Лятото дойде,а ЯНУАРЧЕТО се готви да ходи на море (15)

• 28 978
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Жоржи стискам пали ако сте започнали бебеправенето  Party Ние направихме Тея когато Явор беше на 7 месеца.Ако можех да се върна назад пак така бих направила.  Hug

Люба, та, май май другото ще е мъжко, а дано  Wink

# 526
Хелоуууу Simple Smile

Завърнах се на линия  newsm44 и нападам форума активно.

Отчет за последния месец:
1 бр. бебан със спукана глава - тотално излекуван, без отоци, без последици или други гадости;
1 бр. магистъркса теза - написана, предадена, одобрена и след 2 седмици се надявам и защитена
1 бр. психика (моята) - тотално разбита от доктори, секретарки и дипломни ръководители, но вече в процес на успешно възстановяване (ще иска още малко количество бира, ама и т'ва ще мине)

И като една абсИлютна звезда, току-що гушнала специалната награда на публиката си имам списък с благодарности. Мнооооооого благодаря на всички мацки, които ми писаха успокоителни думи след като бебан падна, на които се присещаха за мен последния месец и ми звънкаха и специално на момичетата от ЛЛЛ, че ми дадоха увереност за да продължа да кърмя.

Слънчев ден на всички!

# 527
  • Пазарджик
Люба, та, май май другото ще е мъжко, а дано  Wink

А не е 100% сигурно,Таня каза първо "татка,което се превърна в тата" Laughing

В почивка съм от миенето на прозорци,нали утре ще вали и не можах да устоя.Ставам ,че ме чакат още две стаи.
Жоржи  Praynig Praynig Praynig

Ви ,а аз като разправям на ММ да внимава като я повдига да не я удари в полюлея я нацелих аз онзи ден. Embarassed
=Michelle= добре дошла!!! Радвам се ,че всичко лошо е отминало!!!

# 528
Тути,Явор каза първо Яворрррр, ама е на не се роди втори Явор:) но пък после каза ба-ба

# 529
ехо хелоу и от мен в тази непоносима жега

отдавна не сме писали, но бяхме по морето и нямахме нет, но сме отново на линия

всъщност, ще се отчета по-късничко, че сме на консултациа, но само исках да ви се оплача че часът ние за 15:15 точно в най-голямата жега, а Адриан спи и напоследък взе да си слива съня на обяд и спи по 2.30 - 3 часа непробудно Simple Smile сега ще се наложи да го будя, за да го боцкат в най-горещия ден...  Sad няма как да си сменим и часът, че не сме ходили от 1 м и 20 дни да се прегледаме...

стискайте палци и ще пиша привечер

# 530
  • Пловдив
Привет!

Сега и двете спят и дойде часът на мама  Mr. Green
Жоржи чакаме да кажеш за двете черти, може и да е трудно с породени деца, но поне наведнъж ще минава големия зор  Wink
Виолета първо каза Баба, значи не е вярно това за следващото дете  Peace
Мишел радвам се че и двамата сте добре! и за Таня на Тути също  Hug
Ех тоя Калин - страхотен е, с моя беб са на една дата, а той вече и МАМА казва - сладурко  Simple Smile
Аз май имам синузит, цял месец се влача с тая хрема и няма минаваме, даже по-зле става и излизат едни чудеса от носа  Tired

Моля който иска да се включи във форумната среща да посети темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=575286.0 , че да можем да се организираме навреме.

# 531
  • София
Здравейте!

И моите диванета заспаха най-накрая.

Мишел, радвам се, че сте добре! Simple Smile

Жоржи, дано скоро се похвалиш! Simple Smile

Браво на Калинчето на Майка зайка! Сладур! Simple Smile

Нашият батко пак е пипнал някакъв вирус с кашлица и лека температура, Ади засега геройски се държи, но вторият Пентаксим ще бъде отложен за пореден път.

Ади все още не се обръща от корем на гръб, но пък се научи да си смуче пръста на крака и да си отлепва памперса и пада голяма борба докато й го сменям  hahaha Като плаче, казва (съвсем несъзнателно, разбира се) едно меко "Ньеееееее", Петър (мъжът ми) се шегува, че вече съм я учела на старозагорски говор  Joy

Бобо първо каза Буба - при нас се оказа вярно поверието Simple Smile.

Ади май също прекарва голяма част от нощта на спалнята, защото почти непрестанно се кърмим. От това най-зле се чувства мъжът ми - втълпил си е, че ще я смачка и не смее да се обърне.

bouquet

# 532
Здравейте. Браво на Калин на мама Зайка. Все такова пъргаво да е детето.  Искаше ми се да ви покажа клипче на Вики ама не знам дали ще успея

# 533
  • Велико Търново
Alexa_sugar, и ти като мен май смяташ, че пее ли се за любов , на френски трябва да е   Hug ... особено с гласа на Лара Фабиан!

Bimbin, баткото усили волумето на мах, и двамата с Калина се поклащат в такт с ред хот чили-то, ухилени.

# 534
Я кажете почнахте ли и по колко време държите малките подпряни или седнали във вас
Аз я държа седнала, ама тя легнала не стои. Или права или седнала, но не много дълго.
Мама Зайке - и Рая е така. Сутрин нали става в 5, а на мен още не ми се става, та пробутам няколко играчки и гледам и аз с едното око. А като се събудя  Shocked и тя си допълзяла и си цока ли цока. То вече ме е срам от нея, защото като вземе някой да я държи и като я гушне с лице към тялото и веднага търси да цока, няма значение мъж ли е жена ли е - почва да дърпа дрехите  Joy
Ние си мислим, че са още бебета, ама бая взеха да загряват за какво става въпрос.
Адис - скоростно оздравяване на Марти Hug
Ноеми, Тони - как стоите по цял ден навън? Ние ако не отидем до 9 сутрин на разходка, после е немислимо. А за мола, нямам компания и ми е скучно, а и принцеса Рая не спи на такива места - да не изпусне нещо важно.
Мислим уикенда да се пробваме на един палатков къмпинг на брега на океана, ама каквото Рая каже. Ако не заспи - на колата и вкъщи. Честно казано досега не е спала на друго място.
Жоржи - успех, ние вече действаме, а си мислех, че сме единствените. Откакто изпратихме свеки - сме като на меден месец  Grinning
careener - и ти липсваш (с уникалния ти начин на изразяване) Hug
Мила - завиждам за селската идилия (благородно  Embarassed)

# 535
Я,от два часа никой не е писал Crazy

ViFresh Радвам се, че не стигнахте до АБ Peace Добре че не послуша ЛЛ, и хремата да ви минава Praynig

Alluria Дано бързо да минава на баткото ви Praynig Тия вируси....

Жоржии Палчета и от мен,ако вече сте започнали с бебеправенето Hug На мен ми трябваха пет годинки че да се престраша за второ Mr. Green Е,не било толкова страшно Hug

Голямата ми дъщеричка каза първо - тата. И тогава всички познати заключиха - значи второто ще е момче. Naughty Да,ама не  Mr. Green

Hug

# 536
pepinka1 Писали сме по едно и също време Hug Палчета и за вас тогава! Успешно бебеправене Hug

# 537
Калин ви праща много цунки на всички!  Hug

pepinka1 Ех ние спряхме бебеправенето, че искахме пак януарче... Whistling Успех! Хаха Рая явно е по-настойчива с цокането! Калин като види мъж и не смеее  Joy

ЖоржиУспех и на вас!  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 538
  • В две тъмни очички
Бубе, дай клипче и Влади да я видим да и се порадваме.
Ще я снимам и ще пусна  Hug

Бубе как се захваща това бънджи?
Трябва касите на вратите да ти стърчат, за да можеш да го закачиш, аз го слагам на двора, на конструкцията на лозата или на дървото (круша)

Днес се видях с Ети, малките ни госпожици си поклюкариха  hahaha , ние също  Blush А Влади както обикновено не спря да се търкаля, мърда и върти  Mr. Green

# 539
ей толкова ме радвате, че бебеправите pepinka & Jorjii, аз си признавам, че в момента нямам сили, ама скоро-скоро  Crazy

в момента съм гроги и си проготвям вечеря да хапна малко, че следобеда ни беше вълнуващ и ревящ, та сега са първите минутки само за мен  Wink

айде лека от мен и наздраве

Общи условия

Активация на акаунт