Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 41"Време е за кекс със стафидки"

• 25 188
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
  • Враца
Дано да е така Ичи, че не ми се гледа историята на Фатмето и в нашият филм. Достатъчен ми е другият сериал, който поглеждам от време на време. Но тази вечер, ще съм на линия, щом ще е краят насезона на Фатмето.
Наде то има фрагман ако не си го гледала Simple Smile . Стига че оспамихме темата , за което се извинявам  Rolling Eyes Hug Hug Hug

# 556
Ако Фери каже-да и така свърши сезона, както Меги беше споменала, че така се говорело то това би трябвало да е в утрешният епизод(съдя по снимката, където Фери плаче)а той е предпоследен за сезона. В такъв случай какво, ще гледаме в 24 серия? newsm78 Може би бъркортиите около Зехра. Друго забелязвам-не виждаме Айсун да се лекува, а това не е на добре. Не ми си ще да гледам ничия смърт във филма.

# 557
Знаете ли какво каза Зехра на Сехер  Laughing
" Една майка винаги плаче за детето си , но идва време когато разплаква за детето си "
Хубави думи, истинска майка е. А кака Ц. си заслужава бой по т..а тиква. hahaha hahaha hahaha

#Crazy тоя екземпляр, който е избягал от джунглата да не следва момичето на Емир Thinking

Хриси, отврат снимка на глиста. Само, като си помисля, че с тези кравешки очи може да погледне Фери, която е толкова сладка на тази снимка и ми идва да му избода и двете очи.
Дано само не я преследва. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Снежка  Hug и аз залагам че Левент ще промени отн-то си към Санем
а на нея как и светнаха очичките мин серия  Whistling когато той и каза че била различна Mr. Green

Hug   bouquet

Много нагло ще е от страна на Фериха, ако приеме предложението на Емир, без да му е признала истината. ooooh!

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 16:45 от ·٠•Snejka•٠·

# 558
  • Враца
Ако Фери каже-да и така свърши сезона, както Меги беше споменала, че така се говорело то това би трябвало да е в утрешният епизод(съдя по снимката, където Фери плаче)а той е предпоследен за сезона. В такъв случай какво, ще гледаме в 24 серия? newsm78 Може би бъркортиите около Зехра. Друго забелязвам-не виждаме Айсун да се лекува, а това не е на добре. Не ми си ще да гледам ничия смърт във филма.
А аз само 1 искам на Халил  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire много ми е противен героя му и се моля да се гръмнеее  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 559
sev-във фрагмана са думи на Санем,но тези същите ги каза няколко серии напред и доведената и дъщетя.санем е ядосана,че е зависима точно от Фери-тя я видя да се целува с Левент,не и е приятно да споделя любовната си забежка с някого Mr. Green
Да така е , все пак става зависима от "дъщерята на портиера" както неведнъж каза ...
но и положението на Фериха става доста сериозно няма излизане вече от лъжите

# 560
Знаете ли какво каза Зехра на Сехер  Laughing
" Една майка винаги плаче за детето си , но идва време когато разплаква за детето си "
Хубави думи, истинска майка е. А кака Ц. си заслужава бой по т..а тиква. hahaha hahaha hahaha

#Crazy тоя екземпляр, който е избягал от джунглата да не следва момичето на Емир Thinking

Хриси, отврат снимка на глиста. Само, като си помисля, че с тези кравешки очи може да погледне Фери, която е толкова сладка на тази снимка и ми идва да му избода и двете очи.
Дано само не я преследва. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Снежка  Hug и аз залагам че Левент ще промени отн-то си към Санем
а на нея как и светнаха очичките мин серия  Whistling когато той и каза че била различна Mr. Green[/color]
Hug  bouquet
Joy

Joy

# 561
Сахер е от онези жени, които са като отровни змии. Яд ме е на Мехмед, че е страхливец, че не успява да се изправи срещу Феяз, но от друга страна ми е и жал за него. Той е добро моче и не заслужава такъв енергиен вампир около себе си, просто е един неудачник. Аз даже в началоти си мислех, че между него и Лара има шанс да се развие нещо красиво и истинско, но се появи-тя и действията завиха в обратна посока.

