Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 207

• 28 830
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • София

Х-Ризите ми къде са?
Е-Сложих ги  в гардероба.Не този,в другия.защо ме питаш?
Х-Преобличам се и веднага излизам.
Е-къде отиваш?
Х-Бату може да се обади по всяко време.
Е-Тогава и ти се обади на полицията.Те да се погрижат.
Х-знаеш,че това не мога да го  направя.
Е-И аз няма да те пусна да отидеш.
Х-не се тревожи,няма от какво да се страхуваш.
Е-Как да не се тревожа Харун.Върна се от смъртта,колко пъти претърпя операция в рамките на месец.Дори ръката ти не е напълно излекувана.Как може да казваш,че няма от какво да се страхувам.Но този път няма да позволя,категорично не може.
Х-Нямам друг избор,единствената ми.Този мъж отрови живота ни,направи го на парчета.Докато не го отстраня, няма да се успокоим.Непременно трябва да приключа тази работа.Не се тревожи,ще бъда внимателен....Ще отвориш ли вратата?
Е-Няма да я отворя.Няма да направя същата грешка отново.Нямам сила да преживея същия кошмар отново.Не разбираш ли?
Х-Не искаш ли да се сложи край на този проблем?Винаги ли да живеем на тръни?
Е-Разбира се,че не.И аз искам колкото теб искам залавянето на онзи мъж,може би повече и от теб.Но не трябва ти да го правиш,остави полицията да се погрижи.Мисълта че си в опасност ме побърква.
Х-Аз трябва да приключа тази работа Еда.Ще раздам правосъдие за убийството на майка ми и баща ми.Ако не го направя,няма да имам мира
Е-в името на децата ни не тръгвай,умолявам те.
Х-Моля те Еда,не  прави така.
Е-за да ти попреча да отидеш бих направила и повече.
(звъни му телефона)
Х-моля
А-преди малко Бату се обади.След един час ще се срещнем в тунела.
Х-добре,идвам.(към Еда) Сега ми дай ключа.
Е-няма да го дам.
Х-Еда дай ми ключа.Това не е детска игра.
Е-Вземи.Мен децата си остави в мъка,хайде върви
Х-Ако можех нямаше да отида.Не може да продължаваме да живеем така,този боклук да ни диша във врата.Това няма да го позволя

# 406
  • София
Илюстрирам съответната мъжественост, ох малееееееееееее, без нарочения за това атрибут - мустаци! НЕкой да е против?

# 407
  • София
На рекламите снощи не дадоха тенджерките на Рекси, но пък рекламираха доста апетитно изглеждащ сладолед.  Yum
И доста апетитно кукуригащи петли...
Ех, Бай Ганьо, очевидно ти само петлите гледаш на рекламите... На миналата серия пък даваха много готини чаршафи...
Общо взето с тези рИкламиииииии сме доста наясно с предлаганите артикули на турския пазар... hahaha hahaha hahaha
... Което на нас не ни върши работа де факто, ама като не ни четат, ще спрем да им гледаме и рекламите...
А така!  Naughty И без това Рекси не се сдоби с лелеяните тенджери, що пък ще им ги гледаме  рекламите, дето станаха по-дълги от филма!  Crossing Arms

# 408
  • София
Вижте какво открих от един турски форум на официалния сайт на Незабравима по повод 89 епизод.

ilk tahmin benden olsun tahmin polis batuyu vuracak insallah senaristlerin isi belli olmaz burak ölecek türkan anne ölecek artik sirada kim varsa onlarda ölecek dizinin finalinde kimse kalmayacak dügünde cadece bir rüya olacak
Слънце това е предположение на някой фен за събитията в 89 епизод  Peace

# 409
  • София
Вижте какво открих от един турски форум на официалния сайт на Незабравима по повод 89 епизод.

ilk tahmin benden olsun tahmin polis batuyu vuracak insallah senaristlerin isi belli olmaz burak ölecek türkan anne ölecek artik sirada kim varsa onlarda ölecek dizinin finalinde kimse kalmayacak dügünde cadece bir rüya olacak
и чичко Гугъл рече
"Предполагам, че полицията се първата оценка batuyu insallah писатели ще се появи на определена температура не ще умре Бурак майка Türkan, които ще умрат, ако за сега никой не ще умре в последната серия ще бъде cadece сватба мечта"
 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555

