Декемврийчето расте, а дали ще е момиче или палаво момче?

• 25 394
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте мами  Hug днес ми е много скапан ден smile3518 таткото снощи пак ме ядоса за пореден път Sad вече нервите ми не издържат а най се притеснявам за бебо да не му навредя като се разстройвам Confused просто вече не знам какво да правя и с дете на път smile3518

# 511
Здравейте мами  Hug днес ми е много скапан ден smile3518 таткото снощи пак ме ядоса за пореден път Sad вече нервите ми не издържат а най се притеснявам за бебо да не му навредя като се разстройвам Confused просто вече не знам какво да правя и с дете на път smile3518

Опитай се да поговориш с него, когато и двамата сте спокойни. Не се натъжавай и ние поныакога с мъжа ми доста си викаме.

Hug

# 512
здравейте момичета Simple SmileSimple SmileSimple Smile
аз днеска мисля основно да се излежавам , като са ми казали да си почивам и аз супер съвестно си го спазвам Simple Smile
които мами са в кондиция за разходки и плажче им пожелавам да си прекарат един мноооооого хубав уикенд !!!!! moresmile

# 513

Опитай се да поговориш с него, когато и двамата сте спокойни. Не се натъжавай и ние поныакога с мъжа ми доста си викаме.

Hug
Напълно съм съгласна. Поговорете, но задължително трябва да сте спокойни. При всички има такива моменти. Ние с моя мъж онзи ден се скарахме и то по телефона. И на хиляди километри един от друг понякога се дразним, но много бързо се справяме с това.

# 514
Здравейте, момичета.
Не мога да ви изчета. Много сте изписали. Аз попаднах в болница за кратко, за да ми влеят няколко банки глюкоза, и няколко дни бях като парцал, въобще не ми беше до лаптоп. След една кракта едночасова разохдка, хем не в жарко слънце ами около 10 ч сутринта, така ме удари слънцето в главата, че моментално получих главоболие, няколко часа по-късно започна повръщане, което не можахме да овладеем по никакъв начин и се стигна до болница. От начало си мислех, че както обикновено ще мине и ще се справя, но... продължих - беше повече от 15 пъти в рамките на 2-3 часа, до болницата и след инжекцията против главоболие и повръщане още 10-ина. Дойдох за няколко дни на гости на мама и татко в родния ми град, а си прекарах на легло буквално. Направо се свърших, а на бебо сигурно му разказах играта. Вече се стабилизирам уж, но още съм доста отпаднала.
Видях, че сте пуснали линк към нациоланлана генетична лаб. и тъкмо и аз си проверих резултата, който изглежда супер и поне малко се поуспокоих и усмихнах. Praynig
Лек ден и се пазете!  Hug

# 515
Момичета здравейте! Отдавна не сядам пред компа,но   ви мисля  .Как сте аз съм добре,но  имам една питанка трябва да се обадя да си запиша  час за ФМ     сега  съм 1 6 седмица  ,а за коя да седмица да  си запиша час имате ли првдста ва.Целувки на всички

# 516
Здравейте мамчета  Hug Аз днес май ще си стоя вкъщи,адски ми е отпаднало и ме мъчи една ужасна суха хремаа....По принцип преди да забременя имах проблем с запушването на носа,но сега е още повече ,немога да дишам...Cryдоки ми изписа Олинт детския,но ми го отпушва за час и после пак запушен ,а на рецептата пише по 2 пъти  на ден да пръскам е как да стане #Cussing out Моля ви ако имате рецепта за трайно отпушване на нослето кажете,че ще се гръмна #2gunfire #2gunfire
Хубав уикенд момичета  Nature Sunny

Пробвай с физиологичния разтвор на Стеримар, но не се надявай много на трайно отпушване. Него можеш да го слагаш по няколко пъти на ден (морска вода е). При мен, честно казано, не помага, но аз съм тежък случай в това отношение и използвам винаги Олинт - накупила съм си 10 шишенца от БГ, но слава богу, откакто съм бременна, не съм имала проблеми.

Аз имах големи планове за уикенда - пазаруване на подаръци, че съм канена на 100 рождени дни, чистене и два купона за рождени дни. След последното кървене в четвъртък вечерта обаче реших да се кротна и да си остана целия уикенд у дома. На всеки половин час лягам за около 15-20 минути. И след около час отивам да поспинкам. Социалният ми живот ще пострада, ама какво да се прави - нали трябва да свиквам  Mr. Green

Пожелавам ви слънчеви почивни дни и не позволявайте на околните да ви развалят хубавото настроение!

# 517
Аз от снощи съм толкова зле че нямам думи-кашля без да спирам,главата ме боли,спушена съм цялата.Ужас направо и от сутринта се опитвам да се свържа с личния да ида да ме види а тои не ми вдига телефона  bash bash bash
За запушения нос аз със физиологичен р-р пробвах ама не ми помага много,а преди малко видях детската  при която водим малката и ми каза в една чаена чаша топла вода да разтворя една супена лъжица морска сол и от него да си вливам постоянно в носа и сега да ви кажа съм доста по добре-поне не съм така спушена! И стодал започнах да пия ама одеве прочетох да се търси консултация с лекар и мисля да не го пия повече въпреки че много ясно си спомням,че с малката като бях  preggo съм го пила.Вече незнам какво да правя как ще го дочакам този понеделник да се видя с лекар незнам.