# 562
  • Враца
Момичета а дали като Фери е на земята и Емир е клекнал до нея , тя не му каже че неможе да се омъжи за него защото не е тази за която се представя и така да свърши серията и така Емир да научи на финала истината  newsm78

# 563
 ichi96 и аз като тебе Hug Hug и на мен не ми се гледа изнасилване ooooh! ooooh!

PS-да не спамя,на лични накой ще ми обясни ли как се качват снимки #Crazy #Crazy

# 564
Вижте, какво намерих. Всичко, което предстои да се случи в двата епизода, но превода с Гугъла е ужасен.
23. VE 24.BÖLÜM
1. Levent Feriha ile konuşmak için onu okuldan almaya gidecek. O sırada Emir görecek. (Neden konuşmak için derseniz, Sanem ile gördüğü için)

2. Levent ile öpüşürken yakalanan Sanem, Emir’in de söyledikleri ile çok şaşkın durumdadır. Sanem neye uğradığını şaşırır. Bir açıklama bekleyen Emir’e ne söyleyeceğini bilemez. Sanem bir şeyler söyleyeceği sırada telefonu çalar ve konuşmak için onlardan uzaklaşır. Feriha da “hadi Emir bir an önce gidelim” der ve giderler.

3. Hills sahnesi olacak.

4. Emir’in suçsuz olduğunu öğrenen Rıza büyük bir şokla karşı karşıyadır. Ne yapacağını bilmiyordur.

5. Feriha atlattığı zor anın etkisinden daha kurtulamamış ve Emir’e her şeyi anlatmaya karar vermiştir. Ama yine bir engel çıkacaktır.

6. Sanem şaşıracak. Levent, Feriha’yı “Bir dakika şuraya gelir misin Feriha” diye çağıracak. Sanem “Noluyo Feriha” diyecek. Feriha da “Ya Sanem Hanım”diyecek. Sanem “Neyse sevgilini çok beklettik, gidelim.“ diyecek. Feriha “Siz de“ diyecek. Sanem çok utanacak. Sanem Hanım da Feriha’nın annesi gibi davranacak.

7. Sanem’den bir yanıt bekleyen Emir’in telefonu çalar ve onlardan izin isteyip dayak olayı hakkında annesi ile konuşur. O sırada Sanem Feriha’ya gördükleri hakkında kimseye bir şey söylememesini ister fakat Feriha’nın da bir şartı olur. Yalana Sanem de dahil olur.

8. Feriha’nın doğum günü vardır. Emir Koray’a “Feriha’nın doğum günü var. Nerede kutlayacağımı bilmiyorum” der. Koray da “Abi Hillste kutlayalım. Sen, Ben, Hande, Günce, Nehir, İlker, Kaan falan hep beraber kutlarız.”der. Ve Hillste kutlamışlar doğum gününü. Feriha da Emir’e sarılıp “Aşkım” deyip, öpmüş.

9. Zehra’nın başı belaya girecek.

# 565
  • Враца
Може ли преводд  Praynig Praynig Praynig Praynig от който и да е  Praynig

# 566
Здрасти от мене! Hug Мале уникална фрагма над 20 пъти я гледах сигурно. Laughing Идва ми нещо на ум, сезона да не свърши със смъртта на Айсун много се притеснявам да не свърши така... Cry Cry

# 567
Здравей Ели. Само не и смърт. Дано поне в един турски сериал да няма кончина на някой герой.

# 568
  • Враца
Здравей Ели. Само не и смърт. Дано поне в един турски сериал да няма кончина на някой герой.
Аз също се моля да няма смърт , с изключение на тази на Халил че не го понасям  #2gunfire

# 569

Общи условия

Активация на акаунт