Декемврийчето расте, а дали ще е момиче или палаво момче?

• 25 393
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
На мен ми допада идеята с анкета за заглавията. Peace

# 676
Според мен, ние се справяме много добре и без анкета за заглавията на темите. Мисля че всеки път се избира подходяща тема и тя допада на всички  Wink е или поне на повечето от нас.

# 677
Тъкмо се връщаме от детския хирург. Вики има лека пъпна херния , която обаче не се нуждае от операция. Много ми олекна честно казано ... Ама докато стигнем до прегледа и ми изби херпес ...  ooooh! Докторът каза , че имало пъпни хернии , които си заслужава да се оперират , но тази не била между тях . Вика : Казвам Ви като за мое дете - това няма нужда от операция . Имам 3 деца и трите имаха пъпни хернии - нито едно не съм оперирал ...

Беше ми много притеснено как ще ходя по болници с бебе в корема , но сега си отдъхнах ....

# 678
Браво Radostche радвам се за теб и за добрия отговор който ви е дал доктора.  Hug

# 679
Ей момичета как сте с настроенията?...... Аз днес съм с едно.....след 3 часа е коренно противоположно Simple Smile  Хората около мен се побъркват или съм яко хепи като надрусана се смея на всичко или съм като буреносен облак..... няма обяснение При вас как е?

# 680
Здравейте мами   bouquet

Тази сутрин и аз не се чуствах добре. Имах чуството че цялото ми тяло пулсираше и като станех почваше да ме боли глава. Отделно имах и чуството, че не ми стига въздуха. Почуствах и няколко бодежа ниско долy. Мислите ли че съм за лекар? Сега съм малко по-добре,  нo това вече ми се случва на няколко пъти.  Rolling Eyes

# 681
Lara8 според мене ти е паднало кръвното и си била на път да припаднеш , на мене поне така ми се случва напоследък и започват да ми бучът и ушите, така че и според мене такъв  е и твоя случай  Simple Smile а болежките ниско долу сигурно са от разтягане на матката

# 682
Здравейте мами   bouquet

Тази сутрин и аз не се чуствах добре. Имах чуството че цялото ми тяло пулсираше и като станех почваше да ме боли глава. Отделно имах и чуството, че не ми стига въздуха. Почуствах и няколко бодежа ниско долy. Мислите ли че съм за лекар? Сега съм малко по-добре,  нo това вече ми се случва на няколко пъти.  Rolling Eyes

Трябвало е да се върнеш веднага в леглото и да легнеш на лявата страна, моя гинеколог ми обясни с научни термини, които аз не запомних, затова ще се опитам да ти го кажа по опростен му вариант. Когато стоиш права или седнала, в момента в който станеш, матката притискала нещо си там, спирало кръвта и кръвното пада, като усетиш това трябва да започнеш веднага да се движиш, за да се отпусне матката или както ти казах да легнеш, но на лявата страна.
Дано си ме разбрала, аз за себе си го знам, ама ме няма по обясненията Simple Smile

# 683
И аз незнаех това за лягането на ляво.  Peace Интересно.

# 684
Благодаря момичета.......тялото ми пулсира като съм в легнало положение, а като стана започва да ме боли глава и там усещам пулс. Аз последно време спа само на ляватa страна, мисля че тази сутрин този пулс се дължеше на това че се събудих след 6 часа спане a по принцип не се ли наcпа, не се чуствам добре. А за бодежите се притесних защото бяха резки. В крайна сметка поспах още 3 часа и сега съм малко по-добре.  Flutter

# 685
Ами... аз доколкото разбрах (защото не слушах много, това се случи след моя припадък, обясненията получих, докато лежах в кабинета му) когато легнеш на лявата страна, матката се отпускала.

# 686
Преди малко пак имах бодежи, пак на същото място и то докато лежах на лявата страна. Точно там ме гледаха на екограф. Възможно ли е да е от бебето?   Rolling Eyes

# 687
Здравейте мацки ! Hug
За заглавието на новата тема - всички ми харесват .  bouquet

Да ви се похваля вчера бях на лекар и ми казаха ,че сигурно ще е МОМА ,с уточнението че другия път ще е по-категорична.Толкова много се радвам ,много искам момиченце,а винаги съм имал усещането ,че ще е момче и всички около мен така казват.
Терминът ми е на 15.12
Успешен ден   bouquet  bouquet  bouquet

# 688
Аз съм съгласна за анкета за темата,защото докато всеки изрази мнение коя темичка му харесва и настоящата свършила... Laughing Айде момичета,отивам на лекар и дано бебо не се крие,чеее  Mr. Green

# 689
Силвия, браво за хубавите новини!!  Hug   И моят термин е 25.12 и на мен ми казаха, че ще е момиченце... колко много съвпадения.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт