Лятото дойде,а ЯНУАРЧЕТО се готви да ходи на море (15)

• 29 170
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
Их много топло стана на вън!

Роси, Елина и Рал благодаря за съветите, май ще взема Аптамил ХА   Thinking

Бире, аз си слага Виброцил тези дни, че много ми течеше носа, еми пише,че не се препоръчва за кърмачки, ама от 5-6 капки за два дни...сиктир.
И аз давам тиква с картоф и много й харесва.  

МииМаа завидях за морето  Mr. Green

imam si edna mechta този рев и да се оправи с Панадол ми прилича на зъби, ти мажеш ли с гелчета?

Защо е толкова важно на 6м да са си удвоили теглото?

мажа с гелчета - калгел- помага за кратко  Crossing Arms най- вероятно е от зъби този рев - иначе нямам друго обяснение  newsm78

# 436
Минавам набързо да споделя, че Крис се разпръцка и ревна хубаво след чаената лъжичка оризова каша в кърмата, та извадих Инфакол-а и му дадох - газовете преминаха за има-няма 5 мин и пак почна да се смее...
Окуражена му сложих оризова и в млякото преди лягане, но си останах излъгано камилче - бебо си се будеше на 3 часа по часовник за манджа  Crazy

Бире, аз последната седмица в БГ бях с болно гърло (уж имало и вирус, но тогава вдигаш и температура) и беше ужасно - вземи мерки преди да е станало сериозен проблем!

Силно стискам палци на малката Тея!
(не е толкова страшно да пийнат малко болкоуспокояващо! след операцията на Анджи ме учеха, че е от изключителна важност за децата да са "пейн фрий" - без болка - за да се възстановяват бързо)

# 437
  • София
Намазах я с гел и се поукроти  Peace Бочко й е купил баща, сладък е и много й харесва, ближе го като куче  Laughing

# 438
Здравейте и от нас!

И гелчето на Кали е Бочко и я успокоява поне докато заспи.

Ох, много е топло и тук. Прибрахме се да може Кали да се наспи.
И аз отивам да почивам докато тя спи.

# 439
  • в Надежда-та
.

# 440
  • Пазарджик
момичета благодаря ви  Hug
Инка не се боядисах с  Лореал ,но следващия път ще да е тя.
ral_r пот.име:tuty1.парола:270902

# 441
  • София
Привет,

хайде отчет и от нас: На 5 месеца и 1 седмица Диана е 6050 г (+700 Shocked, нетипично много за нея) и 63 см (+2,5). Май едноседмичното дохранване с АМ вече даде резултат. Сега разбрах как другите бебета качват по кило и отгоре Laughing

Почваме и ние да се захранваме най-сетне. Днес направихме сефтето и й хареса, хич не му се церемони. Ама тя е пила и чай (за колики), и Панадол, та е свикнала с различни от млякото вкусове.

Да се похваля - току-що ми докараха новата количка, сглобих я и мисля като се събуди малката да я засилвам за проба в парка.

Бебеш, стискам палци всичко да й е наред на Тея на неврологичния преглед. М/у другото дрешките са пристигнали, днес или утре ще ида да ги взема. 10x Hug

Диана се събужда и реве силно, когато сънува нещо лошо. Не знам какви кошмари я гонят на тая възраст, но докато разбере, че е било само сън, голям рев пада понякога. После изведнъж ме фокусира и започва да се хили, ама още 15 мин. похлипва.

А, сетих се какво още щях да ви питам - колко горе-долу струва една бебешка фотосесия? Уговорих се с един познат да снима малката, но той каза да му дам колкото преценя.

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 16:15 от Мелона

# 442
  • София
Лук ет ми,поздрави на Троянския Балкан!И ние,живи и здрави ,в петък се отправяме натам,защото ще крвъщаваме нашата девойка.
Тути,радвам се,че всичко с каката е добре!А прическата е чудна и много ти отива!
Бебеш,стиснати палци!
Ние сме хапвали вече тиква,тиква с  картоф и тиква с морков-ядем всичко с ищах.
Момичета,помагайте!Имате ли идея къде продават хубави аксесоари за коса за бебчета?!Искам да взема на Дара нещо като диадема с по-голямо цвете/имаме доста ленти и кърпи за глава/за тоалета в неделя.
Ейприл,разгледай в този сайт- http://www.bebeshkidreshki.com/product/1672/lenta-proleten-tsvyat.html
 Днес дадох пюре от тиква и бебка много го хареса.Всичко,което съм и дала до сега го харесва.
 А само как се забавлява с огледалото.Лежи си и се гледа,и си говори и цвърчи от удоволствие.Поглежда се,изцвърчава,завива си очите с пеленката и така се забавлява доста време.

Ние пък на 6 месеца ще сме с утроено тегло от раждането.Нали се роди 2кг.,а преди 3 седмици беше 5.200.Така че на 6 месеца ще сме около 6кг. Grinning
 И да се похваля-от няколко дни бебка заспива,както и преди в 20.30,но се буди чак в 5 сутринта и след това в 8.30.

# 443
  • в Надежда-та
Един бърз и спешен въпрос ако някой знае - при положение, че съм си дала даннити на новата ЛЛ, сега на преглед при нея ли трябва да ида или при старата newsm78
Понеже ми каза на 1-ви да ида да ми даде час за ДК, ама Мартин от вчера е с хрема, а сега се опитва да вдигне и Т ooooh!

# 444
  • София
Привет,

А, сетих се какво още щях да ви питам - колко горе-долу струва една бебешка фотосесия? Уговорих се с един познат да снима малката, но той каза да му дам колкото преценя.

Мелона, на малчо фотосесията е 150 лв. за 40 обработени снимки, но има различни пакети. 150 е средна цена

# 445
Да ви почерпя с малко тортичка, че бебко става днес на 5 месеца

Честито и на другите с месечинки днес.

Днес дадох пюре от моркови. Няма такова щастие. Даже успях да го снимам как се смее, че досега винаги като видеше фотоапарата и се опулваше Simple Smile

# 446
Защо е толкова важно на 6м да са си удвоили теглото?
Това е един от сигналите, че бебето е готово да бъде захранено - почти да е удвоило родилното си тегло.

Бира, Калина има синьо петно от едната страна горе при опашката. Още при първия преглед педиатърката ни каза, че това е родилно петно. Аз бях решила, че нещо са ми посинили детето  Wink

Бебеш, стискам палци за прегледа!!!

Мише, честита ви месечинка, както и на всички останали!

Честито на патерица и на шестмесечковците!

# 447
Един бърз и спешен въпрос ако някой знае - при положение, че съм си дала даннити на новата ЛЛ, сега на преглед при нея ли трябва да ида или при старата newsm78
Понеже ми каза на 1-ви да ида да ми даде час за ДК, ама Мартин от вчера е с хрема, а сега се опитва да вдигне и Т ooooh!

При новата, няма какво да правиш при старата ако си се прехвърлила вече. Hug

Благодаря на всички за пожеланията за малка ТЕЯ Hug

Аксесоари за коса има в хиполенд.

Ядките за пране са супер, но ми правят малко твърди дрехите, слагате ли нещо за да се омекотят/ като омекотителя не ми е вариант, защото ми омирисва пералнята/

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 16:57 от Бебешондел

# 448
ViFresh и аз мисля, че трябва да отидете при новата  Peace

Сетих се да питам за ядките нещо - те нали са вътре в барабана на пералнята през цялото време,е как тогава се изплакват дрехите newsm78

Честито на всички месечинковци днес  bouquet

# 449
  • София
ral_r, не се изплакват, но дрехите не излизат "сапунени", не се притеснявай. При мен изпраха супер бялото пране, но с цветното не се справиха Sad Може би защото ползвах втори път едни и същи ядки, но нали така пише в упътването.

бимбим, благодаря!

Аз съм налазила нета, защото бебата 3-ти час спи Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт