Лятото дойде,а ЯНУАРЧЕТО се готви да ходи на море (15)

• 29 171
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте момичета!

Отдавна не се бях вясвала. Първо да се похваля, че от вчера си имам нов лаптоп, вече само мой. На компютъра на децата не съм сядала, че са го набъкали с вируси и само се ядосвам. Почти месец не съм ви чела, една цяла тема съм изпуснала, но няма и да мога да я прочета. Също така бяхме за втори път на море, а събота заминаваме за трети  Mr. Green  През останалото време щъкам до вилата и обратно, до Борисовата и обратно и веднъж-два пъти из квартала.

Момичета от София, имам огромно желание да ви видя, но прочитам винаги по-късно за срещите, а на две от тях съм била и аз в Борисовата, ама...  Hug

При нас нищо ново - не сме захранили, продължаваме да не спим по цял ден, но затова пък нощем изкарва по 9-10 часа сън!!! Купихме столче за хранене, удвоихме теглото, остава да почета малко по-сериозно и края на юли ще започвам да захранвам. Благодаря на всички момичета, които са споделили таблици и материали за захранването.

Отиваме с малката кака да й търсим бански и след това да кара колело в парка!
Хубав ден на всички!

# 421
Здравейте и от мен. Не мога да изчета, че да се разпиша, ама то е така като се скита постоянно.
За кърмата - не съм опитвала, аз и до днес съм на принципа - това не го им, нищо че не съм го опитвала. Дано детето не е на мен. И пюрета не опитвам въпреки че всеки път се обвинявам, че храня детето с незнам какво, но...
Иначе при нас нищо ново. Кърмата напоследък ми намаля още повече и увеличихме дохранването с АМ, но хранене още не съм заменила - само опитва. С тия мои темпове на опитване не знам кога ще заменя поне 1 хранене. Толкова за сега, че стана дълго.
А Тути поздравления, Бебеш - ще стискаме палци

# 422
  • София
Добро утро и от мен  Mr. Green (сега ставаме с Викчо, е събуди се в 8, но заспа към 9 и та до сега)
Честито лято, момичета, юруш по морета и басейни  Heart Eyes

Момичета, благодаря ви за съветите, с които да боря болките в гърба. Ще се захващам, че мен си ме чака, а и боли де  Confused Между другото най-вероятно това изкривяване си го докарах на детски години, заради активното спортуване. Тренирах художествена гимнастика, от която още си нося травмите...

Бебеш, дано всичко да е наред с Тея  Praynig

Бире, аз давам по около 30 мл каша и след това 120 мл АМ.

# 423
привет мривет от Троянския балкан. Тук е много приятно и определено жегите се понасят по-лесно/ особено около басейна и в механите/ Mr. Green Мисля, че ще се прибера с около  5 кг отгоре.
Марти се държи много дисциплинирано, вечер заспива чак към 10.30, което ни позволява да вечеряме по 2-3 часа.
Момичета, той продължава да не иска пюрета, дори ранните моркови на Хип, което е сладичко, редичко и много приятно на вкус, според мен Sad Какво да правя, никога не съм мислила, че ще имам злоядо дете. Особено като се има предвид какви чревоугодници са родителите му.

Целувки, завиждам ви за срещите, но като се сетя какъв ад е в момента в Сф и хич не ми се прибира

# 424
върнахме се от консултации, само 300 гр. е качила, та сега сме 65 см, 5810 кг, още не сме си удвоили теглото, но мисля да захранвам.

Анабела аз вече споделих, че не съм мобилна и ми е трудно придвижването, иначе нямаше да се отървете от мен  Joy, тук ми е толкова скучно, аз затова и все бягам от София.

Тути много си сладка с прическата и без нея  Wink, хвана ли ти онази новата боя на Лореал?

Бебеш стискам палци

# 425
look_at_me, не се отказвай!
дара в началото правеше онези страхотно погнусени физиономии на сокчето от ябълка и цялото го плюеше, ама ела да я видиш сега - изпива по 60 мл. на ден без капчица да капне отвън. явно просто им трябва време да свикнат с новите вкусове.

# 426
Момичета, дайте идеи какъв зеленчук да въведа заедно с картофа.
Досега сме яли само картоф и 2 дена картоф с морков (много му е вкусно)...

И да питам има ли някое бебче с "насинен" задник??  Rolling Eyes
Синкав му е г*за, малко към опашката... Чудим се дали не е от пластмасовата поставка за коритото за баня... Нали накрая има една издутинка, дето уж да го спира да не се пързаля надолу, ама той като се фъчка...

# 427
Айде и аз да се разпиша  Mr. Green

Лора цял ден поспива днес  Shocked
Иначе вчера наистина добре се поразходихме - даже и пица хапнахме с какче, сакси, мелона, клечо и анабела  Hug

Пюретата Лорчето добре ге хапва - най не й харесва моркова - но го яде де  Heart Eyes браво на детето - аз мислех че ще е ужас захранването, че нали не е хич яшно дребното. Но да видим де, че никога не е късно....

Бире, аз давам тиква с картоф и много и харесва  Peace вече хапва почти цяло пюре, но след това не се отказва от млякото. аз и давам колкото иска след това - не ги спазвам милилитрите.

Look at me, май ще ми го даваш Марти да го уча на пюрета  Mr. Green радвам се че прекарвате добре  Hug

Тути, много хубава прическа  Peace

още нещо исках да кажа ама айде де...... ooooh!

сетих се - снощи към 23 часа се събуди Лора с невероятен рев - почти спи и реве - в чудо се видяхме - сетих се че през деня Бебешондел беше писала, че дава панадол за зъби - дадохме и ние и заспа  Heart Eyes мислите ли че са зъби? Бебеш, благодаря  Hug
Клечо, чета че и Ники така се е събудила...как я укротихте?

# 428
Здравейте и от мен HugВлизам замалко и набързо...ще бягаме в парка,че там по-хладничко Hug

Бебеш Дано Тея да е добре и се отхвърлят всички лоши съмнения Praynig Praynig Praynig

Тути  Hug Радвам се, че изследванията на каката ви са добри Peace Дай паролка за албумчето да те видя и аз Wink

JorjianaaaНа кутиите пише Х.А. В момента мойта бебка пие Аптамил ХА - доволна съм Peace Препоръчвам ти да не взимаш Лактана Био ХА. Не за друго ами защото много трудно се намира,не навсякъде го има.

Бира с таратор може да дадеш тиква Peace На нас ни хареса,а и като чета тук във форума се понася добре от бебчетата Wink

look_at_me Защо му даваш пюренца тогава като не ги харесва Rolling Eyes Аз ти предлагам да поизчакаш малко,например две,три седмици и опитай пак. Може пък да се харесат тогава на бебчето Peace Ако искаш все пак да захранваш предложи оризова кашичка, и след това въведи пюренца Peace  Ееех, как се размечтах и аз за Троянския балкан Crazy

Айде чао засега Hug

# 429
Бире Не знам от какво се получава това, нооо и аз имам и бебо има...

# 430
Бире Ползваш ли кенгуру? Първия и единствен път когато сложих бебка в кенгуру и баща й я носи така, след това имаше синки по крачетата и бузките на дупето, на следващия ден станаха лилави Close  Shocked
От тогава кенгуру - не Naughty

# 431
Лук ет ми,поздрави на Троянския Балкан!И ние,живи и здрави ,в петък се отправяме натам,защото ще крвъщаваме нашата девойка.
Тути,радвам се,че всичко с каката е добре!А прическата е чудна и много ти отива!
Бебеш,стиснати палци!
Ние сме хапвали вече тиква,тиква с  картоф и тиква с морков-ядем всичко с ищах.
Момичета,помагайте!Имате ли идея къде продават хубави аксесоари за коса за бебчета?!Искам да взема на Дара нещо като диадема с по-голямо цвете/имаме доста ленти и кърпи за глава/за тоалета в неделя.

# 432
  • sofia
Бире, Виброцил по време на бременността ползвах, дори и докато вадеха Лия ми капеха в носа, че се задушавах.

# 433
Люба, мерси за отговора!  Hug
Имам приятели аптекари, ще ги питам и тях за мнение...

Рал, не е от кенгуру.  Peace

А днес гърлото как ме боли.....  ooooh!

# 434
Их много топло стана на вън!

Роси, Елина и Рал благодаря за съветите, май ще взема Аптамил ХА   Thinking

Бире, аз си слага Виброцил тези дни, че много ми течеше носа, еми пише,че не се препоръчва за кърмачки, ама от 5-6 капки за два дни...сиктир.
И аз давам тиква с картоф и много й харесва.  

МииМаа завидях за морето  Mr. Green

imam si edna mechta този рев и да се оправи с Панадол ми прилича на зъби, ти мажеш ли с гелчета?

Защо е толкова важно на 6м да са си удвоили теглото?

Общи условия

Активация на акаунт