Декемврийчето расте, а дали ще е момиче или палаво момче?

• 25 632
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
на 36г съм ,имам дъщеря на 11г и сега чакам второто си дете около 9 декември.......ще се радвам да получавам съвети и от вас....лек ден на всички

# 211
 stefito_8986     bouquet
Много сте сладки   Hug Hug какви хубави коремчета имате  :пу,пу  Wink
Аз си мислех ,че ми е голям корема ,но сега се успокоих.Страхотни сте !

Добре дошла  veronika.e

# 212
Мога да разпитам мои приятели, които замразиха, ако искаш ...
Ако имаш познати разпитай. Определено трябва да посъбера информация.

# 213
silviya-sh-благодаря за посрещането....

# 214
А за мъжете и грижите - според мен отдавна е минало времето когато жените са си стояли вкъщи са били отговорни за цялата домакинска работа и са прислужвали на мъжа когато се върне той от работа. Сега в повечето случаи мъжете и жените работят наравно и за едни и същи пари така че би трябвало и всички останали задължения да се делят по равно. Никой на никой не е длъжен. Както си разеляме домакинските задължения по равно (в момента даже той е поел по-голямата част), така ще си разделяме и грижите по бебето, защото и двамата сме му родители.
В повечето случаи мъжете, които очакват бременните им жени да им слугуват, после не се напъват много в грижите за детето, т.к. за тях това е само 'женска работа' и тях не трябва да ги занимават с такива неща  ooooh!
Абсолютно правилноооо. Много добро изказване. След като работим наравно, изкарваме наравно пари, нормално е всички задължения вкъщи да са разпределени.

# 215
здравейтееее момичетааа
добре дошли на всички нови мамчета, много готино така че всеки ден поне по 1-2 нови моми4ета се присъединяват  Laughing само не знам как ще направиме преброяването за първата страничка , аз лично вече ни изгубих бройката Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 216
  • София
Здравейте мили бъдещи мами  smile3525!
Имам едно малко притеснение - другата седмица предстои да ми направят серклаж   Малко ме е страх  newsm17, но дано да е за добро.
Бих искала да попитам - често ли ходите до тоалетна, имате ли болки в слабините и в яйчниците?
Сигурно е много индивидуално, но......
Желая успех на всички и с удоволствие ще чета и пиша в чудесната тема  smile3501

Ужас! Мен ако ме накарат да направя такова нещо със сигурност ще намеря начин да се гътна преди това. Да не говоря и аз много, че знам ли какво ще ми кажат днес на прегледа.
Иначе и аз ставам нощем по 2-3 пъти да ходя до тоалетна, а през деня просто не се търпи. Особено ако се разхождам навън става много сложно с търсенето на WC. Най - много ме боли кръста. Обмислям да си взема космодиск на млади години  Stuck Out Tongue

# 217
Да ви се оплача за снощи. Мъжът ми беше затиснал завивките и съм спала отвита. Тази сутрин се събудих със силни болки в яйчниците и доста се притесних, бях доста настинала в кръста. Дали това някакси може да навреди на бебчо.  newsm78

Незнам дали може да навреди, но и на мен ми се случи същото преди две нощи. Само че мен не ме боляха яйчниците, а само кръста. Тези мъже са опасна работа Joy Joy Joy
И сега още един въпрос на хоризонта. По принцип съм пълна и имам коремче от сланинки. Та, питам аз: Кога според вас ще ми се оформи поне малко бременно коремче?
 Joy Joy Joy Малко е смешно ама искам да знам.

# 218
Здравейте нови мами  bouquet

Днес май е ден за оплаквания ......много съм ядосана  #Cussing out В ученическите ми години бяхме 6 неразделни приятелки , но след техния край останах близка само с две от тях , а уж тогавашната ми  най-добрата ми приятелка не е една от тях . От както дойдохме да учим в София пътищата ни с нея се разделиха. Та нали юли месец ще вдигаме сватба и няма как ,  да поканя целия свят да дойде на нея , реших от училище да поканя само тези въпросните две , които продължеха да се интересуват от живота ми и не бяха заети за проблемите ми след завършването . И за да няма неудобни ситуации реших да напиша на всяка една от 4 останали , че ще се женя и ,че ще ги поканя отделно да излезем за моя сметка , защото няма как да ги поканя на сватбата си . Обясних им причините си и се надявах да бъда разбрана , нооо сега съм супер зла в очите на въпросната "най-добра приятелка" и ми прави някакви фасони и изречения , които са ужасно груби и не уместни . Тя не се е сетила за мен от 4 години , не ми се е обадила да изпием по едно кафе или дори само да си говорим по телефона . Аз в началото правих опити да продължа връзката си с нея , но тя все беше заета или ако исках да я видя трябваше да отида в Студентски град , което на мен ми е на другия край , защото аз съм в Овча купел , но го правех за да я видя .
Трябва ли да се чувствам гадно , че не съм я поканила , все пак тя е вън от живота ми от много време , време за което аз , а и тя сигурно сме се променили толкова много , че няма и да има какво да си кажем . Много съм раздвоена и хормоните ми помагат с всичка сила  #2gunfire
Съжалявам , че ви занимавам с проблемите си , но наистина ми стана много гадно исках като интелигентен човек да им кажа , че нямам възможност да ги поканя на сватбата си и за това ще ги почерпя отделно , а излезе много грозно от страни.  Sad

# 219
Ludichka не се ядосвай.Сватбата си е твоя и ще каниш който си искаш Crossing Arms. Заради трагедията от полунощ днес ми е ... никакво.

# 220
Според мен това е моментът, в който да се убедиш, че нямаш нужда от подобна "приятелка". Понякога нещата в живота се случват точно така, както трябва!!! Приеми го като недвусмислен знак.

# 221
  • Варна
Ludichka, и аз имам подобен проблем. Правихме сватба през януари и решихме с мъжа ми да си поканим само хора, с които сме контактували усилено през последните 3-4 години. С въпросната приятелка сме седели на един чин, после живяхме заедно на квартира, след което аз заживях с мъжа ми, а тя замина за Холандия. Пишехме си доста рядко по скайп, а когато разбирах че ще си идва я молех и се надявах, че ще се видим. Тя идваше в града, в който аз живея, но така и не намери време за мен в последните 4 години! Дори за едно кафе! Беше ми много тежко, но накрая взех решение да не я каня, щом не се интересува от мен! Тя разбра естесвено от фейсбук и вече явно ме е зачеркнала, защото не ми отговаря на съобщенията, не ми честити празниците и така.  Sad Мъчно ми е, но не смятам за грешка, че не съм я поканила! Тя дори не ми честити, бих и обяснила, че съм обидена от нейното държание, но тя явно си мисли други неща!
Така, че не се ядосвай! Щом е реагирала така, значи изобщо не ти е нужна такава приятелка! Ти толкова любезно да им обясниш ( не като мене) , а такава реакция! Не винаги човек може да предположи как ще се тълкува постъпката му. Уж за добро си го направила, а те кой знае какво са си помислили! Не позволявай това да ти помрачи сватбения ден   bouquet !

# 222
Ludichka , според мен изобщо не е трябвало да й обясняваш. Ако искаш ще я поканиш, ако неискаш няма... А тя като се сърди прав й път. Истинския приятел те познава до толкова, че ще те разбере и без думи, а разни такива излишни под път и над път.

# 223
Я не й се връзвай толкова, не можеш да поканиш целия свят. Аз подходих по следния начин - поканих само хора, които са наши общи приятели. Не поканих хора, които са ми близки и с които поддържам връзка, но които не са близки с мъжа ми. Вярвам, че истинските приятели не биха се разсърдили за такова нещо.

# 224
Благодаря ви момичета  Hug
Как се променят хората не е истина. Пожелавам на всяка една от вас да няма изкуствени хора в живота си   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт