Декемврийчето расте, а дали ще е момиче или палаво момче?

• 25 604
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Означава, че си усетила бебенцето Simple Smile Честито!

# 271
Аз съм в 13г.с. ,а онзи ден докато се посъбуждах почувствах баш едно пърхане....то ли е било?!

# 272
  • Beyond the Frontiers
13 седмица е доста рано, особено за първо дете  Peace

# 273
Бреееей колко много сме с термин за 19.12!!! Ако апаратурата е вярна ще се забавляваме заедно по болниците!
Има ли някой друг за Майчин дом? Аз разпитвах познати и ходих в "деня на отворените врати",та май май там ще изплаче моето бебоче.Определено има и доста по-луксозни болници,но пък мисля да заложа на традицията (раждана съм там).Доколкото разпитах познатите приятелки,доктори и клюкари всички доктори там си ги бива Simple Smile Сега е времето да ме разколебаете.По моя инфо раждането там е 550лв и за "средно вип стая"-40лв на вечер (за най-вип е по 70,но по мое наблюдение май е по- да си с някого в стая,а не сама)
Споделете мнение,а даже може и темичка да направим Simple Smile

# 274
  • София
Здравейте, момичета,
дойде време и аз да се запиша при вас   bouquet .
На 29 години съм, чакам трето детенце Grinning
Имам две момиченца, като малкото пак е декемврийче, само че 2009г.
Терминът ми е 21 декември.

# 275
здравейте  момичета,тъкмо се върнахме от 4Д и съм горда да заявя,че сме здрави,нормално и добре развити.и ще ставам два пъти свекърва-2 момчета. stork-boy stork-boy Hug
мърдаха и едното беше по нахално от другото,по срамежливичкото поозори доктора все си показваше дупето ама накрая се обърна,като се разсмях.не мога да им се нарадвам.дадоха ни диск.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug
но трябва да се пазя морето може да почака само разходки и почивки ми препоръчаха.без свинско и туршийки-хм последното мн обичам ама щом трябва.
и препоръчаха да спрем секса,тъй като многоплодната бременност се води рискова.след 36 седмица може секс.малиии как ще издържа аз без секс?! newsm78
мъжо вика ще издържиш,щом се налага ooooh!

# 276
  • Beyond the Frontiers
Marleen, добре дошла. Радвам се, че попълваме и дата 21 най-сетне.

tionagb, честито. Ще карате на заместители, лошо няма  Embarassed

# 277
Майчета искам да ви питам нещо, но до сега ме беше срам. Значи ние в 9 седмици и 3 дни бяхме 3.9 см. Докторката каза, че сме били дълги колко 13 седмица. Добре де, но това означава ли че трябва да родя по-рано с 2 седмици или просто сме преееееееекалено големи?

# 278
Извинявайте били сме дълги колкото 11 седмица!  Embarassed

# 279
  • Beyond the Frontiers
В момента размерите и седмиците, които ви казват са доста относителни. Навсякъде ще имат предвид само терминът ви според датата на последния цикъл, така че не се шашкайте.

# 280
  • Sofia
Бреееей колко много сме с термин за 19.12!!! Ако апаратурата е вярна ще се забавляваме заедно по болниците!
Има ли някой друг за Майчин дом?.............................
Споделете мнение,а даже може и темичка да направим Simple Smile

Хоп и от мен за 19.12. , че и за Майчин дом.Там родих дъщеря си без да се уговарям с никой и да плащам нещо , просто отидох и родих имах си късмет явно.Но сега не съм сигурна дали пак така ще отида   Naughty  смело.Но определено за момента това е болницата към която съм се запътила в момента.

В момента размерите и седмиците, които ви казват са доста относителни. Навсякъде ще имат предвид само терминът ви според датата на последния цикъл, така че не се шашкайте.

Подкрепям напълно  Peace  Peace  Peace

# 281
  • София
Здравейте,
Включвам се само с няколко приказки за ТОКСОПЛАЗМОЗАТА.
Първо един от основните преносители на този паразит са котките, но заразяването може да е и от друго животно преносител, от яденето на не добре измити плодове и зеленчуци, върху които има ооцисти от паразита, или от не добре сготвено месо (алангле), заразено със същия паразит.
По време на заразяването ни с паразита имунната ни система изгражда антитела срещу него (както и срещу всяко заболяване, което караме). Такива антитела се търсят точно в изследването, което се прави. Важното е дали заразяването е скорошно (в остра форма) или е по-старо и има остатъчни антитела. Човек може много пъти да се зарази с този паразит. В изключение на нашия случай (при бременност) не носи риск за човека, и симптомите са незабележими.
Аз ще си направя такова изследване,  въпреки че нямаме домашен любимец.

# 282
Момичета, хич не се шашкайте за размерите - ако докито казва, че всичко е ок, ами значи всичко е ок. Според някои книги моите другари са прекалено малки за седмиците си, според други и това, което чета във форума от други мами, си отглеждам две гигантчета. Докито обаче твърди, че всичко е наред.

Но вече нямам търпение пак да ги видя и да се убедя, че всичко е наред. Не сме се виждали от три седмици вече и започвам леко да се притеснявам. Направо си ми липсват, ама трябва да изтрая още една седмица.

За стволовите клетки не съм мислила, но може би ще се посъветвам с лекар  newsm78. Но като се замисля малко, може би е по-добре да прибягна към въпросната процедура, имайки предвид, че дечковците ще разполагат само с моя генетичен материал, без този на таткото (това не е точната дума, ама все едно). Ма трябва да питам белгийците - уж ги разбирали тези работи. Предполагам обаче, че струва доста парички, но все пак е някаква гаранция, ще видим.

И да се похваля, че от 36 часа не съм имала кървене, така че отивам да гладя. hahaha

Приятна вечер на всички!

# 283
Аз се чудя що никой не пише от два дни, пък то нова тема имало. Че сте я и преполовили даже.  Embarassed

# 284
Здравейте, момичета,
дойде време и аз да се запиша при вас   bouquet .
На 29 години съм, чакам трето детенце Grinning
Имам две момиченца, като малкото пак е декемврийче, само че 2009г.
Терминът ми е 21 декември.

Добре дошла!!!
Шапка ти свалям мацка  newsm51
рядко срещам в днешно време семейство с 3 деца!!!

Общи условия

Активация на акаунт