Вода предлагам отдавна,не че се пие. Предлагам когато се сетя,като мога да не се сетя цял ден
. 'джвака' биберона,лигави се,но аз съм сложила биберона с по-големия размер дупка. Пробвах да давам и с лъжичка.Спи по боди, понякога обувам и много тънки къси панталони. Завивам с чаршаф или с тънка пелена.
Ноеми, не върша кой знае какво,че да се изморявам.Но
от жегите се чувствам уморена,отпаднала и нищо не ми се върши.Дори едвам бутам количката. Бих те помолила да споделиш в коя вила бяхте на Рибарица.Благодаря ти предварително.Бирке, аз пресните домашни моркови ги замразих сурови,тъй като не съм решила как да ги давам-на пюре или на кубчета.
Взех гумиран лигавник. Но със захранването ще "устискам" до навършването на 6 месеца.
Продължава да ака през 2 дена. Много ми е странно така рязко да си промени режима,след като е само на кърма.Идеи от какво така?
Като кърмите в легнала поза,слагате ли си ръката(или друго) под главичката на бебчо?
Кой ще захранва по метода Захранване,водено от бебето? Мила, Нощни? Някоя от вас не беше ли споменала?
Днес "инвестирах" в 4 книги,свързани с храненето,гледането,възпитанието на децата,и Мечо Пух.
Естествено, че всяко дете се развива с различни темпове, но и ти и рехабилитаторката сте прави, че и от нас зависи да им осигурим възможност да развиват мускулатурата си. И моето мързеливче не обича по корем, въпреки че вдига глава от раждането си, но не обича да се обръща (и определено фактът, че баба му го жалеше не му помогна да започне да го прави)... което пък не му попречи днес, 25/6/2011 да се изтърси с гръм и трясък по глава на паркета от дивана. Резултатът е чудна цицина
То чак смешно, защото нали аз го захранвам, пък той си мисли, че ще си яде на корем! Отваря уста и от ден първи лапа от лъжица все едно цял живот това е правил, при това подритва с крака от кеф 

, но ми идва в повече...
) Така че мисля с новите вкусове няма да е проблем.