Декемврийчето расте, а дали ще е момиче или палаво момче?

• 25 408
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Мами сега гледах резултатите. Пише:

CRL: 69mm (предполагам това е размера на бебчо  Flutter )
TN: 1.15mm

Мислите ли, че резултатите са добри? Пак са ми писали термин 23 дек.
Дали са ми едни документи за подписване, че не носят отговорност ако след прегледа на екограф се получат някакви усложнения. Това според вас нормално ли е ?

# 136

Дали са ми едни документи за подписване, че не носят отговорност ако след прегледа на екограф се получат някакви усложнения. Това според вас нормално ли е ?

Според мен не, все пак минаваш прегледи за да си спокойна че всичко е нормално, как така ще ти дават документ да се подписваш, че не носят отговорност?! А каква отговорност носят тогава?

# 137
Ехее,колко много сте изписали...аз нали започнах работа и не ми остава много време да ви чета,но сега имам малко нужда от помощ.Разболях се,имам ужасна хрема,боли ме гърлото и кашлям лошо(което никак не е добре за бебо) бихте ли ми препорачали някакви бабинни рецепти или лекарства които със сигурност няма да навредят на малкия юнак.Благодаря ви предварително!

# 138

Според мен не, все пак минаваш прегледи за да си спокойна че всичко е нормално, как така ще ти дават документ да се подписваш, че не носят отговорност?! А каква отговорност носят тогава?

Нищо чудно, тая така ме ръчкаше....   #2gunfire

# 139

Четох че ако ТN е от 3 нагоре има опастност от синдром на Даун. Някой знае ли в какво се състои изледването? Взимане на кръв?

# 140
Момичета реших сега да си направя лентичка за бременноста, забелязах че има разлика. Имам гестограмата по която ми изчислява моя гинеколог. Според нея утре започвам 16-та седмица, а според тази лентичка съм в 14г.с и 6 дни, или аз не схващам това смятане или... ох и аз не знам вече.
Всичко си е наред - утре на лентичката ти ще пише 15г.с., т.е. ще имаш вече навършени 15 седмици и ще започваш 16-тата. И така ще се получи съвпадение с гестограмата. Simple Smile

Ох , аз ще ходя в петък на преглед , защото утре ми е последната таблетка Утрогестан , но хич не се надявам за пола . Моят лекар не казва нищо преди 7-ми месец .... И предния път чак тогава ми каза - веднъж и категорично . Така че аз ще си чакам  Tired
А пък аз предлагам ако не ти каже нищо, да не чакаш до 7-мия месец, а да жертваш някой лев и да посетиш друг лекар само с тази цел. Mr. Green

# 141
Shadows & Lilly27 аз също съм на преглед при д-р Марков на 20.07. Може да се видим, ако часовете са ви късния следобед Simple Smile
Аз съм от 16ч.,до колкото си спомням! Laughing Записала съм си слава Богу. Може и да се видим,като наближи 20ти тъкмо ще си кажем коя как изглежда за да се познаем

# 142
Видях го...иследване на кръвта е, пак ще ме дупчат, а аз съм все още в синини от предните дупчения.

Тази вечер смятам да кажа на нашите, че съм бременна и се чудя как да им го поднеса. Те сигурно по хиленето ще разберат.  Laughing

Не видяха пола, но сигурно не са видели нищо, защото ще е момиче нали  newsm03
Днес дори не можах да видя бебчо както трябва, но поне мъжа ми успя, беше седнал отсреща.

# 143
Мале аз докато се находя навън с моята госпожица и вие сте изписали толкова много. Гледам мъжете сте обсъждали. Аз да си кажа честно, че до преди 2 месеца не пипах домакинска работа, защото свекървата живееше с нас и тя вършеше всичко, а аз като се намесех винаги ставаше скандал, защото не ми харесваше как върши нещата, но се натискаше. Когато се роди Ива пък си бяхме самички, но пък мъжо беше тук и взимахме еднакви парички и вършехме всичко заедно. Но пък и тогава си накупихме всякакви екстри за домакинството: като се почне от 2 вида прахосмукачки /които са ми подарък/ перяща и не перяща, та стигнем до сушилня, съдомиялна, кухненски робот и какво ли още не та сега нищо не ми тежи. Сега пак си върша всичко сама и не ходя на работа и в близките 2-3 години няма да тръгна на работа, така че предпочитам сама да си върша домакинската работа, все пак не е чак толкова много.

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 21:11 от Juli_Ivka

# 144
Имам въпроси - някой помни ли, кой от ЛЛЛ отговаря за нас?
Погледнете първия пост, ако има грешки или допълнения пишете ми сега. Играя си с декорацията и ще мога веднага да реагирам.
Peace

# 145
Да споделя само какво ми изписаха за ниското кръвно, тъй като прочетох за тези, които пият кола и кафе по тази причина.

http://apteka.framar.bg/30001138/%D0%B2%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82% … -30-%D0%BC%D0%BB-

Все още не съм го пробвала, защото моето си е ниско по принцип, което съвсем не ми пречи, но все пак ще го имам предвид.

# 146
Имам въпроси - някой помни ли, кой от ЛЛЛ отговаря за нас?
Погледнете първия пост, ако има грешки или допълнения пишете ми сега. Играя си с декорацията и ще мога веднага да реагирам.
Peace
Не отговаряха ли  Ivy и Евридик@ за нас от ЛЛЛ?

# 147
Lara8 да разбирам, че искаш момиченце ли? Simple Smile Пожелавам ти го от сърце. Аз за съжаление казах на баща ми, че съм бременна по телефона, а толкова много исках да му вида реакцията  Grinning

# 148
Не мислите ли, че прекалено много време им отделихме на мъжете?

Да не говорим, че темата за лошите мъже вече я обсъждаме за стотен път. Сега обаче ще ви разнообразя. Аз си нямам мъж, който да ми ходи по нервите, но пък неродените ми деца се справят блестящо със задачата. След три седмици щастие, спокойствие (дори гаденето изчезна преди около седмица) вчера следобед пак имах кървене въпреки гадния утрогестан - не мога да разбера на кого какво пак не му хареса. А добре се грижа за тях - специално вчера папкахме палачинки, домашна баничка, торта, все вкусни неща, лежахме следобед, возихме се с кола, изобщо все екстри. Добре че спря бързо и на лекар не съм ходила, че имам час за 22 юни.

Та се чудя - дали случайно сте чували кога евентуално това кървене ще спре - вуйна ми кървеше до края на бремеността, което хем ме успокоява (има здраво, право дете, което вече е на 9 години), хем пък ме тревожи. А в петък започвам петнайста седмица. #Cussing out

Темичката е много хубава - не помня кой е измислил заглавието, но поздравления  bouquet

# 149
Здравейте момичета, аз днес бях на преглед и доки ме успокои, че всичко е наред с мъничето.Каза, че ще е момиченце...направо съм на седмото небе от щастие Party Мамита аз все още не мога да преценя коремчето от беба ли е или от похапване  Laughing Бях 55 кг, а сега съм 58, при вас как вървят нещата с коремчетата и килограмите? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт