Лятото дойде,а ЯНУАРЧЕТО се готви да ходи на море (15)

• 28 986
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
  • в Надежда-та
ral_r да ти имам ЛЛ Peace при нас няма такива филми тая знае 2 АБ Сумамед и Суматролим + сиропите от рекламите hahaha Е писна ми да се правя на такава, каквато не съм и сама да си лекувам детето Naughty  Да видим от другия месец новата  Thinking
За момента е малко по-добре Мартин Peace

# 466
Влизам да ви се оплача, че днес ходих да си търся бански.... И се почувствах като кит....  ooooh!
Особено като се видях в цял бански, заради линеа неграта...
Не си купих.
За капак телефона ми падна на асвалта и или аз минах през него, или мъжът ми с колата... Резултатът е, че съм без телефон...  Tired
Носът пък ми се запуши... Купих си Виброцила и Милгамата, утре ще ми донесат и селеногина. Дано поне ухото ми се оправи!  Twisted Evil

Е бахти деня...

Лека нощ на всички!

# 467
Бира с таратор За съжаление има такива дни,както ММ ги нарича тройно критични bowuu Утрешния ще е по-добър Peace

ViFresh До голяма степен и аз имам "вина" ЛЛ да е такъв - знаеш ли колко съм спорила с него за каката Laughing Само като я видеше като беше бебе и се почва - с тия сини очи,с тая светла кожа - тя е предразположена към алергии #CrazyЗачервило й се е гърлото - ако и утре има температура - антибиотик Naughty Да обаче аз не съм вчерашна,заформям един бърз спор с него и той след няколко посещения при него разбра че съм против АБ и ми го е изписвал наистина само в краен случай Laughing С каката успях,надявам се сега и с бебка да е така,а и той вече ме знае Mr. Green Да не говорим че веднъж по спешност ходихме до Детската педиатрия в София и от там една лекарка ни изписа АБ който от две години не се е внасял в БГ. Направо бях #Crazy Дано новата ви ЛЛ да е печена Peace Praynig

# 468
Благодаря ви, момичета за положителните мисли към нас, с нашите обриви. ПОчнаха да се успокояват нещата, аз съм се настроила напълно на фестивална и морска вълна, само правя списъци за багажа, да не забравя нещо Simple Smile
Ви Фреш - и на моите деца редовно дежурната педка (че все на зор отивам в нейната смяна, нашата се сърди, ама..) изписва Суметролим, че им било мн червено гърлото, дрън-дрън. Давам хомеопатични, чайче от мащерка, капя лайкови капки в носа и се оправят децата.
Бире, егати серията, в която си влязла, ама има край и на това, само дано имаш нейде записани телефонните номера, че знам какво е гадно да не можеш да звъннеш даже и на собствената си майка. Че аз даже и на ММ не му знам телефона наизуст  Embarassed
Елч, хубаво, че Дара е почнала да харесва ябълката, че ти много се косеше  Hug
Ноеми, слкънцето си пече баш бая, трябва доста да внимаваме вече, лятото си дойде.
Синката на опашката я имаше каката - наричат се монголски петна и е пигментация при по-тъмни бебета. С времето избледнява и изчезва.
Какче, по-хубаво нещо от йогата за твоя, а и за който и да е случай не се сещам. Аз съм голям фен  Peace

# 469
Добрютро,

аз продължавам моята серия чуждестранни закускир така че почерпете се с типична италианска закуска

# 470
  • Велико Търново
Добро утро!

Инка, благодаря за закуската!

И едно лятно:

# 471
Момичета, добро утро.
Първо за синката на г*за да спомена, че не знам дали е монголско петно... Нашият е бял като снежец...
И да ви задам крайно тъпия въпрос.... Сега като съм хремава и настинала, мога ли да кърмя??  Embarassed Rolling Eyes

# 472
  • София
Добро утро и от мен!

Inka- , мерси за закуската, мммммм че вкусно  Heart Eyes

И да ви задам крайно тъпия въпрос.... Сега като съм хремава и настинала, мога ли да кърмя??  Embarassed Rolling Eyes

Можеш  Peace само евентуално ако си доста настинала можеш да си слагаш нещо на лицето, докато кърмиш.

# 473
Добро утроооо

Много ви обичам и се радвам че ви има (не ме мислете за луда) винаги мога да си споделя с вас  Hug

Бире, ако не пиеш нещо което пречи на кърменето можеш. Ти също цедиш и даваш от шише като мен, така че не виждам проблем, ако е само заради това, че си настинала  Peace

Крис за съжаление има и такива хора, моята счети ме остави без пари точно когато се роди Ел  #Cussing out

После пак ще пиша, че моята ламя изяде нещо от пода и сега кашля ли кашля  hahaha

# 474
  • София
Добро утро,
днес чакаме гости и почвам да оправям в нас  Tired Засега само поздрав, после ще пиша повече

# 475
  • Пазарджик
ВИЖДАМ ВИ  Hug(снощи за пореден път гледах Аватар,и още ме държи/имаме нов телевизор/),а за всички които не са го гледали ДОБРО УТРО!!!

Бире ,за хрема и настинка аз използвам хомеопатичното лекарство-КОРИЗАЛИЯ,не съм открила нищо по добро и бързо действащо от него-за 2 дена съм ок,виброцила хич не го харесвам.А за китските симптоми и аз го изпитах наскоро,като се има предвид ,че ми остават още 5кг. до моето си тегло,формата на тялото ми е ужасна ,но ти предлагам да си сложиш  Sunglasses и хич да не ти пука имаш бебе на има ,няма 5м. Hug

Inka- , мерси за закуската!!!
Тонита Тикарам  Hug
pepita1973  Hug и аз се харесвам повече с къса коса ,но пусто след две -три седмици като порасне и се губи формата ,трябва да ходя на фризьор,това ми е много задължаващо и се отказах.
bimbim  Hug

# 476

Бире ,за хрема и настинка аз използвам хомеопатичното лекарство-КОРИЗАЛИЯ,не съм открила нищо по добро и бързо действащо от него-за 2 дена съм ок,виброцила хич не го харесвам.А за китските симптоми и аз го изпитах наскоро,като се има предвид ,че ми остават още 5кг. до моето си тегло,формата на тялото ми е ужасна ,но ти предлагам да си сложиш  Sunglasses и хич да не ти пука имаш бебе на има ,няма 5м. Hug

Да бееее, и аз имам само 5кг. до предишното тегло, ама всички ме гледат някак супер озадачено как е възможно след цели 5 месеца да не съм се възстановила и да изглеждам като бременна...  #Crazy newsm78 #2gunfire

# 477
  • София
Биричка, ако ти изглеждаш като бременна, то аз би трябвало да родя всеки момент.

Инка, Тони,  Hug Hug

Тути, много хубава прическа.

Жужка, и ние много те обичаме.  Hug

Мю, и аз се настроих на морска вълна, ама морето не се е настроило на вълна за мен  Sad

Яната се прибра снощи от лагер - мнооого почерняла, косата й съвсем е изрусяла, пораснала и хубава. Толкова ми липсваше детенцето. Но са изкарали супер. Както каза една от майките - не знам дали са видели морето, но поне са си отходили на дискотека... Догодина и аз искам на лагер с тях...

# 478
  • sofia
Ети, защо не си на срещата?

# 479
  • Пазарджик
Мале бомба е паднала тук!!!Къде ходите в тая жега?

Да се похваля дадох на Нели картофено пюре и тя си го яде с кеф newsm44 миналата седмица също я пробвах,но тя бе толкова погнусена ,че реших да не я мъча повече.
Много мразя някой да ме насилва да ям,за това не тормозя децата си,след време си прояждат всичко.

Общи условия

Активация на акаунт