# 518
Lara8 аз нямам търпени да дойде вечерта. Днес правим цели две годинки откакто се обичаме и ми намекнаха за изненадааааа... като знам какви неща е правил за мен нямам търпение да видя какво е намислил. Та това са моите планове, чакане  Grinning

# 519
Crazy_baby честита ви годишнина и много годинки още да се обичате. Heart Eyes
Ние пък утре празнуваме 2 години Simple Smile

# 520
Lara8 аз нямам търпени да дойде вечерта. Днес правим цели две годинки откакто се обичаме и ми намекнаха за изненадааааа... като знам какви неща е правил за мен нямам търпение да видя какво е намислил. Та това са моите планове, чакане  Grinning

Радвам се че имаш приятел или съпруг, който ти прави изненади. Моя в това отношение въобще го няма. Добре че съм аз да поддържам романтиката жива, макар че от както съм бремeнна и аз я зарязах напълно. Ако щеш ми вярвай, но вечерите не свещи бяха неразделна част от моя живот допреди няколко месеца, а с мЪжа ми сме заедно от 10 години.
Пожелавам ти отношенията между вас да не се променят никога.   Hug

# 521
Май вече ще пробвам с народната медицина newsm78днес ми казаха едра сол да загрея и да си сложа на челото да видим кога ще го пробвам Grinning ако науча и други методи и тях ще пробвам Simple Smile
И ние скоро с мойто мило правим 4 години и се чудя как да си го отбележим Thinking
лелеее момичета полудяла съм за домати и краставици Joy като седна мога 1кг домати да си ги изям сама със солчица, а краставичките поне две ги изявам Laughing newsm62
Болните да оздравяват и дано вече на всички ни мине това ужасно гадене и повръщане ужасно е особено в тези жеги ужас tantrum tantrumа уж след 3-я месец всичко щеше да отмине newsm53

# 522
Май вече ще пробвам с народната медицина newsm78днес ми казаха едра сол да загрея и да си сложа на челото да видим кога ще го пробвам Grinning ако науча и други методи и тях ще пробвам Simple Smile
И ние скоро с мойто мило правим 4 години и се чудя как да си го отбележим Thinking
лелеее момичета полудяла съм за домати и краставици Joy като седна мога 1кг домати да си ги изям сама със солчица, а краставичките поне две ги изявам Laughing newsm62
Болните да оздравяват и дано вече на всички ни мине това ужасно гадене и повръщане ужасно е особено в тези жеги ужас tantrum tantrumа уж след 3-я месец всичко щеше да отмине newsm53

Това с едрата сол го знам, дядо ми редовно го прави, но на него му помага за синозита.

# 523
Привет момичета!
Много ми е топло, нищо не ми се яде, а трябва да сготвя... от тази жега само ми се спи и толкова ме мързиии
Абе аз срам не срам да питам (знам че вече се е коментирало) ама как сте с окосмяването? Вчера пробвах да се епилирам-няма такъв ужас толкова косми и козина не е имало никога върху тялото ми  Embarassed  а и по корема вече са бая косми, а не просто прозрачно мъхче (чернеят ми на мирогледа)

Правиха ми всички стандартни изследвания (кръв, урина, цито и микробиология) и всичко е повече от идеално  Simple Smile

Аз напоследък развих непоносимост към компа - хич не ми се седи пред него само ми се излиза навън по кафенцата да си седя Simple Smile

това дали ще отминат неразположенията след 3-тия месец........ почнах да се съмнявам. Мен сега започна да ми се гади...

Хубави почивни дни Simple Smile И дано всички да се оправят Simple Smile Само положителни мисли и емоции Simple Smile

# 524
Здравейте всички!
Отдавна не съм се включвала. Виждам, че темите се редят една след друга. Не мога да прочета всичко. Моята лекарка обаче е на мнение, че трябва да се избягва компютъра заради облъчването и аз се стремя да спазвам това указание.
Приятен съботен ден на всички!

Добре те е посъветвала твоята лекарка, ама поне при мен е неприложимо - работата ми е свързана с цял ден седене пред компютъра. Да не говорим, че дори да избегнеш компа, как ще избегнеш облъчването от мобилния телефон, антените от мобилните телефони, микровълновата, телевизора.

Софи, с окосмяването съм зле. Аз и преди си имах козинка и бях редовна клиентка на козметичката, ама сега е още по-зле. Последния път обаче супер много ме боля и затова сега ще пробвам с депилаторен крем на по-чувствителните места, но за краката и ръцете ще трябва да се прежаля и да отида на кола маска. Добре че тук не е много топло, та мога да изкарам още една седмица, но после болка-не болка, ще се скубем.

И браво за изследванията, най-важното е, че всичко е наред. А това, че не ти се готви и яде от жегата е нормално. На мен също не ми се готви и ще ям туршия, след като до вчера ядях зелени салати и краставици като разпрана - бременелски мозък, шантав мозък  Joy

Общи условия

Активация на акаунт