163та немска тема> Ред и възпитание от 0 до 7 г., че и до 77 г.!!!

• 31 783
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Татяна, няй-вероятно да е вирус от детската градина - ако има скарлатина е от нея, много е заразна.
Щом кърлежа е бил само на кожата, не би трябвало да има никакви последствия.

# 526
Сбъдваща, много, много хубави новини!
Дано все така върви занапред!

Татянче, дано да е малкия дявол температурата, а не скарлатина. М е карала два пъти, много неприятна болест.

Аз нали ви се жалвах, че вместо да почивам, бачкам.
Е, то си има и хубави страни - имах удоволствието да снимам племенничките на Гея, две малки разкошници

Raya und Deya von Kate Weber photography auf Flickr

# 527
  • Primum non nocere !
Добри новини, народе.  Наясно сме, че тази болница е комерсиална и правят всичко за пари, а не от любов към пациента или науката, но качеството и професионализма е на лице. Благодарна съм им безкрайно!

Dobra novina!

Ne se zayajdam, no ne znaya za NEkomersialna bolniza v Deutschland , koyato da lekuva pazientite bezplatno.
I se pitam, dali tvoyat  saprug raboti bezplatno v imeto na naukata?

Bechi, pak strahotni snimki!

# 528
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
привет  Simple Smile

днес съобщих на колежките, че съм бременна.
големи прегръдки, поздравления и пипане по корема ooooh!
сега имат тема за разговор месеци напред Laughing

Вечи, супер снимка  Hug

Татяна, дано седмицата ти не продължава така.

# 529
Веч, прекрасни снимки!

Татяна, дано се разминете с по - малкото зло.

Утре сме на У7А с Алекс, после ще подадем документите в градината и на 01.09 с бодра крачка... Wink Не мога да повярвам, че толкова бързо минава времето.
Подготвяме се и ние след края на учебната година да отидем до БГ. Програмата ни е толкова натоварена отново, че не знам как ще успеем да се вместим във времето. Ще къстосваме по Централна, Южна България и Черноморието, ама няма как. После ще почиваме.  Joy

# 530
Татяна, дано с Милена всичко е наред.

Шехи, моля те, бъди обективна. Имах предвид само и единствено българската здравна система. А там има разлика между държавна болница, университетска болница и комерсиална/частна/ болница, нали?. Разликата, която аз виждам, чисто от пациентска гледна точка... например между университетска и частна болница. В първата специалистите са (по презумпция) на ниво. Заради свит бюджет вероятно ще бъдат спестени някои тестове и изследвания. В частна болница пък ще бъдат направени и някои напълно излишни такива (вероятно). Достъпа до всякакви специалисти е по-добър в частната болница. Ще стигнат до адекватна диагноза и правилно лечение вероятно за същото време. При първите плащането от пациента ще е по-малко, но пък вероятността за поискване на нерегламентирани плащания (подкуп, рушвет...) е по-голяма. Качеството на грижите и отношението към пациента вероятно ще е по-добро в частната болница. Така аз виждам нещата.
Коментар на немската здравна система и болници в частност не съм правила.
А съпруга ми какво общо има, не знам. Не работи безплатно, но работи в държавен изследователски център с некомерсиални цели. Ако работеше същата работа, но в индустрията или в комерсиална организация, заплащането му щеше да е поне x3. Разлика има, мисля.
Не искам да се заяждам, отговора ми е съвсем позитивен, моля да бъда разбрана правилно.

За съжаление днес не мога да се похваля с добри новини. Мама се влошава леко, моля се да е временно.
Съжалявам, че споделих тук толкова личен проблем. Спирам да го коментирам.

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 13:11 от Анонимен

# 531
Мерси момичета, аз съм спокойна за детето, наистина ще е някакъв вирус, или стрептококи. Утре-в други ден ще знаем повече  Wink

Сбъдваща  Hug  Praynig Praynig Praynig

# 532
  • в сърцето на един мъж...
Веч, благодаря ти Hug Прекрасни са!
само една молба, оправи й името на Деа Mr. Green

# 533

а и комаите са станали супер хищни...

Ясмин има днес една огромна пъпка на челото. Точно в десятката. Ужасно е подута и твърда. И няколко по краката. Мазах я с Фенистил няколко пъти ..ама я сърби още.

Не знае какво я е ухапало  Rolling Eyes

# 534
С риск да  ме  иzкарат  най мрънкащата  майка в  детската реzултатите  са  на  лице, вече всяка  сутрин  се  обръща специално внимание  на детето  ми  като  я оставям и  ми  се  докладва  следобеда  как  е  протекъл денят, нямало е  "гонки" след  случката  на  която бях  свидетел по сведения  подтвърдени и  от Зара, дори  и  родителите  ме  подпитват zаобиколно  как  е  ситуацията,няма  да  се  стигне  до  там че  да си  уча  детето да  се  бие ,но  със  сигурност  вече  и  скромността  ще  я  игнорирам  Peace
Благодаря ви  още  веднъж!

Сбъдваща  мисля ви!
Татяна,как е  малката ?

# 535
Мая, чудесно!  Hug

Милена е добре, мисля че е най-обикновен вирус, слава богу.

Не мога да не споделя с вас днешна случка. Милена е нарисувала кон, но с 5 крака - или поне аз така си мислех. Питах я защо е с 5 крака, и тя вика "Ама мамо, това не е крак - това е пенис!"  ooooh!

# 536
"Ама мамо, това не е крак - това е пенис!"  ooooh!
Joy Joy

# 537
# 538
Днес ми иzвадиха един кътник. Tired  ДоФторът трябваше доста да се поиzпоти, zа да си zаработи zаплатата с мен. Зъбът ми явно също толкова малко искаше да се раzдели с мен, колкото и аz с него. Та вzе, че се раzтроши едно хубаво, да остане поне някое парченце zа спомен...

В блока ни zапочна Модерниzиерунга, та с пълна сила се кърти и крещи по цял ден. Но като чуя нещо като бормашина, подскачам. Много прилича на zвуците на zъбния хирург...

От над 4 часа чакам да ми мине упойката и да мога да хапна нещо най-сетне. Защото, раzбрала-недораzбрала, отидох сутринта абсолютно гладна в кабинета. Докато чаках, чух сестрата да обяснява по телефона на друг пациент, че трябва добре да zакуси преди това.  ooooh!

За капак на всичко, сега трябва и до гинеколога да отида, zа да говорим кога и как ще ми маха миомата...  Confused

Та, много благодаря на Татяна, че вкара такова веселие в тоzи опак ден  Laughing
Супер е Милена, нарича нещата с истинските им имена. Пък и пенисът на коня не е zа пренебрегване, впечатлителен си е  Joy

Не мога да не споделя с вас днешна случка. Милена е нарисувала кон, но с 5 крака - или поне аз така си мислех. Питах я защо е с 5 крака, и тя вика "Ама мамо, това не е крак - това е пенис!"  ooooh!

# 539
  • Primum non nocere !
Леле, моята още не знае какво е пенис. Много е изостанала. Mr. Green
Татяна, за каква книга за сексуалното образование на подрастващите, беше препоръчала ?
Само да не е много харт...и да няма рисунки на Кама сутра
Как е съпругът ти?

Ася, честито!  bouquet
Само хубави емоции, моного глезене от половинката. И сега не е късно да започне с масажи на краката,  и стъпалата,нищо че още не се нуждаеш , просто да тренира! Mr. Green

Сбъдващата , игрите и там и тук са ми много ясни, няма да отговарям, за да не те притеснявам. Стискам ти палци, много сила и само се надявам на положителни резултати.

Общи условия

Активация на акаунт