Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 207

• 28 680
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, тонът стана махленски. Не разочаровайте по-новите във форума, моля! Какво има да делите? Акъл ли? Интелигентност ли? Пари ли? Харун ли? Не разбирам. Не "сговнявайте"/грозна дума , но в унисон с вашите/ хубавия ден на останалите! Предстоят две срещи и в София и в Пловдив и не е добре за започнат с горчивината от форума.

Пропуснах да поздравя празнуващите в Пловдив и да им пожелая да не забравят оптимизма, добронамереността и да изживеят един незабравим ден  txtloves cheers
 beer beer beer beer beer beer beer beer beer beer beer beer beer

# 646
  • Русе
Привет, компания! smile3525 Поствам снимки на невероятно талантливия Мерт Явузджан!

# 647
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Момичета, тонът стана махленски. Не разочаровайте по-новите във форума, моля! Какво има да делите? Акъл ли? Интелигентност ли? Пари ли? Харун ли? Не разбирам. Не "сговнявайте"/грозна дума , но в унисон с вашите/ хубавия ден на останалите! Предстоят две срещи и в София и в Пловдив и не е добре за започнат с горчивината от форума.

Пропуснах да поздравя празнуващите в Пловдив и да им пожелая да не забравят оптимизма, добронамереността и да изживеят един незабравим ден  txtloves cheers
 beer beer beer beer beer beer beer beer beer beer beer beer beer
Абсолютно си права миличка. Hug Hug Hug Край...аз лично спирам до тук. Peace
Афедарсен! bowuu Аз нали съм тръгнала с онази "Елегия за вината"... hahaha Joy

# 648
  • Варна

Цитат на Зизу

Обръщам се към дамите от Варна . В средата на юли с Ураганя ще сме там на гости на наша съфорумка от Клюкарника. При желание може да организираме една среща на местно ниво. Peace
[/b]
[/quote]

Йес,йес,йес!!!  Недопустимо е да се пропусне този шанс. Много харесвам такива срещи.

Ще очакваме уточнение.

# 649
  • Русе
На Пловдивската и Софийската група желая приятни и забавни часове на срещите!

# 650

Обръщам се към дамите от Варна . В средата на юли с Ураганя ще сме там на гости на наша съфорумка от Клюкарника. При желание може да организираме една среща на местно ниво. Peace
[/b]

Йес,йес,йес!!!  Недопустимо е да се пропусне този шанс. Много харесвам такива срещи.

Ще очакваме уточнение.
Пиши на ЛС некви координати. Като дойдеме ще се срещнеме.
Мацооо, кефиш мЪ...ЩИ звънна. Hug    bouquet Joy hahaha

# 651
  • София
Малиииииии,страхххххх Crazy Crazy Crazy

# 652
Привет  и от мен.
Прекрасен ден на незабравимата компания от мен.  party006 beer
За всички.  Simple Smile
Едно клипче и от мен на Серхан и Йозлем   Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=uZMc4I7Ulqk

