Лятото дойде,а ЯНУАРЧЕТО се готви да ходи на море (15)

• 28 975
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Хаха Бубеее супер! Значи сме като 2 капки боза!  Joy

# 511
Добро утро от мен   bouquet

Днес ще ми слагат комарници, нямам търпение, че вече ми се спи спокойно, тия комари ми изядоха детето  ooooh!

Елч, ей каква хубава новина, много здраве и късмет на бебчо.

Ноеми, изоставаш, Тервел я го виж колко е голям вече, според моята майка направо е за телешко варено с люти чушки Mr. Green

Зайке , да ти е жив и здрав пълзящия Калин, напълни ми душата  Heart Eyes

Мила  Hug чудно сте си изкарали, как искам и аз да си имам село, така ми се ходи сред природа.

Мале Биричке, какви коктейли си спретнала. Да си ползваш телефона със здраве.

Хайде целуФки, че работа ме чака  Crazy

П.С. Ау и да се оплача, днес ми дойде  Tired ужасно прецакана се почувствах...но пък хубавото е че мога да работя за бебе 2  Grinning

# 512
Добрютро,

не мога да пусна клипчето на Калин  Sad
Страшни ви бебоците бре, Ема е мързелче, тя още неще изцяло да се обръща, пък кво остава за лазене  Sad

момичета, има ли още мами като мен, дето бебетата им спят с тях? чудя се какво да я правя моята глезанка, толкова често яде нощем, че дори и да я оставям в леглото, по 100 пъти трябва нощем  пак да я предърпвам.

Моето спи с мен и се буди ама аз бутам цица в просъница и заспивам  Whistling Не смятам скоро да я прехвърлям отделно.

# 513
Inka, това с обръщането и ние още не го можем  Blush но пък може да се "придвижва" много интересно докато лежи по гръб. Доки каза, че нищо и няма и това, че не може да се обръща не е проблем, просто всички са различни Heart Eyes За лазене също нямаме признаци, макар че много обича да стои по корем и да си играе на килимчето от активната гимнастика, но имам чувството, че точно килимчето и пречи да напрви опит за пълзене  newsm78

Бебеш, и ние от части сме така - с тази разлика, че Ади заспива в нейното си креватче, и по някое време като зачестят събужданията я взимам  Wink убедих се че кърменето в легнала поза е благодат и за двете ни  Simple Smile толкова време ме беше страх да пробвам, но сега  Heart Eyes

ето и едно поздравче и от мен, дано харесвате Лара Фабиен, на нас с Ади ни е любима  Heart Eyes

# 514
 Рая също спи при нас и на двете ни е удобно, през нощта се буди най-малко по три пъти да се почерпи  Simple Smile

# 515
Заек, с Калин ме разбихте. 

# 516
  • Пазарджик
Мале ,недоспиването ми от последните дни си каза думата и днес спах до 10.30 Embarassedна мама душичките
Мила welcome липсваше ми кафенцето ти!!!
Бире честит ти телефон!
Елч да ви е живо и здраво новото бебе в семейството!!!
Бубе как се захваща това бънджи?
мама зайка_ страшен е Калин,направо не ми се мисли като проходи каква пружинка ще да е Laughing
Нели също прави опити да "пълзи",много е смешна

# 517
  • София, Лагера
Хау!
Заяц, мнооооого смешно-сладък тоз Калин  Joy

Елч, честито на братчедката!  Hug Аз вчера ходих в Токуда да ми махат една бенка, оставиха ме сама в стаята да подейства упойката, стаята беше със същото разположение като тази, в която раждах... и като ме нападнаха едни спомени, така миличко ми стана!!!  Heart Eyes

Адис, да оздравява бързо Марти!  Praynig

Ех, Мила, и аз искам село! Мамка му, като бяхме малки всички деца ваканциите ги пращаха да дивеят по селата, само ние със сестра ми като наказани в Сф или БП  Sad. Добре, че родителите ми си купиха вила преди 10ина години, та чат-пат там ходим... тази събота ще се занесем, малко въздух да подишаме.

Жоржи, Жоржи  newsm18  стис палц EFP

Да се похваля - снощи излизахме със сестра ми  Crazy Най-после видя детето! Не си бяхме виждали от миналото лято, почти година...
Днес ще го ударя на релакс, няма много да миткосвам, че го дават бая жега. Като гледам и Тервел има същото намерение, събуди се в 7, заспа в 8 та още спи...

# 518
ей, Ноеми, браво! как беше срещата със сестра ти? зарадва ли се на яркоочко? Simple Smile

жоржи, ама ще действате ли за второ?
аз онзи ден се виждах с една приятелка с хлапе на 9 месеца, дето си спряла кърмата, за да се почват. искрено се възхитих Simple Smile моят мъж геройски се ослушва Simple Smile

аз пък сутринта си счупих телефона и сега ми е мегакриво. той е на 101 години и така съм се привързала към него. ама това е заради мъжа ми - от няколко месеца ме кара да ми вземел нов, а аз се попипвам с довода "за какво ми е, този е супер здрав" и на ти сега! Sad

# 519
Здравеите ,

Моето моми4е , сно6ти иска6е да спи по корем, но мама недава. О6те не може да се варне по гръб. А като я обърна се сърди.

ве4е незнам какво да правия с тези жеги. Тук сутрин в 6 е 30 градуса. А в момента е 42. Мили4ката ми, все в къ6ти на хладно.  Sad

Калин е страхотен. и като 4е ли ''мама'' казва  Sunglasses

Приятен ден моми4ета

# 520
А забравих да попитам. как да ви намеря в ФБ facebook?

# 521
  • в Надежда-та
Иухууууу добър ден Laughing

мама зайка_ smile3501 на Калин

Ние сме по-добре, въздържах се от даването на АБ, борим обаче още хремата Confused

Хубав ден от нас Hug

ПП Забравих да Ви споделя, че вчера Мартинко падна от леглото Embarassed ooooh!.....ама го понесе мъжки де Wink

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 12:34 от ViFresh

# 522
ей ееей, как сте всички Simple Smile късен запис и от нас, че си изгубихме следите! честито на всички с хубави поводи - племенници, цикъл  Mr. Green , придобиФки етц. да се оправят немедленно всички с неразположения и да се порадвате на моренце и планина и заради нас, че сме с нулеви изгледи за прескачане където и да било -- пари йок, ужасно много важни за купуване неща изместени далееч назад в дневния ред, ауто капут считано от вчера, аз мъча тук един шофьорски курс на стари години, или той мен (не че ще стане от мен повече от водач на бебешка количка и велисипед), измежду купчина други подобни прекраснотии.

много сладък, пъргав и умничък Калинчо, мм  Hug

Инка, и ние се гушкаме още нощем, но по-малко, че жегата е убийствена.

Мила, браво на Ивайличка!  Flutter

и кратък отчет да дам, че не помня откога не съм: Екатерина беше 7 кг без 10 г преди седмица, т.е. на 5 м., отлагаме третия прием на ваксините вече повече от месец, защото племенникът беше първо контактен, а сетне и болен от варицела. от 3 дни я мъча с оризовата каша на хипп, но не би, така погнусено реагира, че е жива мъка. но все нещо е влязло в стомахчето, де, макар и не повече от 1 ч.л. ще се правим, че папкаме това още ден-два, после почивка няколко дни, после малко тиква мисля (само и само да смеся гадния ориз с нещо сладко), и така. такъв е планът май. и нашето придвижване е 'гръбно', общо взето, с дупе се докарва до другия край на дивана за сек. по корем повече стоим, за да киризим наоколо.Simple Smile

благодаря ви, че ви има и радвате; прегръдки всем!   bouquet

бтв, някой нещо за Мишел и Нощни?

# 523
  • sofia
Мама зайка, браво на детето, упорито. Аз чакам с нетърпение да чуя 'мама'. Преди няколко дни каза 'та'

# 524
  • София
Привет и от мен,

ние днес следобед сме на консултация и довечера ще мина на отчет

поздрав от мен:

careener,  добре завърнала се

Общи условия

Активация на акаунт