Декемврийчето расте, а дали ще е момиче или палаво момче?

• 25 610
  • 751
  •   1
Отговори
# 540

Здравейте момичета!
Ама наистина е много топло...Излизахме с мъжа да пием кафе,пеша....уфф,едва се довлякох до нас...сега не ми се мърда от хладната къщичка:)
След една седмица съм на късния БХС и от сега го мисля...Брей,едно време /сина ми е роден 1999/ нямаше такива изследвания,поне на мен не са ми правили и си карах супер спокойна бременност..
Относно дрехите за бременни,ето ви един линк-аз ползвам дрехи от тук и съм доволна.Може да си харесате:)
http://www.conti-bg.com/index.php?go=act
Доста симпатични неща има в акция и са на супер прилични цени:)

# 541
Аз се убивам всеки ден да търся рокли в Нета за бременни, но ако намеря нещо то ще е цена от 40 ииии някой лев а не ми се дават луди пари за нещо което ще го нося 2-3 месеца... ако имате предложения за сайтове МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ Hug Hug

# 542
pipilota7 да наистина дрехите са им хубави на Конти. Аз си купих летни дънки и блуза. Hug

# 543
 newsm47 ООООЛ ТО ТУК ИМАЛО РОКЛИ    http://www.conti-bg.com/index.php?go=act
Доста симпатични неща има в акция и са на супер прилични цени:)

АМА КОЙ ДА ГИ ВИДИ СЪЖАЛЯВАМ

# 544
Здравейте и от мен. Аз ходих днес да плащам интернета и само дето не умрях по пътя, а беше 10.30-11.00ч. Не знам по-късно колко жега ще е навън. Аз снощи не съм спала, че моята госпожица я боля ушето и цяла нощ плака милата, но днес ще си наваксам, че е с баба си и дядо си и сигурно чак довечера ще ми я доведат.
stefito_8986, аз си реших проблема с дрехите за бременни като си купувам от обикновени магазини, но гледам все да са с ластик на кръста или по широчки рокли. Взела съм си 2 рокли и един пола-панталон, които са ми много удобни и даже другата седмица ще ходя още нещо да си купя.
Момичета аз сега разглеждам кошари и креватчета и се чудя дали да купуваме дървено легалце или кошара от тези, които после стават и за игра. Предстои ни ремонт и ще купуваме ново обзавеждане за детската стая и си мисля да купувам направо нещо с 2 легла за по-големи дечица, а за бебо като се роди да вземем една кошарка от ей този тип http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=898. Но не знам все още не съм го измислила, а ще почнем да купуваме таткото като се прибере, за да се оправим докато е по-топло, защото зимата не става за ремонти.
Ох аз цял роман написах. Лек ден и да се пазите в жегите.

# 545
Ехоо мами, как сте в тази жега?  Hug
И на мен не ми понася много. Преди 2-3 часа излязох малко на балкона да се попека в подготовка за морето, обаче точно за 15 мин ми се изпоти целия корем страшно много и то при положение, че го бях покрила да е на сянка, започна да ми тупти цялото тяло и си викам 'я да се прибирам, че това не е много на добре' и лежа вече 2 часа в леглото и реанимирам. Сега мисля едно тараторче да ударя за освежаване.

Вчера бяхме на София Прайд и на София диша и беше много приятно - толкова интересни неща имаше из София цял ден! Въпреки че бая обикаляхме и се поизморих доста.

Някоя мама каза че усещала туптене и си мислила, че това е бебето - това няма как да се случи дори и като сме в 9-ти месец. Пулсът на бебето евентуално може да се чуе в 9-ти месец ако някой опре ухо до корема ти, но пулсирането на корема е от твоя пулс. И моят пулсира, но като си пипна паралелно и сърцето и знам, че си и е с моята скорост. На бебето е около 2 пъти по-бърз и на този етап единствено някакво леко бълбукане може да се усети или някакво пърхане/преместване. Въпреки, че според мен и за тези усещания е рано ако е 1-ва бременност  Peace

# 546

Juli_Ivka Кошарката е много хубава хареса ми,но си мисля за спане не е ли по удобно да спинка в легълце бебо newsm78 това ми изглежда по-нестабилно някак си аз нищо не разбирам от легла и кошарки но така си мисля просто Wink

# 547
аз мисля да вземеме от типа , който е показала Juli_Ivka, доста мои приятелки имат и са доста доволни, защото и като трагнат на някаде да пътуват си свиват кошарката и си я носят и нея . и за спане на бебчето също си било ок.