# 653
Здравейте приятели! Hug Hug
От няколко дни само Ви чета защото атмосверата във форума която цари не е тази заради която реших да се включа да споделям и аз.Остават две седмици до приключването на серияла и нека не си разваляме добрия тон и обноски.Не мога да разбера как съвестта /ако изобщо я имат/ им позволява да  се отнасят толкова неблагодарно към големия труд който полагат някой от момичетата за да ни  превеждат,слагат субтитри,/тъй като те за себеси разбират всичко и могат и да не го  правят заради нас/творят прекрасни стихове които  повдигат духа на много от нас,творят прекрасните клипчета и гифчета.И нито веднъж не чух някой от тях да се прави на много велик и да изтъква колко е важен и интелигентен както някой други.Защото не е важно какво ти мислиш за себе си,а как те оценяват околните.
 spam2 Две вечери гледах предаването "Черешката на тортата"/който го е гледал ще разбере за какво става въпрос/.Евгени Минчев от самото начало  оплюваше другите и изтъкваше колко е велик ,всички си премълчаваха и останаха докрай но когато трябваше да си дадат оценките го отсвириха,т.е културните и интелигентните си премълчаха и го оставиха сам да стане за резил на зрителите и без да правят скандали го отсвириха като му дадоха  нула точки накрая на гласуването.
 Така,че няма нужда от това да се обиждаме и да спорим кой по-велик .Мисла,че всички тук са достатъчно зрели да си  направят изводите от различните постове кой какъв е и да отговарят и четат само тези които според тях си заслужават  и да  отговарят само на тях.В противен случай вие правите точно това което целят някой хора,т.е да отровят  приятелската атмосфера във форума и да прогонят колкото се може повече за да се изтъкнат колко са велики и,че те са победили и са постигнали целта си.
 БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО ПРЕВЕЖДАТ,СЛАГАТ СУБТИТРИ,ТВОРЯТ ТОЛКОВА ПРЕКРАСНИ СТИХЧЕТА,КЛИПЧЕТА,ГИФЧЕТА И  ДОПРИНАСЯТ ЗА ПРИЯТНАТА АТМОСФЕРА ВЪВ ФОРУМА С  ИНТЕРЕСНИТЕ КОМЕНТАРИ И ЧУВСТВО ЗА ХУМОР.СТРАХОТНИ СТЕ!!!  love001
Извинявам се за дългия пост,но и аз не издържах на това,че някой хора успяха да отровят   приятелската атмосфера която цареше във форума. Hug

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 13:14 от dorital

# 654
  • Русе

НЕЗАБРАВИМА БУРЯ

Ти....бурята в сърцата беше
И ден и нощ и в сънищата ни дори
Една любов......тъй искрена и чиста
Намери място .....в нашите души

Пребродила по пътищата дълги
В борби с ветровете черни зли
На колене успя да приземиш
Омразата и болката....страха

Ще светиш вечно с силната си светлина
Превърна се в най-красивата звезда
Туптяща и искряща обич
Незабравима.....красота

Боб, чудесен старт с красива Буря! smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51

# 655
Moмичета, благодаря за пожеланията lovekiss lovekiss lovekiss, атмосферата на сбирките е Незабравима, а срещите винаги са чакани с нетърпение smile3508

Сигурна съм, че Зизу, Ураганчето и варненската група, ще се организират и ще си направят също Незабравима среща newsm44 newsm68 smile3521

Поздрав за всички, запленени от магията на Незабравима Hug Hug Hug

http://www.youtube.com/watch?v=6eiSSPtckQI

# 656
Добър ден, дами!

Чета Ви и недоумявам случващото се. Меко казано съм потресена от поведението на зрели, интелигентни и уважавищи себе си жени.
Какво Ви става хора, къде се изгубиха добрите обноски и комуникации??? Къде отиде толерантността Ви?

Или забързаният ритъм и напрегнатото ежедневие на 21 век са виновни за случващото се?! Време на разпадащи се човешки контакти...А, агресията е завладяла душите Ви...

Оправдания, които бързо и лесно можем да изтъкнем, вместо да се замислим по сериозно върху поведението си спрямо околните...

Апелът ми е в името на "доброто старо време", в което цареше хармонична и приятна атмосфера. Нека запазим добрия тон и продължим с усмивка и положителни емоции занапред.

# 657
 newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51

# 658
Добър ден, дами!

Чета Ви и недоумявам случващото се. Меко казано съм потресена от поведението на зрели, интелигентни и уважавищи себе си жени.
Какво Ви става хора, къде се изгубиха добрите обноски и комуникации??? Къде отиде толерантността Ви?

Или забързаният ритъм и напрегнатото ежедневие на 21 век са виновни за случващото се?! Време на разпадащи се човешки контакти...А, агресията е завладяла душите Ви...

Оправдания, които бързо и лесно можем да изтъкнем, вместо да се замислим по сериозно върху поведението си спрямо околните...

Апелът ми е в името на "доброто старо време", в което цареше хармонична и приятна атмосфера. Нека запазим добрия тон и продължим с усмивка и положителни емоции занапред.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 659
Добър ден, дами!

Абсолютно подкрепям!
 newsm10 smile3501 smile3505

Общи условия

Активация на акаунт