Декемврийчето расте, а дали ще е момиче или палаво момче?

• 25 483
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Мами сега гледах резултатите. Пише:

CRL: 69mm (предполагам това е размера на бебчо  Flutter )
TN: 1.15mm

Мислите ли, че резултатите са добри? Пак са ми писали термин 23 дек.
Дали са ми едни документи за подписване, че не носят отговорност ако след прегледа на екограф се получат някакви усложнения. Това според вас нормално ли е ?

Четох че ако ТN е от 3 нагоре има опастност от синдром на Даун. Някой знае ли в какво се състои изледването? Взимане на кръв?

а ти сигурна ли си че на ехограф ще те гледат, а няма да ти правят амиоцинтеза. документи се подписват при правенето на амиоцинтеза обикновено. иначе показателите на бебето за мен са си нормални

# 151
Здравейте момичета, аз днес бях на преглед и доки ме успокои, че всичко е наред с мъничето.Каза, че ще е момиченце...направо съм на седмото небе от щастие Party Мамита аз все още не мога да преценя коремчето от беба ли е или от похапване  Laughing Бях 55 кг, а сега съм 58, при вас как вървят нещата с коремчетата и килограмите? newsm78

При кой си била, на мен много ми хвалиха един, който се казва З. Николов, вдигнах се минах 200км.  и ходи при него, каза ми момиче, дори заядливо каза на таткото, че ще има дъщеря, мои 2 познати ходиха след мен и на тях момичета, накрая като поразпитахме въпросния доктор харесвал момичета и затова на всяка това казвал, а според моя гинеколог е момче, сега мисля да потърся трето мнение, че тия двамата ме хвърлиха в джаза.  newsm78

# 152
Честито на тези,които са видели пола на децата си...А на мене ми казаха чак в петия месец,че е възможно да се види!!! Sad

# 153
Ох, незнам вече.  ooooh!Ще ви се оплача отново. Преди час и нещо ми звънна една приятелка и ми каза, че детето й е болно от едра шарка. Shocked Побърках се! Ние се виждахме миналата седмица и сега много ме е страх, защото аз съм била болна от шарка само един път и не си спомням едра или ситна е била. За съжаление и майка ми не помни. Дано не съм се разболяла. Praynig Страшно се притеснявам.

# 154
Ох, незнам вече.  ooooh!Ще ви се оплача отново. Преди час и нещо ми звънна една приятелка и ми каза, че детето й е болно от едра шарка. Shocked Побърках се! Ние се виждахме миналата седмица и сега много ме е страх, защото аз съм била болна от шарка само един път и не си спомням едра или ситна е била. За съжаление и майка ми не помни. Дано не съм се разболяла. Praynig Страшно се притеснявам.

Бъди позитивно настроена!!! Повтаряй си, че нищо ти няма и всичко е ОК. За твое успокоение отиди утре да те прегледат.  Hug

# 155
Мами сега гледах резултатите. Пише:

CRL: 69mm (предполагам това е размера на бебчо  Flutter )
TN: 1.15mm

Мислите ли, че резултатите са добри? Пак са ми писали термин 23 дек.
Дали са ми едни документи за подписване, че не носят отговорност ако след прегледа на екограф се получат някакви усложнения. Това според вас нормално ли е ?

Четох че ако ТN е от 3 нагоре има опастност от синдром на Даун. Някой знае ли в какво се състои изледването? Взимане на кръв?

а ти сигурна ли си че на ехограф ще те гледат, а няма да ти правят амиоцинтеза. документи се подписват при правенето на амиоцинтеза обикновено. иначе показателите на бебето за мен са си нормални

прочетох всичко и пише за екограф само, затова се и учудих, досега не бях чувала подобно нещо. Трябва да подпиша, че не носят отговорност ако се получат усложнения на вътрешни органи или инфеции при бебето (предполагам че имат предвид инфеции на амниотичната течност). Като написах част от текста от документа в интернет, ми излязоха доста документи като този, което означава че е нормална практика тук.

А за пола искам две деца, момиче и момче, но ако не мога да имам от двете предпочитам 2 момичета.  Flutter

Искам да попитам нещо- вас като ви гледат на екографа натискат ли силно и боли ли ви? Просто искaм да сравня.

# 156
Здравейте, бих искала да попитам, ако някой може да ми препоръча или просто каже магазин от където сте пазарували брачни халки, сключваме брак другия месец и на мен се пада честта да намеря подходящите,благодаря ви предварително.И второ  бих искала да помоля още веднъж администратора да ни сложи  и нас на първата страничка, уж беше обещано, а гледам други добавени, не ние.Термина ни е 7 декември, първо дете ми е, от София съм, пола не го знаем още  Simple Smile,мерси и лека вечер

# 157

Бъди позитивно настроена!!! Повтаряй си, че нищо ти няма и всичко е ОК. За твое успокоение отиди утре да те прегледат.  Hug

Дали ако отида на лекар утре ще ми кажат заразена ли съм или не! newsm78

# 158
Лара8 натискат ти корема,за да разберат разположението на мехурчето,поне моя доки ми обясни.мн ме заболя миналият път и чак му се скарах #2gunfire
измерват и разстоянието от пубиса до пъпа и тогава пак натискат,така преценяват дали ще излезе по рано и кога ще си готова за раждане.
ние утре сме на 4Д и аз съм малко нервна дали всичко с бебчетата ще е наред.
моя доки ще ме гледа едва на 07.07.2011 но аз не се стърпях и си назначих час при друг доктор.
доколкото знам през 2 триместър зачестяват посещенията при доки/кръв и урина на всеки 3 седмици/който не е минавал ФМ и БХС сега ще мукажат да ги прави/
на мен доки ми каза,че при близнаци не се прави БХС,а ФМ се прави между 18-22г.с..
следете си кръвното и не спете по гръб-така съветва доки.
малиии то станало късно
лека и спокойна нощ мили незаспали още мами Heart Eyes

# 159
  • София
Инкубационният период варира от 9 до 16 дни, средно 14. Типичната среднотежка вариола започва внезапно с втрисане, повишаване на температурата до 39 - 40°C, отпадналост, световъртеж, гадене, главоболие, болки в мускулите и ставите. Лицето и областта на глътката. При около ¼ от заболелите се появява бързопреходен скарлатино- или морбилиформен обрив в областта на скута, наподобяващ бански гащета.

До 3 - 4 ден температурата спада, но започва еруптивния процес. По лицете, окосмената част на главата, ръцете и ходилата, както и по лигавиците се появяват множество папули. След около 2 - 3 дни те преминават във везикули, които постепенно се изпълват с гнойно съдържание и хлътват в средата. Кожата около тях става червена. Общото състояние се влошава, температурата отново се покачва до 40°C. Интоксикацията на организма бързо се развива на фона на силна тахикардия, достигаща дори до загуба на съзнание.

За съжаление не излиза информация дали може да бъде установена ранна зараза чрез кръвен тест. А и да може, мисля че, единственото, което ще се случи е да бъдеш поставена под карантина. От това, което прочетох по - добре да не си се заразила. А и честно казано не вярвам да си успяла Simple Smile Едва ли си такъв карък. Горе главата.

п.п. сещам се обаче, че с кръвен тест би могла да видиш какви антитела имаш, т.е. коя шарка си изкарала.

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 23:12 от KiaraTiara

# 160
"Администраторът" непрекъснато моли грешките, допълненията и т.н. да се пращат на лично съобщение. Там е по-лесно да се следи и не се налага да се четат 50 - 60 страници.

Още веднъж благодаря на Mimci за помоща със списъците   bouquet и на всички, които се включиха с предложения и корекции.

Добавила съм линкове към магазини, както и информация за ЛЛЛ /ще се допълва/.

# 161
Lara8 само веднъж ме понатискаха леко и то беше побутване, когато бях на 4D, защото бебока спеше и успяха да го събудят, иначе моя гинеколог е много внимателен, никога не ме е боляло или да ме е натискал.

Lady_Vi  представа нямам мила дали ще ти кажат. Била съм бебе, когато съм боледувала.
Сега се поразрових в нета, пише че до 7-8 дни се обриваш, симптомите са висока температура.

# 162

Бъди позитивно настроена!!! Повтаряй си, че нищо ти няма и всичко е ОК. За твое успокоение отиди утре да те прегледат.  Hug

Дали ако отида на лекар утре ще ми кажат заразена ли съм или не! newsm78
Най-добре иди при твоя личен лекар и се консултирай с него, той/тя ще ти обясни всичко подробно и ще ти каже кога може да се разбере дали си заразена.
А да и мерси на всички, които се грижат за първата ни страничка! Страхотни сте!!!!    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 163
Божеее дано не съм се заразила. Praynig Praynig Praynig
KiaraTiara, мисля че съм карък и затова много ме е страх. newsm45 newsm45 newsm45

# 164
Божеее дано не съм се заразила. Praynig Praynig Praynig
KiaraTiara, мисля че съм карък и затова много ме е страх. newsm45 newsm45 newsm45

Хей..., я се съвземи! Недей така. При положение, че нямаш признаците защо се шашкаш?
По-спокойно!!! Според мен всичко е напразно, ще видиш че си здрава  Hug

Общи условия

Активация на акаунт