Декемврийчето расте, а дали ще е момиче или палаво момче?

• 25 599
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Момичета аз да ви се оплача. След днешната ми случка с припадането се чувствам като парцал. Утре сутринта имам излизане и ме е страх да си покажа носа навън.  Sad

# 286
Леле колко нещо сте изписали мамчета doh видях зор докато ви изчета.Искам само да вметна че на хубав видеозон е по лесно да се види полът на бебето,на мен моят доки ми го каза още миналата седмица е зависи и дали бебо е застанал правилно а не се е засрамил и скрил,но мисля че с хубави видеозони не би трябвало да е проблем да виждат пола на бебоците от по-раничко.И добре дошли на новите декемврийски мамчета smile3525

# 287
Момичета аз да ви се оплача. След днешната ми случка с припадането се чувствам като парцал. Утре сутринта имам излизане и ме е страх да си покажа носа навън.  Sad
Не се притеснявай всичко ще бъде наред Hug просто ако е възможно не излизай в най-големите жеги,и ако ще се чувстваш по-спокойна си вземи някой да те придружи да не си сама Peace

# 288
Брей мами много сте бързи Heart Eyes
Поздравления за темичката. Минавам да кажа само здравейте и се връщам да ви дочета  Hug
Лека вечер  Hug

# 289
Здравейте мами много се радвам че се присъединяват към нас още и още нови мами newsm51 newsm51
Аз съм си малко на село при мама и тати (та нали при тях е най - хубаво) и така се чуствам хубаво ми и ми е спокоййййннноооо, а мойто мъж да си се цупи там сам самичък у дома Simple Smile
след малко лягам но може и пак да има включване от мен  Hug Hug Laughing

# 290
  • София
Благодаря ви за посрещането Simple Smile
Иначе какво да се изкажа и аз по актуалните въпроси newsm78
От няколко дни денонощното повръщане намаля до някоко пъти на ден и съм безкрайно доволна. Засега ходя на работа. Като цяло не мога да се пазя много много, защото малкото си е бебе още и си иска неговото. Не мога да шофирам обаче, че кача ли се в колата и почва да ми се вие свят.
Мъжът не ме дразни, не изисква, правим секс, върши къщната работа наравно с мен, ама той е трениран вече Mr. Green
Началото на юли ще правя БХС,  а за края на юли успях да се запиша за ФМ при Марков.
Живот и здраве за раждането съм се запътила към Шейново, секциото ми 2009 беше там и съм много доволна, а тъй като сега ми казаха, че ще е наложително пак секцио, че малко време е минало (въпреки че първото ми раждане е нормално) ми се иска да ми го направи същия лекар.
Толкова засега, радвам се, че се записах при вас, дано успеем да поддържаме една приветлива и приятелска темичка въпреки бушуващите хормони Heart Eyes

# 291
Добра вечер и от мен  wavey

Айде и аз да се зАпиша на два пъти. Един път с причерняването днес - пфуу аз ника не съм имала подобни преживелици, а и днес малката заспа в колата и аз да пренеса до нас...стисках зъби да не се смъкна на земята и как съм стигнала от вратата на апартамента до леглото и нямам идея  ooooh! Но си мисля да не се повтаря повече, мхм  Thinking И второ - и аз съм се запътила към купона в Майчин дом  Crazy

Кво друго....а да - мацки много е рано за да усетите бебоците  Wink Особенно ако е първо бебе. Тва са движенията на червата което усещаме в момента  Crazy

И още - и аз искам пък още едно момиченце  Whistling Е, най-важно е да са ни живи и здрави всички бебчета де, ама все пааааак  Blush

Ей и още - ама как така сте качили само по кило бе момичетааааа  Crossing Arms Аз съм с шест пъти повече от вас отгоре  Tired Аман вече, пак ще качвам 25 май, май  #Crazy

Ееее  ми не се сещам друго  Flutter

Лека вечер на всички  Peace

# 292
Мами и аз да кажа за стволовите клетки. Тук преди да родите питат дали искате да ги дарите. Ако ги дарите се съхраняват докато потрябват на някого или ги използват за изследвания. Но ако някой ден ви потрябват (на вашето дете) и не са използвани може да се възползвате от тях разбира се.

# 293
Мами и аз да кажа за стволовите клетки. Тук преди да родите питат дали искате да ги дарите. Ако ги дарите се съхраняват докато потрябват на някого или ги използват за изследвания. Но ако някой ден ви потрябват (на вашето дете) и не са използвани може да се възползвате от тях разбира се.
Това го бях чула и за Белгия, но тук май още не се предлага. А ако решиш да ги дариш ще плащаш ли за събирането им и съхранението им?
Лека нощ на всички, че вече съм като пребита.

# 294
Това го бях чула и за Белгия, но тук май още не се предлага. А ако решиш да ги дариш ще плащаш ли за събирането им и съхранението им?
Лека нощ на всички, че вече съм като пребита.

Щом ги даряваш предполагам че не.

Лека и от мен   sleepuu

# 295
Marleen  welcome welcome welcome ех,че хубаво всеки ден се включват нови момичета!Колко станахме вече някой броил ли е?
За усещането на бебетата за което говорите да ви кажа,че това не са бебетата няма как да са още-газове са!
Аз днес съм на преглед и ще ми правят вече и картон.Та довечера като се върна ще мина на отчет!
ЛЕК И ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ!

# 296
Добро утро.Много пишете,сега ще се връшам да ви чета.Аз вече нямам търпение да усетя бебето.Нали уж 2 рият път се усеща по-рано newsm78

# 297
добро утро малкии  тумбачетааа pregnant
Как сте как спахте, аз само едни сънищааааа от 1001 нощ само помня че не си исках мъжа исках друг  Mr. Green Mr. Green вярно че много ме нерви, но може и просто моя поглед да се е променил от бременността абе обичам си го !!! Heart Eyes Heart Eyes

# 298
Добро утро,
днес най-сетне и аз ще се запиша за ЖК и ще почвам изследвания, пък да видим Simple Smile
За спането - мани мани, напоследък нещо немога да спя, по цяла нощ се въртя, дано скоро да мине, че от другата седмица съм на работа, сега съм отпуск.
За мамите от Пловдив - аз май ще съм в Селена, поне за момента така мисля, но докато наблежи момента има време. Ако някоя е решила да се появи мъничето и там, ще се радвам да ми пише.

# 299
fifi2011 ,защо в Селена си решила?

Общи условия

Активация на акаунт