163та немска тема> Ред и възпитание от 0 до 7 г., че и до 77 г.!!!

• 31 786
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Шехи, сексуалното образование все го отлагаме  Blush  но от малко й казахме истинските имена на половите органи. За какво служат, освен за пиш, не знае  Whistling Бях купила Wieso Weshalb Warum - Woher die kleinen Kinder kommen но там показват как едно момче стои зад вратата към спалнята, която може да се отваря, и се вижда таткото върху майката  Whistling  Бях разправила как моя приятелка е чела тази книга с децата си, и сега синът йм настоявал да го викат когато следващия път се кексвали, а щерката постоянно пита кога последно са го правили - разбира се, не задава въпросите си само вкъщи когато са на саме  Crazy

Мъжът ми е добре, мерси - дават му да стъпва с Еъркаст-а но без да натоварва крака (с патерици е) и в други ден имаме час в болницата с рентген, та да видим.

# 541
  • Primum non nocere !
Тц, тая книга не става за нас! Embarassed  Нямаме ключ на вратата на спалнята ...като нищо може да реши да приложи теорията на практика.  Mr. Green

# 542
Същата картина е и у нас  Laughing 

# 543
шехи, аз хванах директно една анатомия, изостанала ми от учебниците. показах и и сайта на гюнтер фон хагенс.
като за начало стига. нито беше уплашена, нито имаше отрицателмно отношение. тя набляга за момента на менталното Mr. Green, но когато някой каза, че трябва да му покаже къде са на кравата циците, тя му каза, че кравата няма цици-а виме и думата цици не е красива, а се казва гърди.
до понятието секс не сме стигали още. за целувките е наясно. Wink
с пениси, вагини и вулви мина часът. знае как и откъде излизат бебетата, но откъде влизат още не я интересува. знае, че бебетата стават, когато хората се обичат и растат от семенце. знае, че е била в корема на друга майка, но аз я раждам периодично...

# 544
  • Germany
Моя син преди време ми беше разяснил какво е секс, на него Лукас му го разяснил - неговия приятел, на него по-голямата му сестра - та, гледам си аз Двама мъже и половина и там думата секс се споменава често - и веднъж Сашко ми казва: Аууу гнусно, започваме какво е гнусно, какво що та стигаме до момента той казва - Аз знам какво е секс, Питам аз да ми обясни - Това е да се целуваш с някого, но трябва да си гол  Mr. Green Mr. Green
Оня ден Симон клекнал и гледа 2 Божи кравички една за друга  Wink и казва: Саши настъпи ги - А Сашко : Нееее, те сега се женят и не трябва да ги притесняваме  Mr. Green
Една учителка от училището се сгодила и Сашко ме пита: кой първи дава ппръстена мъжа или жената, казвам принципно мъжа трябва да е първи с пръстена, и мисли мисли и заключи: Ами да, тя жената нали получава бебето, мъжа и той нещо трябва да направи затова той дава пръстена  hahaha hahaha

Случки в нас по тези теми доста напоследък  Laughing

# 545

Една учителка от училището се сгодила и Сашко ме пита: кой първи дава ппръстена мъжа или жената, казвам принципно мъжа трябва да е първи с пръстена, и мисли мисли и заключи: Ами да, тя жената нали получава бебето, мъжа и той нещо трябва да направи затова той дава пръстена  hahaha hahaha

Случки в нас по тези теми доста напоследък  Laughing

Joy Joy Joy

# 546
  • Germany
въпрос от последните 10 мин. - Маме, в корема гол ли си? Да Simple Smile И той - И без чорапи дори
 Joy Joy

# 547
въпрос от последните 10 мин. - Маме, в корема гол ли си? Да Simple Smile И той - И без чорапи дори
 Joy Joy

Joy Joy Joy

Някой чувал ли е туй животно Grasmilbe? И дали се влияе от спрея за комари и тн?

