Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 207

• 28 825
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Бату-значи ми играете игри.Арас към Баурак ще те очистя.Харун остави оръжието,ще намерим Бату,ще му потърсим сметка,успокой се

# 121
то реклами, реклами, но тази вечер са повече и от преди, май само реклами, ако успеем нещо да видим добре

# 122
  • София
Как ....глупаво се издаде този нетърпеливко ....Арас ooooh!
Ама верно много тъпо! Тия не са ни получили сценария нали!  smile3511 smile3511 smile3511

# 123
Еда, как по детски скри ключа!
Какво да прави- той не чува! Crossing Arms Мъж! Сам щял да се разправя с Бату, Еда му разправя да остави на полицията, той- йок, сам! Ех, мъжеее... ooooh!
Ами прав е Харун, досега от полицията никаква полза няма. Crossing Arms

# 124
  • Варна
Ах, толкова ми е интересно да гледам Керем, Джан и тая, дето така и не й разбарх името... newsm03 Те са ми най-важните и най-интересните! smile3516 Абе, що не си...  #Cussing out

# 125
  • Русе
Арас и Харун си играят на "доброто и лошото ченге" с Бурак!
И Тарък се появи, брех!

# 126
  • София
Дотук добре, както се казва в оня стар виц, дето един падал от небостъргач и на 15 етаж си казал "Дотук добре" hahaha hahaha hahaha Само Тюркян ме плаши!  ooooh!
С Тюркян.....сериозно е притеснението Sad

# 127
Бату-значи ми играете игри.Арас към Баурак ще те очистя.Харун остави оръжието,ще намерим Бату,ще му потърсим сметка,успокой се

Плазмодият Бурак ги подхлъзна наново. Да не говорим за Арас колко глупаво избърза.

# 128
  • Варна
Божеее, тоя Харун си е роден поет- любовта им била като вятър... newsm09

# 129
  • София
Какви са сладки Харун и Еда....като кексчета с шоколадова глазура Laughing Heart Eyes Laughing

# 130
Страхотни артисти , каква емоция пресъздават! Heart Eyes

# 131
  • София
Този Дявол Twisted Evil....май за постоянно сред цветята е заживял hahaha hahaha hahaha

# 132
  • Варна
Ама тоя Бурак е човекът с най-дебелите очи- нахалник и наглец, долен мръсник и подлец! Crossing Arms

# 133
  • Варна
Този Дявол Twisted Evil....май за постоянно сред цветята е заживял hahaha hahaha hahaha
А уж имаше алергия към цветя?! newsm78

# 134
Добре де, доколкото си спомням Бату имаше алергия от цветя, пък не излиза от тази градина. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт