Лятото дойде,а ЯНУАРЧЕТО се готви да ходи на море (15)

• 28 988
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
  • sofia

Люба, та, май май другото ще е мъжко, а дано  Wink

Това пък не го знаех. Взирах се дълго в поста ти и реших, че си ме объркала с някой.
Честно казано, едва ли ще има следващо. Мъжът ми иска, но аз не, имаме си три, нищо, че най- голямата не съм я раждала, много я обичам.

# 541
Привет мамита  Simple Smile

Нали имаше бебче което го водеха на плуване  Flutter
Но не помня кое беше  Rolling Eyes
Мамата даже беше пуснала линк къде го води,но аз сега не мога да го открия по старите теми  Blush
Някой може ли да помогне?  Laughing

# 542
Мама зайка, браво на детето, упорито. Аз чакам с нетърпение да чуя 'мама'. Преди няколко дни каза 'та'
Ей тоя пост имах впредвид.

# 543
  • sofia
Да, да, разбрах след коментарите на момичетата, но първоначално се зачудих.

# 544
  • София
Отчет от днешната консултация - 8800 (+ 400) и 66см (+ 3). Сложиха му втори прием на Инфанрикса, малчо се държа мъжки и почти не плака

# 545
После ще чета пропуснатото.

Влизам да се оплача, че съм яко болна и спирам да кърмя за няколко дни. Ще се цедя и ще хвърлям...
Гърлото ми е лешшш, носа също, а и за капак съм с температура.... Ама то и моя китски гъз не се спря вчера и днес ( newsm71 cheers goodscale newsm37 beer2 beer  Nature Sunny beer2 beer2 beer2 smile3509 beer3 sun beer).... плаж, опера, магазини, нов телефон, много бира.....  Embarassed Blush

Та така. Това от мен.

# 546
Ееее, Биричке бързо оправяне  Hug

Момичета, много благодаря за стиснатите палци  Hug Пепинка, ха дано се засечем в още някоя отчетна  Simple Smile

Женката, ние с Ел ходим на плуване, както и Мишел с малкия . Ходим в Банкя на басейн ако искаш пиши на ЛС какво те интересува  Simple Smile

# 547
Привет мамита  Simple Smile

Нали имаше бебче което го водеха на плуване  Flutter
Но не помня кое беше  Rolling Eyes
Мамата даже беше пуснала линк къде го води,но аз сега не мога да го открия по старите теми  Blush
Някой може ли да помогне?  Laughing

Даже сме два бебчета с плуването в темата Simple Smile
http://www.estestveni-idei.com/prod/center/baby-swimming.html

и темата от бгмама:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=414387.0

хахаха - Жоржи писали сме едновременно Simple Smile

# 548
  • Пазарджик
Тути,Явор каза първо Яворрррр, ама е на не се роди втори Явор:) но пък после каза ба-ба

Да ама имат уникална прилика!!!

Бире,честит ти телефон с здраве да си го ползваш и много бързо да се оправяш! Hug
Елч и аз съм голяма вещоманка и много ме е яд като ми се счупи или повреди нещо независимо на колко години е!!! Embarassed
Бубе  Hug и ние ще сме на лозата

# 549
  • В две тъмни очички

Мамина дрисличка  Heart Eyes От любопитство и права се научи да стои , за да може да си хваща нещата , които по принцип не са за нея

# 550
  • София
Бубе, малката направо ме уби  Shocked

# 551
  • sofia
Бубе, стига бе, сама ли се изправя

# 552
Alexa_sugar, и ти като мен май смяташ, че пее ли се за любов , на френски трябва да е   Hug ... особено с гласа на Лара Фабиан!

определено!  Wink  Heart Eyes

# 553
Здравейте, всички! Чета Ви редовно, въпреки че пиша рядко. Но сега просто се изумих от бебе Владимира, не мога да повярвам че стои вече сама! Браво! Как я научихте? Тя е готова да проходи. А ние още не се обръщаме даже.
Искам да попитам мамите, които кърмят, още ли се цедите след кърмене и след всяко хранене ли? Имам чувството, че само аз се цедя. Аз още не съм захранвала, чакам да стане на 6 месеца.

# 554
  • София
Бандитче, аз до втория месец се цедих. Бубе, малката разцепи мрака! Евала на детето, ще стане шампионка от нея!

Общи условия

Активация на акаунт