163та немска тема> Ред и възпитание от 0 до 7 г., че и до 77 г.!!!

• 31 840
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
В Токуда за момента подхождат много професионално, нямаме забележки. Правят всички нужни изследвания и изключват едно по едно най-лошото. Скенер, ЯМР, ЕКГ, кръвни (до сега всичко в норми), пункция на гръбначния мозък (чакаме резултата от нея), днес ще изследват за ухапване от кърлеж и ще правят нов скенер под лека упойка, че вчера е мърдала. Действат бързо и професионално.
Тия идиоти от местната болница са я пратили с направление с диагноза "световъртеж". Тя само световъртеж е нямала като симптоматика. И такава диагноза не е спешна и не може да бъде приета в Токуда по Здравна каса. Майната им на парите, майчето ми да се оправи.

Аз уважавам лекарите и съсловието. Бих се гордяла много, ако някое от децата ми стане лекар. Попадала съм на страхотни професионалисти, които са ми спасявали живота 2 пъти, както и живота на дъщеря ми. Благодарна съм им безкрайно. Но съм попадала и на мърльовци страхотни - не само в БГ, но и във Франция, Австрия и Германия. Професионализмът няма връзка с националността, нито със здравната система. А че системата на здравеопазване в Бг е мега зле в момента, спор няма.

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 09:50 от Анонимен

# 496
шехи не се гъбаркам. радвам ти се. аz не си падам по лекари, въпреки 4е дядо ми беше лекар и то добър. но ми харесва това, 4е си харесваш професията и така си я zащитаваш  Hug
матакосмата успешен биzнес. после раzкажи как върви. Как се става психо в юамта?

# 497
В Токуда за момента подхождат много професионално, нямаме забележки. Правят всички нужни изследвания и изключват едно по едно най-лошото. Скенер, ЯМР, ЕКГ, кръвни (до сега всичко в норми), пункция на гръбначния мозък (чакаме резултата от нея), днес ще изследват за ухапване от кърлеж и ще правят нов скенер под лека упойка, че вчера е мърдала. Действат бързо и професионално.
Тия идиоти от местната болница са я пратили с направление с диагноза "световъртеж". Тя само световъртеж е нямала като симптоматика. И такава диагноза не е спешна и не може да бъде приета в Токуда по Здравна каса. Майната им на парите, майчето ми да се оправи.

Радвам се че има развитие по въпроса. Иди във местната болница и ги накарай да ти дадат адекватно направление и да не се правят на интересни, как не ги е срам. Говори с шефа им, ако трябва. Малък град е, вероятно имаш познати тук и там. На жената и се полага да я лекуват без заплащане, поне това което може да мине по касата.

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 10:35 от Biskara

# 498
Сбъдваща мечти, стиснати палци и от мен.

# 499
Сбъдваша и от мене успех и бързо оздравяване на майка ти Hug

Поздравления на всички дечица! Да са ви живи и здрави и много да ви радват  bouquet

Мата,успех в новата сфера и да се похвалиш Hug

Мая Hug

# 500
шехи не се гъбаркам. радвам ти се. аz не си падам по лекари, въпреки 4е дядо ми беше лекар и то добър. но ми харесва това, 4е си харесваш професията и така си я zащитаваш  Hug
матакосмата успешен биzнес. после раzкажи как върви. Как се става психо в юамта?

ами със завършени 5 висши, две от които психология и педагогика Wink

# 501

ами със завършени 5 висши, две от които психология и педагогика Wink

Sad ама и аz от село  Wink сега свалям цървулките и хващам книжката под мишката .
Ей ... тъся гутшай код zа плеймобил парк иа zа леголанд в дания ... нещо не схващам датския, а zа леголанд намирам само zа в германия ... дали не важат и в дания  newsm78

# 502
Девойки, някой има ли представа как седи въпросът с нощни и дълги(12 ч.) дежурства на бременна жена? Ако не се лъжа за нощните имаше някакъв запор, но от коя седмица не се сещам. За продължителността на другите също май някъде бях чела някакви ограничения... newsm78

Алоха!

Моите колена ги пунктираха 6 пъти през първите две седмици, след като паднах. После още поне 10 пъти в продължение на 3 м. Та, както казва Шехи, като се налага - моЕ от всичко и по много.

# 503
еми знам ли, жабо. може и оттам да си. аз лично съм оттам, та затуй обичам да ми се обяснява.
освен петте висши, трябва и много амбиция, четене, желание, любов към професията, натрупан опит като психолог в определено заведение с тясна насоченост към детската психология, ен броя следдипломни квалификации, незнамсиколко терапевтични часове, които сам си плащаш и още пет кила какво ли не.
и много, много скромност. тя е една от малкото жени тук, които аз познавам, постигнала наистина съвсем сама много, ненавирила нос и нерешила, че е хванала дядо боже за шлайфера.
нямаше и 35, когато си купи доста голям собствен дом, бачкаше като луда и в останалото време учеше. на практика май почти не спеше. бай дъ уей си отгледа и детето, което сега е първа година гимназистка.

та, така се става психо в югето. лично аз мога само да се радвам безмерно за нея. и за себе си де...щото ако ме обвинят, че съм майка-идиот, при нея сигурно ще ме пратят Joy а аз съм нейният таен терапевт. тя например казва, че аз съм я оженила навремето, аз съм я накарала да си купи жилището и да роди дете...

таз тема с пункциите е...мойто мъж има и на двете копита накъсани минискуси, не скъсани, а накъсани. би трябвало тутакси, още преди 15 години да е влязъл на операция. колена блокират, болки, ама той куче, стиска зъби и се прави на разсеян. шубето е голям страх. лекарите и в бг и тук са единни, след ЯМР или нещо от сорта беше. требе опееееееееееее. ама, на.

# 504
Мата ясно .. аz на себе си се смея  Wink
А мъжовата история като на моя дядо (лекаря), който си иzкара 85 годинки с херния от войната и колан .... но на колегите не се довери . шехи сори.

# 505
Сбъдваща, стискам палци за бързо разнасяне на мъглата!

Аз уж си дойдох да си почина, не мога да се оттърва от работа  Joy

# 506
вечке ма, дай знак, имам да ти рЕдам нещо...
остави тюлфон стационарен на лични...

# 507
  • Където ми покаже сърцето
Сбъдваща,радвам се че майка ти е в добри ръце.Относно ноправлението не съжалявай,защото внимание в БГ се обръща срещу заплащане.В БГ са много ниски заплатите и не е като тук.По-внимателни са към този който плаща,а не този който е с направление.

Мата ти спомена,че си сменила направлението на бизнеса,ако още си с магазин,но искаш да промениш насоката пиши ми на лични.

Шехи,не те познавам,но дай-боже повече лекари като теб.Шестото ми чувство никога не ме лъже.

# 508
Maте, да не обърна магазина на бозаджийница?  Wink Mr. Green

# 509
кикикики, бибе, на прав път си, душа...
не, калинка, не съм вече с този магазин, съвсем друго помещение ми трябва. за това, което искам да правя. но сега имам много неща да проучвам, абе, гърч е. колкото до магазина, в последния момент се разсъхна работата, след един професионален маркетингов анализ. за мен времето беше от голяма полза, но инвестицията нямаше да е добра, поне не колкото бъдещата. емоционално си падах, но разумът взе връх, което при мен е много радко явление Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт