Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 207

• 28 783
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте Незабравими,

Мислех си какво е незабравимото в този филм.

Любовта на Еда и Харун - и да и не, защото беше изпълнена с много противоречия.
Харун - и да и не - защото се бореше но и предаваше любовта си.
Еда - и да и не - защото я показваха в повечето случай като неуравновесена, слаба, незряла за любовта си.
Семействата - уж честолюбиви, но всички членове предаваха честа.
Жаждата за мъст - не логична и фетишизирана, издигната в култ в почти целия филм.

Мисля, че за мен  ще остане незабравима играта на артистите. В каквито и измислени ситуации да ги поставяха, те перфектно се справяха с ролите си. Незабравими ще останат Еда и Харун в моментите, когато бяха заедно, макар и много малко да бяха те. Останалите ситуации, които ни показваха, според мен не бяха логични. Незабравим ще остане като филм, в който са се пролели толкова много сълзи, незабравим ще остане с започване на дадена идея и забравена в следващите епизоди, незабравим ще остане с нелогичните желания на почти всички герои, които трябваше да станат на всяка цена.

В заключение мисля, че филма не отговаря на заглавието си и че ще го забравя много бързо, но вие всички наистина ще останете за мен НЕЗАБРАВИМИ.
Привет и от мен. Не, няма да го забравиш филма, Мария. Колкото и глупаво и комично вече да изглежда. И ти си го казала защо. А всички ние сме родени от този филм. Няма как само нас да запомниш, а да забравиш филма. Така си мисля аз.

Като казвам забравя филма, имам в предвид първоначалния замисъл на Незабравима, който виждах. Очаквах трудна любов, но любов която се изправя с цялото си величие пред всички и успява не само да бъде защитена, но и всички да бъдат убедени в тази любов.

В тази любов, както ни я представиха, вярват само Еда, Харун и Хаяд. Всички останали не я одобриха, а тези, които я привидно я одобряваха, я одобряваха заради Ямур, а не заради това, че те се обичат.

# 301
# 302
Пак си мисля за притесненията на Еда.
Напълно основателни са, а подценяването им от Харун е лекомислие.
Ако съвсем задълбаем в проблема , ами те дори не са женени.
Ако нещо стане с Харун , Еда остава с две деца, родени извън брак, второто дете,  баща му дори може и да няма възможност да го припознае.
На кого ги оставя ?
На Ъшъл, Бурак ???  Rolling Eyes
Знаем и дереджето на сем. Гюлер.
Така че Харун, отивайки на живот и смърт, трябва да знае какви могат да са последиците и да действа по много по-разумен начин.
Още повече че от самото начало и до сега, Бату го превъзхожда!
На какво разчита, не знам. Сринаха и този образ във филма.
Арас е друго нещо. Той горкият наистина няма вече какво да губи.
Как го оставиха и него, сам като куче.

# 303
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Еййй, кво е тва затишие. newsm78 newsm78 newsm78

Дайте нещо да чопкаме. Thinking

# 304
  • Стара Загора
В този епизод повече харесах действията на Арас, отколкото на Харун. Излезе, че Харун може истински да се ядосва само на Еда, но не и на Бату. Не го видях така разгневен, дори когато бяха убити родителите му, докато Арас сега реагира много адекватно на ситуацията, разтърси се сериозно и стигна до истината. В него ми е надеждата да види сметката и на Бурак, в противен случай, Харун и Еда винаги ще бъдат застрашени.
Харесах много и Ниса, а за Ъшълката - нямам думи, заслужи си Бурак. Като се сетя колко надежди имахме в нея, уви - дребна душица, а уж не е възпитана от Гюлерови.

# 305
  • София

Освен семки да чоплим  hahaha hahaha hahaha hahaha по епизода няма какво да си кажем  Joy Joy Joy Joy

# 306
  • Стара Загора
Рекси, ако имаш възможност, би ли ни казала какво съобщение остави Бату на Мелда. Извинявай за нахалството!

# 307
  • София
Харун-разбирам,майка ти ми е много ядосана

Ivva,за снимките   bouquet    bouquet  bouquet

# 308
  • София
Рекси, ако имаш възможност, би ли ни казала какво съобщение остави Бату на Мелда. Извинявай за нахалството!
По-късно довечера,че на работа нямам звук  Hug

# 309
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Освен семки да чоплим  hahaha hahaha hahaha hahaha по епизода няма какво да си кажем  Joy Joy Joy Joy
Ето първата партида семки... hahaha Joy hahaha Joy

# 310
В този епизод повече харесах действията на Арас, отколкото на Харун. Излезе, че Харун може истински да се ядосва само на Еда, но не и на Бату. Не го видях така разгневен, дори когато бяха убити родителите му, докато Арас сега реагира много адекватно на ситуацията, разтърси се сериозно и стигна до истината. В него ми е надеждата да види сметката и на Бурак, в противен случай, Харун и Еда винаги ще бъдат застрашени.
Харесах много и Ниса, а за Ъшълката - нямам думи, заслужи си Бурак. Като се сетя колко надежди имахме в нея, уви - дребна душица, а уж не е възпитана от Гюлерови.
Аз не мога да харесам повече действията на нито един.Арас беше твърде гневен и действаше много импулсивно,без въобще да мисли.Ако не беше Харун щеше да убие Бурак,което нямаше да му доведе никаква полза.А и провали клопката,която бяха спретнали на Бату.Харун в този епизод поне обмисляше в този епизод действията си,но беше много доверчив.Още не мога да повярвам,че застана с гръб към Бату,като го знае какъв е...

# 311
  • София

Освен семки да чоплим  hahaha hahaha hahaha hahaha по епизода няма какво да си кажем  Joy Joy Joy Joy
Ето първата партида семки... hahaha Joy hahaha Joy

Ееееее,кмете,много ни глезиш,даже и белени семки предлагаш  hahaha Joy hahaha Joy Joy hahaha hahaha Joy hahaha

# 312
  • Стара Загора
По-късно довечера,че на работа нямам звук  Hug

О к, приятна работа, а аз ще отида за малко на плаж, чао, до довечера!

# 313
  • Стара Загора
Аз не мога да харесам повече действията на нито един.Арас беше твърде гневен и действаше много импулсивно,без въобще да мисли.Ако не беше Харун щеше да убие Бурак,което нямаше да му доведе никаква полза.А и провали клопката,която бяха спретнали на Бату.Харун в този епизод поне обмисляше в този епизод действията си,но беше много доверчив.Още не мога да повярвам,че застана с гръб към Бату,като го знае какъв е...

Съгласна съм с теб, но Арас поне беше истински ядосан и беше в състояние да убие и Бату, а Харун не посмя отново. Да, не е убиец, тогава защо отиде? Абе, много слаб сценарий, прецакаха накрая всички и актьори и нас.

# 314

Съгласна съм с теб, но Арас поне беше истински ядосан и беше в състояние да убие и Бату, а Харун не посмя отново. Да, не е убиец, тогава защо отиде? Абе, много слаб сценарий, прецакаха накрая всички и актьори и нас.
Аз никога не съм вярвала,че Харун може да убие,дори и Бату,колкото и да му се канаше.А защо отиде и аз не знам...

Общи условия

Активация на акаунт