Лятото дойде,а ЯНУАРЧЕТО се готви да ходи на море (15)

• 28 967
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
  • в Надежда-та
А ти защо цедиш newsm78
Аз само в началото цедях за облекчаване. Сега трябва да пропусне ядене или да съм си докарала някоя хиперлактация, за да цедя.

Още едно шампионче, браво на Влади Laughing

# 556
Цедя, защото иначе ми се запушват каналите и после няма отпушване. Имам много кърма.

# 557
  • в Надежда-та
Ми то точно заради цеденето се получава така (според мен).
5-я м. кърмата ти трябва да се е регулирала спрямо нуждите на детето, като цедиш след ядете ти даваш сигнал на гърдите си, че трябва да произвеждат повече мляко ...... става омагьосан кръг Thinking.
Консултирай се с момичетата от ЛЛЛ, но според мен трябва да спреш цеденето.

# 558
Бубееееее ВЛАДИ МЕ РАЗБИИИИ!!! Страхотна! Пу пу!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

# 559
 Здравейте!
 Марти вече е по-добре, Ноеми, Пепинка,  Hug
 Alluria, Ви, бързо оправяне на децата  Hug
 Бире, и на теб бързо оздравяване!
 Мишел, радвам се, че всичко вече е зад гърба ви!
 Успех и от мен на всички бебеправещи!
 Бубе, и Ивайла вече се изправя, вчера го направи за първи път, което ни накара моментално да свалим нивото на леглото. Ти не се ли притесняваш, от ортопедична гледна точка да не стане нещо, тя го правеше това в мен като е права и подксача, но аз я слагам да сяда, знам ли, мисля че е доста рано...
 Мацки, малко съм лаконична, че пак си имам проблеми с мм, и не съм изобщо в настроение, но искам само да ви кажа, че се радвам че ви има  Hug
 Много хубав ден и само положителни емоции!

# 560

Добро утро!

# 561
Бубе малката е голяма любопитка. Сестра ми е била същата. Баба ми е проходила на 7 месеца. Калоян обаче определено не е наследил тези гени   Laughing Засега му е само меракът да сяда

# 562
  • Пазарджик
Добро утро!!!
Мила Hug
Бубе,малката е страшна!!!

# 563
Добро утро!  bouquet  

Само чета напоследък, но от мен също оздравяване на дечица и мами с проблеми! Успех на желаещите и работещи за бебчета - няма по-хубаво от това! Hug

Мама Зайка изумена съм от твоя малък мъж - браво на него!
Бубе, Влади ме разби - уникална е!
Ех, страхотни са всички дечица - живи и здрави да са!
Моят Сами се опитва да се обръща, но дупенцето му тежи и го връща пак по гръб. Обърнал се е може би само 2-3 пъти. Иска много да сяда, набира са и се изправя до седнало положение, ама тук само ме плашат да не го слагам още, дори и за малко..

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на празнуващите днес!!!

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 09:42 от Emilly1212

# 564
# 565
Добрютро,

ей Бубе, разби ме Влади, пу-пу сладунка все така да е  Wink

bandit аз съм се цедяла чат-пат само в началото, имам чуството че ти сама си докарваш хиперлактация, консултирай се с някой консултант  Hug

мамитааа, изгорих си яко филийките с този форум, лелееееее

# 566
  • В две тъмни очички
Благодаря момичета  Hug

Адис, не я оставям да го прави много много! Но все пак да речем, детето прохожда на 7-8м и ние какво правим - рано му е да, но не можем да го вържем! Идеята ми е , че не я окуражавам да го прави , но щом може и е готова да се изправя, значи е стабилна! Имам леки притеснения за хрущялите, но както казах, не я оставям да стои така  Flutter  Аз дори като я гушкам тя се хваща за рамената ми и пак се изправя,а като е седнала (което не може да прави сама) се хваща за ръцете ми и застава на коленца, а после прави опити да се изправя  Whistling

Честит Еньовден   bouquet

# 567
  • София
Добро утро!

Бубе, и мен Влади ме разби. Станах разногледа  Laughing Laughing Вече Ивка ми се вижда кротичка Simple Smile

Аз да почерпя, днес Яна празнува имен ден!

Честит празник на всички именници!

# 568
Ети, честит имен ден на Яна! Да е жива и здрава! И да я нацелуваш от мен!  Blush
Честит имен ден и на всички празнуващи днес!
Днес дават, че ще е най - горещия ден - към 37 градуса, и в цялата страна е обявен код жълто. Пазете се!  Peace

# 569
Днес видях на пазара пресен грах от производител. Мисля да го сваря,обеля и замразя за зимата. Мисля още да направя череши, праскови и кайсии на компот със същата цел.

Общи условия

Активация на акаунт