха какво става или да подадат 1 чаша вода.... хубавото е че си припаднала на подходящото място хехех  Hug
Сега и затова ме е страх да почна работа навръщане пътя е само слънце няма грам сянка има и нагорнище и незнам как ще я почвам изобщо Tired но дано господ е с мен Praynig

# 235
  • Варна
Ей, момичета , пазете се наистина в жегите! Гледайте да не излизате в най- топлото и винаги с шише с вода у вас! И аз на няколко пъти така ми пречерняваше, но добре, че беше водата и пейка наблизо.
Тук на морето климата е съвсем друг и когато си ходим у мъжа ми направо е ад от жега и задух! Ще ги предупредя, че това лято ще ме виждат по- рядко! Просто никак не ми  понася жегата, а и те нямат климатик и са на последния етаж в панелен блок - можете да си представите! Ако искат да се сърдят, аз няма заради тях да припадам по жегите и да получавам сърцебиене  Crossing Arms

# 236
Здравейте, бих искала да попитам, ако някой може да ми препоръча или просто каже магазин от където сте пазарували брачни халки, сключваме брак другия месец и на мен се пада честта да намеря подходящите,
Aз поръчах халките от булченския магазин в Младост. Там има златар. Има и един голям каталог с халки. Голям избор. Може да дадеш и твое злато и приспадат от цената.

# 237
Да ви попитам за токсоплазмозата ако си я изкарал веднъж преди бременността възможно ли 2 път да се заразиш без значение по време на бременността или не???  newsm78 newsm78 newsm78

# 238
Да ви попитам за токсоплазмозата ако си я изкарал веднъж преди бременността възможно ли 2 път да се заразиш без значение по време на бременността или не???  newsm78 newsm78 newsm78

Ако имаш антитела - няма опасност. Как разбра ,че си я изкарала?

# 239
Тук в момента са доста големи жеги, затова винаги излизам с бутилка вода от 1,5l. Вчера даже като се прибирах в 15ч. бутилката вече беше празна. Аз например забелязах, че от слънцето получавам главоболие, а преди не съм била така. За юли и август не ща да мисля, сигурно ще е някакъв ад. Добре че поне на мен не ми се налага много много да излизам.

За приятелките......незнам въобще защо се занимавате с хора на които не им е пукало за вас толкова време.

Мами пазете се много   Hug

Общи условия

Активация на акаунт