доста си е горещо да, аз чак към 6-7 мисля да си подам носа навънка , че мислиме да си направиме барбекю някъде в околностите на софия, но ще чакаме да се позахлади, че в момента не е за хора навънка...а за бременни въобще  Mr. Green

# 548
Ами аз точно и заради пътуванията се замислям за такава кошара. Каката спинкаше в нашите дървени кошари /моята и на баща и/, ама тя им видя сметката и вече са счупени. А ми се иска да купя хубаво обзавеждане за детската с бюро, гардероби и за двете деца и 2 легла разбира се, та за първите 2 годинки на бебо си мисля, че ще е удобна някоя от тоя тип. Имам и аз приятелки, които си изгледаха бебетата в такива и са много доволни.

# 549
  • Бургас
Момичета аз сега разглеждам кошари и креватчета и се чудя дали да купуваме дървено легалце или кошара от тези, които после стават и за игра. Предстои ни ремонт и ще купуваме ново обзавеждане за детската стая и си мисля да купувам направо нещо с 2 легла за по-големи дечица, а за бебо като се роди да вземем една кошарка от ей този тип http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=898. Но не знам все още не съм го измислила, а ще почнем да купуваме таткото като се прибере, за да се оправим докато е по-топло, защото зимата не става за ремонти.
Ох аз цял роман написах. Лек ден и да се пазите в жегите.

Йоан е отгледан в кошара от този тип- до година и 10 мес. спа в нея, а след това му взехме детско легло персон и половина /все още заспива само аз ако съм до него и за мен е по-удобно по-голямото легло/. http://www.carlodanielli.com/product_image.php?id=47?0.8334020650326273 - леглото е от този комплект, с идеята като правим детска, да вземем и останалите модули.

# 550
  • Beyond the Frontiers
Май всички сме на вълна детски стаи и ремонт.  Mr. Green На мен въобще не ми харесват моделте за цялосто обзавеждане, които продават. Само една има, кято съм й хвърлила око, но пък е момчешка  Sad и не върви сега. Мислех да изчакам да отворят Икеята през септември, но май ще минем на вариант мебели по поръчка - чакам си проектите даже вече. Peace

# 551
Ами аз точно и заради пътуванията се замислям за такава кошара. Каката спинкаше в нашите дървени кошари /моята и на баща и/, ама тя им видя сметката и вече са счупени. А ми се иска да купя хубаво обзавеждане за детската с бюро, гардероби и за двете деца и 2 легла разбира се, та за първите 2 годинки на бебо си мисля, че ще е удобна някоя от тоя тип. Имам и аз приятелки, които си изгледаха бебетата в такива и са много доволни.
Имам една идеика за теб,харесвами такава кошара но сестра ми купи такава за малкия и на 2-рия месец се принудиха да купят дървена с чекмеджета отдолу, та ако искаш като поразгледаш по магазините купи пак пълно обзавеждане за детска стая с гардеробите му и вс останало ОСВЕН 2-ро легло и купи дървена кошара коята по късно става на легло и по цвят и модел да си приличат с легълцето ... все пак само предлагам, решението е твоеее  Hug Hug Hug

# 552
Заразихте ме не ви е срам какво ще кажете за тази количка понеже не съм много на ТИ с тези неща става ли за зимно бебе и по късно да става и за лятна ??? newsm78 според мен   Hands Thumbsup  :7uu    http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=9131&cat=66

# 553
Заразихте ме не ви е срам какво ще кажете за тази количка понеже не съм много на ТИ с тези неща става ли за зимно бебе и по късно да става и за лятна ??? newsm78 според мен   Hands Thumbsup  :7uu    http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=9131&cat=66

Аз също съм си я сложила в "наблюдавани". Според мен става за зимно бебе, защо да не става?!?

# 554
Май всички сме на вълна детски стаи и ремонт.  Mr. Green На мен въобще не ми харесват моделте за цялосто обзавеждане, които продават. Само една има, кято съм й хвърлила око, но пък е момчешка  Sad и не върви сега. Мислех да изчакам да отворят Икеята през септември, но май ще минем на вариант мебели по поръчка - чакам си проектите даже вече. Peace
Къде ще отварят Икеа? И аз чух, но не знам точно къде, във Варна ли? И аз не харесвам цялостните модели и аз си мислех за поръчка, но ако ще отварят Икеа толкова скоро ще изчакам, защото аз съм един вид вманиачена на тема тези магазини.
Стефи и това е идея, но както казах аз за сега обмислям само варианти. Направо не знам какво ще правим с тези ремонти. А количката е много хубава и има кош за новородено. Мисля, че ще е удобна. И аз гледах колички днес, но и за тях съм в размисъл.

Общи условия

Активация на акаунт