Лятото дойде,а ЯНУАРЧЕТО се готви да ходи на море (15)

• 29 166
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
  • в Надежда-та
При старата отидохме Rolling Eyes
Благодаря все пак Hug
Мартин е с мн червено гърло и му изписаха АБ, но  нашия фармацефт ни посаветва да не бъраме с АБ

# 451
  • София
Здравейте!

Честити месечинки!

При нас няма нищо ново и интересно. Ади става все по-голямо шило. Веднъж дори успя да се изправи в количката до седнало положение Simple Smile.

Биричка, за лекарства и кърмене проверявам тук: http://www.e-lactancia.org/asp/consulta_producto2.asp. Виброцилът го дават с нулев риск при кърмене Simple Smile.

bouquet

Поправям се: пише, че Виброцилът го дават с много нисък риск за кърмачето, малко вероятно да попадне в кърмата. Понеже гледах и за парацетамола - той е с нулев риск. Съжалявам за грешката.

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 18:02 от Alluria

# 452
ral_r - Рая е непрекъснато в кенгуру още от 2мес и половина и не са и сини нито крачетата, нито дупето.
Бире - аз първо кърмя и след около 30-40 мин давам пюрето, а следващото кърмене си е пак "по график", че даже и по-начесто. Иска си детето. Ама то с две лъжички пюре.
Какче- и мен ужасно ме болеше гърба, но от една седмица плувам и нещата се понаместиха  Laughing А си е и кеф.
Рая е 5500 - да кажем, че е удвоила теглото (почти)
Agent - всичко си е до бебе - до 4 месеца зверски колики нон-стоп, до 5м. с почивки - като дадох нещо различно от кърма, спря и да пръцка  Wink
hrissyts - и при нас огледалото е най-забавната играчка
Браво на всички спящи ядящи бебоци.
ВиФреш -  Hug бързо и скоростно оправяне на Марти.

# 453
Момичета да се оплача трябваше днес да ми преведат майчинството което си чакам вече месец и половина и се оказа че тъпата ни счетоводителка забравила да ми подаде декларация номер 1 за април в който имам само един ден и днес се обадих на една позната която работи в НОИ и ми провери защо нямам превод и ми каза, че липсват документи .Обаждам се аз на счетоводителката и започвам да и казвам какво трябва да ми занесе в НОИ и тя ми каза че е на морето ,но ще се обадела на колежка за да ми я предаде.След 5 мин. ми се обажда да ми каже ,че АЗ да се обадя на  нейната колежка  и направо побеснях такива и ги наговорих , че тя нищо не можа да ми каже.И обадих се аз на колежката и тя ми казва "Ми аз не знам какво трябва да им занеса"Е тогава и тя си отнесе един скандал. И в последствие разбрах ,че са пратили всичко ,но пари ще получа чак другата седмица.Направо нямам думи сигурно те ще ми купят храната и памперсите  на детето, хич не им пука те нали са си получили заплатките.Направо ще полудея до другата седмица, че разчитахме на тези пари тази седмица.

Ванислава тези дни сутрин става в 8,30-9,00 направо спи повече от мен , аз се будя по рано от нея,сутринта се опитах да я събудя в 7,00 но тя дори не си отвори очите да види кой я вика.Това не знам дали е нормално да спи толкова много вечер си ляга към 8,30-9,00 това са 12 часа сън.?

# 454
  • София, Лагера
Хау!
Аз днес май слънчасах  Tired Цял ден бяхме на вилата на кумата на Бистрица, с двата бебока - моя и нейния и макар че слънцето уж не беше силно, май ме тресна. Тервел пък се поизрина, въпреки че го бях омазала... отивам да се просна и да ближа рани  Wink
После ще ви чета...

# 455
  • В две тъмни очички
Биричке, вкарай броколи ако искаш или грах. За синките - и Влади има синя черта по самата опашка. Не ме притеснява.

mishe^ , честита месечинка   bouquet

krissia , ужасно е! И аз минах през този ад  ooooh!

# 456
  • в Надежда-та
Биричке, вкарай броколи ако искаш или грах.
Naughty граха е от люспестите, по-късно се въвежда

# 457
Бебеш, какво ги притеснява докторята относно Тея?  При част от ВСМ я има тази цианоза на ноктите, крайниците, устата.
Ноеми, тази вечер по новините дадоха вашето GP. Говореше за летните вируси.

При мургави деца може да има синьо петно на опашката.

# 458
Hrissy,Бебеш,мерси за отговорите за аксесоарите за коса! Hug
Ви,стискам палчета Марти бързо да се оправи!

# 459
  • в Надежда-та
pepinka1, ейприл3 благодаря Ви Hug

# 460
ViFresh Дано Марти бързо да се оправи и без антибиотик Hug Това което аз знам от нашия педи е - изчакваме до 48 часа без да даваме антибиотик,давай Панадол за сваляне на температура и Нурофен,на ако и на третия ден продължава да вдига - обикновено ни праща на кръвни изследвания и след това вече преценява дали да дава антибиотик или не Peace Така че аз бих те посъветвала да не бързаш Peace Но,разбира се както ти си прецениш Hug

krissia Уф,много гадно,всеки разчита на тези парички,просто не мога да си представя в днешно време защо толкова безотговорни хора има /визирам счетоводителката/.... просто не им дреме Close Rolling Eyes

Ноеми Аз в неделя изгорях много гадно на потник hahaha И ние бяхме на вилата,добре че имах поне шапка на главата а и намазах децата със слънцазащитно,ама кой да се сети за нас с мъжо...сега сме като Текезесари Joy

pepinka1 Радвам се че при Вас няма поражения от кенгуруто Hug Далеч съм от мисълта да отказвам когото и да било от кенгуру,просто споделих при нас какво се получи и затова спрях да го използвам Peace А съм сигурна че при нас от него се получи,просто няма от какво друго да е,и тя тогава беше на два месеца,беше доста мъничка /не че сега е много голяма,и ние сме 5400гр. Wink/ и така...  Hug

# 461
  • Пазарджик
Ви,стискам палчета Марти бързо да се оправи!

аксесоари за коса има и тук http://www.bebeshkidreshki.com/category/109/momiche.html

# 462
tuty1 Честита прическа HugОтива ти Peace Аз в момента съм с твойта старата /къса косичка,само че с по-дълъг бретон как го обясних само/ че с тоя косопад,коъто ме е налегнал....

Hug

# 463
Ви, дано Марти бързо се оправи  Hug fingerscrossed

Тути, сори, обаче на мен ми харесваш повече със старата ти прическа /тази от снимките ти/.

Аз да ви се похваля, моят косопад спря. Има светлина в тунела  Mr. Green

За тампоните, ползвах по-рано и сега също. Предпочитам тампони с апликатор, по-хигиенично е.

Моята маймунка вече гледа гладно когато някой хапва нещо, не само гледа, но и премлясква  Mr. Green Почети е удвоила рожденото си тегло /- 60гр./, опитва се да се надига сама от легнало положение, още не може да седи съвсем сама, но е на път, ако аз не прекратя храненето с пюре, може да изяде и цялото бурканче, независимо, че си е изпила порцията обедно мляко само половин до един час преди това. Дали да и замествам вече хранене  newsm78

Лека и спокойна нощ на всички!

# 464
ral_r , и Елинка вече не я носим в кенгуру поради същата причина - започват да й посиняват крачетата!

Общи условия

Активация на акаунт