*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е - 6!

• 82 853
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Руми, може и така да е, аз затова съм написала, че сметката е груба при това без кръчмар. Аз не бързам, когато тогава, отказах се да се нервя, сега си почивам психически и физически от прегледи, търчане, бодене и т.н.

И аз така... newsm10
Към март догодина мисля че ще дойде нашия ред и до тогава ще си почивам.11246 е нашия номер...

# 166

Здравейте момичета, и днес ли никой не е получил обаждане? Много жалко два дни никой не пише  newsm78 Weary newsm11

# 167

От понеделник 11.07 до 31.07 д-р Лалев ще е в отпуск и няма да се раздават заповеди.

Това е инфо от Зачатие.

# 168
Така се надявах да се обадят другата седмица,а той излизал в отпуск.а до мен останаха 20-на човека CryЕми ще чакаме август,пък дано тогава

# 169
  • Криворазбраната Европа
Така се надявах да се обадят другата седмица,а той излизал в отпуск.а до мен останаха 20-на човека CryЕми ще чакаме август,пък дано тогава
Аз така като чета разбирам, че няма да се раздават (физически) заповеди в този период, а не, че няма да се обаждат. Просто ще си получите заповедта в Август, това е! Peace Дано не греша Rolling Eyes

# 170
Аз така като чета разбирам, че няма да се раздават (физически) заповеди в този период, а не, че няма да се обаждат. Просто ще си получите заповедта в Август, това е! Peace Дано не греша Rolling Eyes
Аз също много се надявам да не са спрели да се обаждат.

# 171
Аз също много се надявам да не са спрели да се обаждат.
[/quote

Едва ли...щом 2 дена не се обадиха на никой,това означава,че ще почнат в началото на август да се обаждат.Така мисля  Naughty,толкова години сме чакали ,че сега за няколко дена  smile3521

# 172
Момичета  Hugявно не почиват,защото днес 9439 е получила обаждане- отива на 17.08 . за заповед!

# 173
Това е добре,но нещо многоо забавиха темпото Rolling Eyes

# 174
Лято е, време за почивка...и те са хора, отпуски трябват...почакахме, ще изчакаме още малко!
Зная, че на някои им е на ръба търпението...но трябва!
Хубаво и слънчево лято на всички, не се косете...ще позвънят на всяка от нас! Simple Smile Sunglasses  grinning039 baloni

# 175
смятам, че ще спазят срока, който са посочили на страницата "До 31.юли.2011 г. да очакват повикване
одобрените заявители със заявления до 9500 номер вкл!"  миналият месец бяха надхвърлили малко отгоре Simple Smile

# 176
Цитат от Зачатие

Re: Одобрени от ФАР
« Отговор #341 -: Днес в 10:36:58 »   

--------------------------------------------------------------------------------

Здравейте. Току ще ми се обадиха. Номер 9454/15.09.2010г. Заповед ще получа на 17.08. Успех на всички

# 177
Като гледам как се движат номерата май тази година ще се премине 10 100 номер Simple Smile

# 178
...от преди десет минути е момичета! Simple Smile

Re: Одобрени от ФАР
« Отговор #343 -: Днес в 19:35:24 »
   Отговори с цитат
Привет на всички!
Днес номер 9449 получи обаждане за заповед.
Успех на всички и дано скоро гушнем мечтата си!

# 179
Номер 9457 от 15.09.10 току що получи обаждане.На 18.08 ще отида за заповед.

Успех на всички,които чакат обаждане и дано ни е успешна годината.  luvbed

Общи условия

Активация на акаунт