Днес говорих с учителката на Ясмин и тя съвсем невъзмутено ми заяви (тя би се възмутила само ако остане за 2 мин без храна - нон стоп плюска), че имали такива Grasmilbe еди къде си точно в двора и пита Ясмин дали е играла там. Да съм я пръскала сутрин със спрей ..те не можели да ги пръскат там Rolling Eyes Ама тоя спрей колко ще издържи - те са почти по цял ден сега навън  Thinking

# 548

Някой чувал ли е туй животно Grasmilbe? И дали се влияе от спрея за комари и тн?

Вид кърлеж, акар. Има повече от 40.000 сорта от този вид, така че не е много сигурно кой е във вашата детска. Да вземат да напръскат какво се правят на интересни.
Може да и дадеш мазилото да се маже през 4 часа, ако се сеща.

# 549
 Против кърлежи няма да напръскат теzи. Колко пъти съм питала.
И при нас същата слу4ка. Седмица след ухапване от кърлеж ... температура. Но ми се вижда вирус със zапушен нос, а и в детската градина има в момента так.в вирус.
Миналата година имаше много кърлежи, таzи също ...

# 550

Ирка, вземи от аптеката Antibrumm - той е с концентрация 30 мг. отнякакво незнам си какво вълшебно вещество, което държи за ок. 6 ч. всичко що пълзи и хапе. Същото незнам какво вещество е в Аутан с концентрация 25 мг. и действа ефективно за ок. 4 ч.

По въпросът за бебетата и пр. Ситната е "някъде там" - в смисъл не знае какво е вагина, пенис и пр.(използва си умалителните имена), но покрай плуването, а и поради това че вкъщи няма врата, която да се заключа и най-редовно нахълтва, когато баща и се къпе в банята много бързо откри разликите между девойките и младежите. За момента и е известно, че когато големите много се обичат спят заедно и в коремът на мама се получава бебе. Не е задълбавала как точно се получава и не сме стигали до обяснение за таковата в онаковата. Иначе от графата мъдри заключения беше извод номер 1) майките имат момиченца в корема си, татковците - момченца. Баща и я поправи, че не е така и от там дойде извод номер 2) мама има "бейбибаух", татко има "биербаух". Амин Rolling Eyes

# 551
  • Немция
Татяна, а и другите с бисерите> беz коментар, освен следният > Joy.

Halli-hallo, форумски народе. Появих се отново , освежена и zаредена с енергия zа нови подвиzи. След толкова дьльг престой ми трябваше седмица време, докато вляzа в крак в ежедневието. Пораzглеzиха ме у дома, само хойкане и никакви домакински zадьлжения... Mr. Green

Ася, ха 4естито, една лека бременност и zдраво, прекрасно бебе на финала ти пожелавам. Grinning

СбьдваЩа, стискам палци zа май4ето.

# 552
Голямото ми момиченце става на цели 6 годинки днес! Да ми е жива и здрава и мноого щастлива си пожелавам  Praynig newsm59
И една виртуална почерпка  Wink

# 553
Честит рожден на Деница, да расте умна и здрава!   bouquet

Сбъдваща, честит рожден ден, мила! Желая ти да си все така борбена, обичана и обичаща, и сегашните проблеми да са много скоро зад гърба ти  Hug Hug Hug

Много се смях на бисерите на децата  Joy  В този дух, случка от миналата седмица. С мъжът ми сме в чакалнята на болницата, сяда една баба с вунчето на почти 3 години. Малкия почна да коментира че мъжът ми имал ауа на крака, след което сочеше с пръст мъжа ми и викаше "Бабо, чичото няма коса!"  Mr. Green при което баба му отвърна, че и баща му нямал коса - отговоро от 3 годишното: "Аааа, ама около пишката има дълга!"  Joy Joy Joy  Цялата чакалня се смяхме на глас  Mr. Green

# 554
Malkite sa weliki prosto!  Wink Da sa jivi i zdravi i vse taka umni!

Общи условия

Активация на акаунт