Отдавна не се бях вясвала. Първо да се похваля, че от вчера си имам нов лаптоп, вече само мой. На компютъра на децата не съм сядала, че са го набъкали с вируси и само се ядосвам. Почти месец не съм ви чела, една цяла тема съм изпуснала, но няма и да мога да я прочета. Също така бяхме за втори път на море, а събота заминаваме за трети
Момичета от София, имам огромно желание да ви видя, но прочитам винаги по-късно за срещите, а на две от тях съм била и аз в Борисовата, ама...

При нас нищо ново - не сме захранили, продължаваме да не спим по цял ден, но затова пък нощем изкарва по 9-10 часа сън!!! Купихме столче за хранене, удвоихме теглото, остава да почета малко по-сериозно и края на юли ще започвам да захранвам. Благодаря на всички момичета, които са споделили таблици и материали за захранването.
Отиваме с малката кака да й търсим бански и след това да кара колело в парка!
Хубав ден на всички!

Какво да правя, никога не съм мислила, че ще имам злоядо дете. Особено като се има предвид какви чревоугодници са родителите му.
, тук ми е толкова скучно, аз затова и все бягам от София.
, хвана ли ти онази новата боя на Лореал?
вече хапва почти цяло пюре, но след това не се отказва от млякото. аз и давам колкото иска след това - не ги спазвам милилитрите.