# 410
  • Варна

Ама, какъв поглед само...  newsm09 Палавника му с палавник... smile3521

# 411
  • София
На рекламите снощи не дадоха тенджерките на Рекси, но пък рекламираха доста апетитно изглеждащ сладолед.  Yum
И доста апетитно кукуригащи петли...
Мдааа, с две думи доста апетитни реклами, с изключение на мустакатите чичковци...брррррр!
Е да, ама мустаците са символ на мъжественост... hahaha hahaha hahaha
Добре, ама сал едните мустаци не са достатъчни, комай....Пък и Хубавелко като не е с мустаци, дали страда от липса на мъжественост, а?  Thinking
Охооо, Хубавелко е богато окосмен, особено по ръцете... newsm08  Лелеее, глупости вече пиша, айде да напускам заведението, че рискувам да стана за смях... ooooh! ooooh! ooooh!
Хич не си за смях- растителността на Хубавелко видимо си е в достатъчно, че и в предостатъчно количесто, което си е констатация, сама по-себе си недоказваща нищо срамно, което да ти послужи за повод да напускаш hahaha hahaha hahaha hahaha

# 412
  • Варна
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Майко мила... newsm09 newsm03

И ето го резултата  smile3517 newsm57 newsm57 newsm57 smile3555

# 413

Слънце това е предположение на някой фен за събитията в 89 епизод  Peace
Рекси, златна си мила.   love001 От превода ти по-горе става ясно какви са мотивите на Харун, и на него му писна, прав е, че няма да има спокоен живот, ама сам не може да се справи с този негодник. ooooh!

# 414
Хич не си за смях- растителността на Хубавелко видимо си е в достатъчно, че и в предостатъчно количесто, което си е констатация, сама по-себе си недоказваща нищо срамно, което да ти послужи за повод да напускаш hahaha hahaha hahaha hahaha
Благодаря ти за разбирането, Бобоянче, знаех си, че сме от един отбор. Но честно казано предпочитам да му гледам лъснатия до блясък гръден кош newsm08

# 415
  • София
Рекси, благодаря ти, мила за пореден път  newsm51 newsm51 newsm51
С този превод ме подсети за още нещо смешно от снощи - значи дотича Хубавелко до вилата, забележете, не за да види Еда и Ямурчето, а за да се преоблече newsm09, защото ще се среща с Бату!  smile3555 Друго си е да е с чиста риза на тая среща! Тия двамата верно са подозрително привързани един към друг! hahaha hahaha hahaha

# 416
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Майко мила... newsm09 newsm03

И ето го резултата  smile3517 newsm57 newsm57 newsm57 smile3555
Даниии, ти май искаш да ни шашнеш с тази гледка... #Crazy #Crazy #Crazy На първата снимка се вижда доказателството за мъжествеността на Серханчо, пък макар и загадъчно скрита зад панталона Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 417
  • София
Благодаря ти за разбирането, Бобоянче, знаех си, че сме от един отбор. Но честно казано предпочитам да му гледам лъснатия до блясък гръден кош newsm08
smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 И аз, и аз!  hahaha hahaha hahaha

# 418
Рекси, благодаря ти, мила за пореден път  newsm51 newsm51 newsm51
С този превод ме подсети за още нещо смешно от снощи - значи дотича Хубавелко до вилата, забележете, не за да види Еда и Ямурчето, а за да се преоблече newsm09, защото ще се среща с Бату!  smile3555 Друго си е да е с чиста риза на тая среща! Тия двамата верно са подозрително привързани един към друг! hahaha hahaha hahaha
Оооо да, на среща с бързия влак и с Бату в официално облекло. Пък току виж и седнали на питие между шамарите и пищаците... hahaha hahaha hahaha

# 419
  • София
Моля за извинение  bowuu ,но не помня  ooooh!  днес кой ме пита за съобщението ,което остави Бату на Мелда,с две три думи-не си вдигаш телфона но аз ще продължавам да звъня.Загубихме бебето си,но трябва да продължим да живеем.Дай ми шанс,скъпа,не ме дръж далеч от теб,позволи ми да бъдем заедно.Моля те обади се

Общи условия

Активация на акаунт