Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 207

• 28 768
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Харун какво се пеняви, като и ние знаем, че нищо не може да направи, колко на Мелда! Crossing Arms Naughty
Е сега е моментът да прости на Бату. hahaha

# 196
Ама правят Харун пак на глупак,как може да застане с гръб към Бату... ooooh!

И каза на Еда,че трябва да приключи с това,а пак се смили над Бату,и не можа да приключи-да го беше оставил на полицията!Оф,нещо ми е досадно вече всичко това!

# 197
Не можа Харунски да го свитне тоя психопат...а полицията се ориентира по сателитна връзка  Егати смешниците!
Поне си имат хората нови технологии... Naughty

# 198
ми 4е то свар6и егати много слаба серия  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 199
Готови са да затанцуват пасо добле  hahaha
Хайде да ние честито чакането до другата сряда!

# 200
хак ни е ще чакаме до другата сряда

# 201
  • София
...И финал...и кво?  newsm78 Нищо и половина! Този епизод можеехме да го пропуснем....а какво ще гледаме в последните епизоди.....къде ни е сценария.... smile3512

# 202
  • Варна
Еееее, как свърши само! #Crazy #Crazy #Crazy
Давайте фрагмана! smile3539 smile3544
Ще ни късат нервите до последно значи, на бавен огън вече ще ни пекат... Crossing Arms

# 203
  • Русе
Еееее, свършиха по-рано! smile3515
На тази гара, при "Ориент-Експреса" - 5 човека ще ми търсят Бату!
Бурак мята Ъшъл, чака Харун да му извади горещите кестени или Бату да се справи с него! smile3515

# 204
хак ни е ще чакаме до другата сряда
Следващият фрагмент ще е най-очакван струва ми се. Thinking

# 205
  • София
Ха дано.....до другата сряда.... полицията да се приземи на точния перон. newsm78..Крайно време е да свършат и те ....малко работа hahaha Joy hahaha

# 206
е не очаквах,че ще свърши точно така.... newsm78
ха сега до другата сряда пак ще има едни мисли да ни минават през главите... не е истина....

# 207
...И финал...и кво?  newsm78 Нищо и половина! Този епизод можеехме да го пропуснем....а какво ще гледаме в последните епизоди.....къде ни е сценария.... smile3512
Куриерите да бъдат уволнени, не са доставили точния сценарии newsm11 newsm11 newsm11

# 208
Готови са да затанцуват пасо добле  hahaha
Хайде да ние честито чакането до другата сряда!
сетих се по-скоро за това.
http://www.youtube.com/watch?v=OqEn57tVA1s&feature=player_embedded

# 209
  • София
Харун какво се пеняви, като и ние знаем, че нищо не може да направи, колко на Мелда! Crossing Arms Naughty
Е сега е моментът да прости на Бату. hahaha
Тъкмо това си мислеше hahaha Joy hahaha докато "прегръщаше"товарното вагонче Laughing

Общи условия

Активация на акаунт