Х-Ризите ми къде са?
Е-Сложих ги в гардероба.Не този,в другия.защо ме питаш?
Х-Преобличам се и веднага излизам.
Е-къде отиваш?
Х-Бату може да се обади по всяко време.
Е-Тогава и ти се обади на полицията.Те да се погрижат.
Х-знаеш,че това не мога да го направя.
Е-И аз няма да те пусна да отидеш.
Х-не се тревожи,няма от какво да се страхуваш.
Е-Как да не се тревожа Харун.Върна се от смъртта,колко пъти претърпя операция в рамките на месец.Дори ръката ти не е напълно излекувана.Как може да казваш,че няма от какво да се страхувам.Но този път няма да позволя,категорично не може.
Х-Нямам друг избор,единствената ми.Този мъж отрови живота ни,направи го на парчета.Докато не го отстраня, няма да се успокоим.Непременно трябва да приключа тази работа.Не се тревожи,ще бъда внимателен....Ще отвориш ли вратата?
Е-Няма да я отворя.Няма да направя същата грешка отново.Нямам сила да преживея същия кошмар отново.Не разбираш ли?
Х-Не искаш ли да се сложи край на този проблем?Винаги ли да живеем на тръни?
Е-Разбира се,че не.И аз искам колкото теб искам залавянето на онзи мъж,може би повече и от теб.Но не трябва ти да го правиш,остави полицията да се погрижи.Мисълта че си в опасност ме побърква.
Х-Аз трябва да приключа тази работа Еда.Ще раздам правосъдие за убийството на майка ми и баща ми.Ако не го направя,няма да имам мира
Е-в името на децата ни не тръгвай,умолявам те.
Х-Моля те Еда,не прави така.
Е-за да ти попреча да отидеш бих направила и повече.
(звъни му телефона)
Х-моля
А-преди малко Бату се обади.След един час ще се срещнем в тунела.
Х-добре,идвам.(към Еда) Сега ми дай ключа.
Е-няма да го дам.
Х-Еда дай ми ключа.Това не е детска игра.
Е-Вземи.Мен децата си остави в мъка,хайде върви
Х-Ако можех нямаше да отида.Не може да продължаваме да живеем така,този боклук да ни диша във врата.Това няма да го позволя