Декемврийчето расте, а дали ще е момиче или палаво момче?

• 25 488
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Русокоска честит рожден ден   bouquet желая ти всичко най най и много късмет  newsm59  Gift

момичета как ви понася горещината ????? аз останових че въобще не ми понася....а преди убожавах жегицата...... днеска след 8 дена стояне вкъщи, заради престоя в болницата най-накрая малко излязох и останових..........ми то много жега вече ??????
досега никога през живота ми не съм имала проблем с ниско кръвно и никога не съм припадала ама днеска май бях на път за припадана..така ми се подкосиха краката и ми забучаха ушите че направо се строполих на една пейка много гадно беше
въобще не си го представям как ще е лятото...
после като се прибрах цял следобед ми се повръщаше а от началото на бременноста до сега ни веднъж не ми се е повдигнало или преповръщало а днеска цял ден бях на ръба
не знам какво е това чудо при мене влязах уж в 4 месец, мина уж рисковия период а сега ми дойде до главата кървения, повръщания...... направо съм много възмутена от тоя моя организъм Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 496
таничка не си сама и на мен ми става лошо от жегата,преди в най- голямата жега всеки мъжа в др. стая под климатика а аз в др без климатик с отворен прозорец и завита на дивана с чаршаф а сега е ужас а най- лошото че от 1 съм на работа.
Мами преди говорехте за коремчетата си и незнаехте дали са газове или бебко, аз вече съм 100% сигурна че моето си е от бебко защото преди да забременея като седна и се свия малко повече на корема ми се отбелязваха 2 ганки  Mr. Green а сега е само 1 под гърдите другата я няма... пробвах го и сутрината на гладно с празен стомах и с 1 повръщане ... пак 1 гънка бешееее newsm44 newsm44 newsm44

# 497
Малее изписали сте почти новата тема,доката се запиша....

# 498
Привет и от мен Simple Smile
почти всичко изчетох,при нас нещата са добре,докторката уж ми показа ръчичка,лице и нещо си ама нищо не видях Embarassed то постоянно подскачаше като на батут и си пуснах изследвания за БХС,чакам ги другата седмица да станат.
За жегите и на мен ми става лошо,аз съм с ниско кръвно и едвам кретам,не ми стига въздуха,а моя мъж постоянно ми се кара,че се залежавам,и не било добре ама аз нямам сили:( карам и нощни смени,и дневни по 12 часа..

# 499
Момичетаааааа случи ми се нещо и не знам какво е...  newsm44

сега докато бях в банята забелязах, че корема ми се мърда, като тупкане, подскачаше, ох... толкова се вълнувам, че не знам как да го опиша. Сложих си ръката на корема и тупкаше. Излезнах по най-бързия начин да се похваля на таткото, да усети и той, а неговия отговор беше - това сигурно е нерв Sad

И какво беше това тупкане?!

# 500
Русокоска честит рожден ден   bouquet желая ти всичко най най и много късмет  newsm59  Gift

момичета как ви понася горещината ????? аз останових че въобще не ми понася....а преди убожавах жегицата...... днеска след 8 дена стояне вкъщи, заради престоя в болницата най-накрая малко излязох и останових..........ми то много жега вече ??????
досега никога през живота ми не съм имала проблем с ниско кръвно и никога не съм припадала ама днеска май бях на път за припадана..така ми се подкосиха краката и ми забучаха ушите че направо се строполих на една пейка много гадно беше
въобще не си го представям как ще е лятото...
после като се прибрах цял следобед ми се повръщаше а от началото на бременноста до сега ни веднъж не ми се е повдигнало или преповръщало а днеска цял ден бях на ръба
не знам какво е това чудо при мене влязах уж в 4 месец, мина уж рисковия период а сега ми дойде до главата кървения, повръщания...... направо съм много възмутена от тоя моя организъм Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

таничка не си сама и на мен ми става лошо от жегата,преди в най- голямата жега всеки мъжа в др. стая под климатика а аз в др без климатик с отворен прозорец и завита на дивана с чаршаф а сега е ужас а най- лошото че от 1 съм на работа.
Мами преди говорехте за коремчетата си и незнаехте дали са газове или бебко, аз вече съм 100% сигурна че моето си е от бебко защото преди да забременея като седна и се свия малко повече на корема ми се отбелязваха 2 ганки  Mr. Green а сега е само 1 под гърдите другата я няма... пробвах го и сутрината на гладно с празен стомах и с 1 повръщане ... пак 1 гънка бешееее newsm44 newsm44 newsm44

Таничка и Стефито, и аз съм във вашия отбор. Всички твърдят, че в четвъртия месец нещата се оправяли, ама явно при мен няма да е така. Днес започвам 15-та седмица, а от понеделник до днес имах два пъти кървене, един път повръщах (за първи път от началото на бремеността) и всяка сутрин ми се гади мнооооооооого. И много често имам и рефлукс, което на обществени места особено е много неприятно. Но нали знаете - най-хубавото предстои! Дано скоро да сте във форма.

# 501
A нашето бебе почти не се мъдна днес, само отначало едната ръчичка я метна пред лицето, доктора  каза, че спинкало искам да ви кажа че спи по същия начин като баща си... с леко разперени ръчички и опънато. А аз толкова се притесних, че почти не се бутна, но чухме сърцето, биеше нормално.
А сега се чудя какви ли не неща се онаследяват, ние сме си избра ли съня. За мен беше малко чудно, защото преди това бяхме свитички преди няколко седмици.
Краката ги бяхме извили и не успяха да ни измерят, но от главата до дупето сме 5.8 Simple Smile Имаме си и очички Simple Smile

# 502
*Teddy*, колко време склед взимането на изследването е готов резултата? Не е ли на същия ден ?
=>
Кой питаше за БХС? На мен ми направиха ултразвука на 01.06. към 16ч. В следващия момент хукнах някъде да ми вземат кръв. Е то хубаво, ама съм от Стара Загора и трябваше да я пратя в София. Занесох я на бързите куриери, но така или иначе същата вечер повече нямаше пътувания. Казаха ми обаче, че на другия ден ще е там. На 02.06. още като станах, отворих сайта на Националната Генетична Лаборатория и се опитах да потърся. Оказа се, че вече ме има в базата данни, просто още няма резултати от моето изследване. В крайна сметка на 03.06. по обяд ги видях. Така че нещата стават доста бързо. Предполагам пък, че тези, които си правят БХС директно в Майчин Дом, виждат резултати още на другия ден. Simple Smile
Peace
Сега ще ти кажа и за една теория ( непотвърдена разбира се - ширеща се сред майките от чуждите форуми  ) . Тя казва ,че ако  показателите за  PAPP-A и Free - bCG са над 1 ( както е в твоя случай) с голяма вероятнот носиш момиче . Разбира се открих и изключения от това правило Wink ... Така че доки най-добре ще каже  Hug
Ауууу... Дано съм от изключенията! Praynig Че като го прочетох, веднага отворих да видя и с едно такова разочарование установих, че едното е 0.53, а другото - 0.72. Следващата седмица, живот и здраве, би трябвало да имаме някаква информация.
me4koni, виждам те на балкона - време е да се запишеш! Hug

# 503
  • Бургас
Добро утро, момичета  Hug
Кафето е от мен тази сутрин- кой каквото си избере, за да няма раздразнени от картинките  Laughing

Довечера имаме събиране по случай 10 годишнината от завършването във Варна, а аз още се чудя дали да ходя  ooooh! Някой има ли идея маршрутките Бургас-Варна дали са с климатици, или са старите раздрънкани микробусчета. Пътя е това, което най-много ме притеснява- още ми се гади от време на време, а по тези завои.... не ми се мисли  Whistling

Лек ден от мен

# 504
  • София
Добър ден станало !  newsm51

Признайте си  спите ли или вече сте излезли на слънчице  sun

GJK, не ги знам маршрутките как са сега, но по тия завои не бих се наела и на собствен ход да отида  Simple Smile Влак няма ли?

Искам да питам някой наясно ли е как стои въпроса с хомеопатичните лекарства. Наложи ми се да пия снощи allium cepa, pollens и poumon histamine. Не успях да се свържа с доктора и ме е страх да не прекаля, тъй като и днес искам да пия.

# 505
Здравейте мамчета  Hug Аз днес май ще си стоя вкъщи,адски ми е отпаднало и ме мъчи една ужасна суха хремаа....По принцип преди да забременя имах проблем с запушването на носа,но сега е още повече ,немога да дишам...Cryдоки ми изписа Олинт детския,но ми го отпушва за час и после пак запушен ,а на рецептата пише по 2 пъти  на ден да пръскам е как да стане #Cussing out Моля ви ако имате рецепта за трайно отпушване на нослето кажете,че ще се гръмна #2gunfire #2gunfire
Хубав уикенд момичета  Nature Sunny

# 506
  • Отвъд алеята зад шкафа
Az patuvah Burgas-Varna minalata sedmica,mikrobusi sa,no njamashe problem,imashe klimatik.

# 507
Приятен и слънчев уикенд от мен на всички и внимателно с разходките в жегите Hug

# 508
Добро утро мами!   Hug

Желая ви да имате един прекрасен ден!    bouquet

И днес ще си почивам в къщи. Незнам за там ну тук е доста топло, поне за мен в това състояние,  иначе по принцип нямам проблем с жегите. Утре мъжа ми като почива може да направим барбекыу и да изляза малко на двора. Горе долу едно и сЪщо всяка седмица. Вие какви планове имате, разкажете. Ще ми бъде приятно да прочета.  Flutter

Между другото, вчера тия реклами на сладкарница Н. щяха да ме побъркат. То хубаво да ги дават, ама толкова на често. Просто ми дойде в повече.  #Crazy

# 509
Здравейте всички!
Отдавна не съм се включвала. Виждам, че темите се редят една след друга. Не мога да прочета всичко. Моята лекарка обаче е на мнение, че трябва да се избягва компютъра заради облъчването и аз се стремя да спазвам това указание.
Приятен съботен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт