Лятото дойде,а ЯНУАРЧЕТО се готви да ходи на море (15)

• 28 987
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
Брей къде ходите в тази жега бе хора. Ние излизахме до обяд. после спахме до преди малко и двете. суперрррррррр.
Тути и аз давам картофено пюре на Вики. Сголям апетит си ги яде. Пробвах два дни с купешко - на мен поне не ми хареса. Днес и го направих аз. Искаше и още детето но мама не дадеееееее

# 481
  • В две тъмни очички
Здравейте  Flutter

Набързо отчетче - вчера малко ни грейна слънцето и на Влади и се зачервиха баджаците  Whistling

Пюрета - купешки, некупешки - отказва! Яде картоф 5 дена ( силно казано яде) днес сложих и морков - ефектът беше същият - 15 лъжици с голям рев и дърпане , та реших за сега да не я мъча повече - 15 - 15 колкото толкова

# 482
  • София
Здравейте, малко отчет и от нас: Боян е 74 см (+4) и 7.800 (+800). Толкова досега не беше качвал, личи си, че пропи АМ. Докторката каза да продължаваме с кърма + АМ още 1 месец, ама като и казах, че ще почвам вече по малко други неща не се противи. Ще го пробвам вече малчо и със зеленчукови пюрета и със сок, ама другата седмица почвам, че утре заминаваме за Велинград. Китът трябва да се потопи някъде, а и за каката съм планирала плуване, дано и хареса. Досега едвам сме я навивали да се потопи в басейн или море, надявам се да е готова.
Двете ми деца спят, аз пия бира и ям кашу, кеф Simple Smile

# 483
  • Пазарджик

Пюрета - купешки, некупешки - отказва! Яде картоф 5 дена ( силно казано яде) днес сложих и морков - ефектът беше същият - 15 лъжици с голям рев и дърпане , та реших за сега да не я мъча повече - 15 - 15 колкото толкова

Бубе не я мъчи като не иска,починете два ,три дена и пак я пробвай,иначе по лошо ще стане.

# 484
  • В две тъмни очички

Бубе не я мъчи като не иска,починете два ,три дена и пак я пробвай,иначе по лошо ще стане.
По принцип и аз така мисля, ама на повечето места пише, че детето, за да хареса новия вкус са му нужни 7-8 приема  newsm78

Слизам с малката в двора, за да възсяда бънджито  Mr. Green Голям кеф й е  Mr. Green

# 485
  • София
Момичета   bouquet благодаря ви за отговорите за кашата!!!

Жоржи   Heart Eyes

Крисиа  Hug много гадно.... и на мен ми бяха забавили и объркали 3 болнични, които чаках около 3 месеца.........

И ние май сме с АД  Rolling Eyes изписаха ни мазила на д-р тайс....

# 486
  • Пазарджик

По принцип и аз така мисля, ама на повечето места пише, че детето, за да хареса новия вкус са му нужни 7-8 приема  newsm78

Слизам с малката в двора, за да възсяда бънджито  Mr. Green Голям кеф й е  Mr. Green

Тия 7-8 приема не е задължително да са един след друг.На Таня в началото хич не и харесваше бананово пюре,но след няколко опита го прояде и стана едно от любимите и.
Какво бънджи  ползвате,аз съм си харесала бънджи гащи

# 487
tuty1 И аз се интересувам за бънджито! Нека някой да сподели какво си е взел Hug

Отчет ... моят малък мъж пропълзя днес на 4 крака! Боже боже как вършее май ще му купуваме надуваем замък да вилнее там!

снуки За АД твоята педка ли ти каза? Че тя нали беше малко... Mr. Green

Изправих си косата и малкият като ревна....и само вика мама мама не може да ме познае! 3 часа нон стоп рев...е сега отивам да се къпя да се върна в старата си форма...

Последна редакция: ср, 22 юни 2011, 18:46 от мама зайка_

# 488
  • София

Изправих си косата и малкият като ревна....и само вика мама мама не може да ме познае! 3 часа нон стоп рев...е сега отивам да се къпя да се върна в старата си форма...

и при нас така, но като си сложа слънчевите очила

# 489
  • София
bimbim  и 0 Гости преглежда(т) тази тема.   Shocked

е толкова пусто не е било никога

Последна редакция: ср, 22 юни 2011, 20:58 от bimbim

# 490
  • София
Люба, бях Simple Smile Ама се класирах за вечерната бира в пет часа. Аз съм стар и дебел човек и жегата не ми понася. А следобедните часове в къщи е хлад...

# 491
И да ви задам крайно тъпия въпрос.... Сега като съм хремава и настинала, мога ли да кърмя??  Embarassed Rolling Eyes
Бире - можеш. Аз бях ужасно болна и кашляща една седмица - нито маски съм слагала нито нищо. Кърмих си без да се замисля  Laughing
Как спите в тая жега? Никой не спа тая нощ. То не бе рев, сълзи, сополи, непрестанно сукане  newsm78
Бубе - аз ако не го иска Рая пюрето хич НЕ давам -  така стана с ябълката 1-2 лъжички на върха и не ще, ама на другия ден татко и я нахрани и доста и се хареса. Събота и неделя той върши тези неща и на нея много и харесва (и на мен)
Завиждам ви за морето. Тук океана е леден и краката не може да си натопиш без да ти замръзнат. Поне имаме басейн, но сме на смени - един ден аз, един ден мъжо, че някой трябва да държи бебка, тя в количка не седи.

# 492
  • В две тъмни очички
Ето това е бънджито, което използваме. Малката много се кефи, а ако стегнете коланите и не стига земята става и за люлка  Flutter

# 493
  • sofia
Люба, бях Simple Smile Ама се класирах за вечерната бира в пет часа. Аз съм стар и дебел човек и жегата не ми понася. А следобедните часове в къщи е хлад...

Аз пък се прецаках !

Твоя бебок `мама` ли казва ? Shocked

Бубе , защо не ходиш по срещите вече?

# 494
  • В две тъмни очички
Бубе , защо не ходиш по срещите вече?
Така се стекоха обстоятелствата последните няколко пъти  Tired А така ми липсвате всички вече и искам да ви видя  Confused

Общи условия

Активация на акаунт