Любители на кучета-21

• 49 324
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
И нашата Дейзи ни бяга.
Просто и прави удоволствие да изкопае дупка и хоп на вън.
Ходи и се връща,но е страшно неудобно.
За нас и съседите.Все я прибират.
Преди седмица пък прескочи оградата. ShockedМалко назад и докато се усетя,беше прескочила.

Кастрирана ли е?
Не е кастрирана.
Но тя го прави от много малка.
Обича да ходи у съседите,защото я хранят и милват.
Отиде разходи се и се връща,или ляга пред тяхната кухня и чака децата.

# 661
Здравейте,
за да не е само запис да се представим  Embarassed от около два месеца съм горд стопанин на йорки ,казва се Лифи и е най-сладкото ,игриво и  любящо куче на света
http://gerydjor.snimka.bg/animals/lifi.592435.24135315
Връщам се да ви чета   bouquet

# 662
Здравейте,
за да не е само запис да се представим  Embarassed от около два месеца съм горд стопанин на йорки ,казва се Лифи и е най-сладкото ,игриво и  любящо куче на света
http://gerydjor.snimka.bg/animals/lifi.592435.24135315
Връщам се да ви чета   bouquet

gery_djor, много, много е сладичко, да ти е живо и здраво и много да си го обичаш!  bouquet

# 663
  • София
Момичета, идвам със страхотна новина. Малкия Лео заминава за Германия след 2 седмици. Вчера ни се обади д-р Станкова с добрата новина. Голям поклон за усилията, които полага и за резултатите най-вече   bouquet  Едно кученце ще бъде щастливо и обичано  Heart Eyes Мисията е изпълнена
 newsm44 newsm44 newsm44

# 664
  bouquet честито джуджанка

# 665
джуджанка , честито на Лео!   Hug

gery_djor, добре дошли! Лифи е истинска красавица! Да ви е жива и здрава!   Hug

При нас няма почти нищо ново. Ходихме на трета ваксина, Ая се държи прилично - доктора я хвали, че е кротка. Но е само за пред хората май.   Crazy  Като я оставя за малко сама и се прибера, сякаш бомба е паднала.   ooooh!  Влачи де що намери. Хендсфрии-то ми изчезна, намерихме го под леглото след 2 дни - естествено, разкъсано на съставни части.   Crazy  Бърка в коша с дрехите за пране, вади ги и ги разпилява из стаите.   ooooh!   Ей такива ги вършим...   Laughing

# 666
  • Балчик
Много се радвам за малкия Лео, дано повече кученца имат тази съдба (де да можеше всички).

# 667
  • София
Гери, добре дошли!  Hug Мноооого сте сладки!

джуджанка, страхотна новина, браво на вас!  Hug

Feeling, ако я хванеш да го прави пред теб - моментално я наказваш, иначе после няма оправия. Дайте й повечко играчки, дано помогне.

Аз сутринта щях да умра от смях  Mr. Green Процедурата е такава: ставаме, пием кафе, след това се обличаме, взимаме салфетки за акото и тръгваме на разходка. Още съм в банята, обръщам се и виждам Джесика да стои със салфетка в устата и да ме чака  Mr. Green Явно е решила, че по този начин ще ме пришпори да тръгнем. И пак издържа само 20 минути, след това извадих ключовете и настана бурна радост, че се прибираме  Sad

# 668
-=Деси=-, Джесика е страшна скица.   hahaha 

Да, ако я хвана, си го получава на момента. Едва я отучих да си яде бисквитите в леглото, все гледаше да ми мине отстрани, за да се качи и да й се размине.   Twisted Evil   Иначе, като се прибрах днес, и й "показах" белята, се сви и взе да гледа жално. Не съм сигурна дали разбира, че се е издънила или е просто инстинкт "за всеки случай...".   newsm78

# 669
Благодаря момичета за топлият прием   bouquet
ние /аз,мъжът ми и детето/ много си е обичаме .макар че не е клубно йорки е много послушна,научи се бързо да ходи на определеното място, не прави много бели и сме много горди с нея .
Сега ни мъчат жегите и се ровя за информация какво трябва и не трябва да се прави и така поподнах на тази темичка  Hug

# 670
  • София
Не съм сигурна дали разбира, че се е издънила или е просто инстинкт "за всеки случай...".[/color]   newsm78

Мен ако ме питаш - всичко разбират  Wink Джесика никога не "лъже"  Mr. Green Онази вечер забелязвам на половин метър от памперса мокро петно. Първата ми мисъл: беля! Клякам, посочвам с пръст петното и я викам. Дойде радостна и щастлива - значи не е тя. Оказа се изпуснато разтопено парче лед. Ама ако е виновна за нещо - идва лазейки по земята  Mr. Green И странното е, че винаги идва, въпреки предстоящото наказание, никога не си прави оглушки  newsm78

# 671
gery_djor има линкче по горе точно на статия за жегите и кучовците. Много от познатите ни с по дългокосмести кучета вадят летния гардероб на кучо (демек лятна прическа) и виждам, че животните са много по спокойни. Така, че може да отидете на фризьор  Peace

# 672
  • София
Моля препоръчайте ми спешно добър ветеринар!
Не клиника а конкретен лекар, моля!

# 673
Д-р Влади Кирилов

http://www.dobrohrumvane.com/team/ И двамата са много добри!

# 674
  • София
Благодаря!

Препоръчаха ми д-р Кованлъшки и се уговорих с него да види кучо довечера...
Някой има ли впечатления от него ?

Общи условия

Активация на акаунт