Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 87-ма тема

• 150 171
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Ние тази вечер сме на картофени кюфтенца.Това са първите ми сполучливи пържени картофени кюфтета-досега съм правила само на фурна.Станаха чудно вкусни,а и изглеждат много добре.

# 361
  • DE
megansg, обикновенно си правя каймата сама. Дозата е за 1/2кг кайма.
Запържвам една голяма глава лук, добавям каймата. Като се позапържи овкусявам с ч.пипер, сол и червен пипер. Добавям два на ситно нарязани домата, разбърквам. чуквам 4-5 яйца и разбърквам добре, но не оставям яйцата много да се втвърдят. Обичаме като е по сочно. Това е!
Бърза манджа. Mr. Green

У нас днес котлети със зелен боб на фурна.

# 362
При нас пък  гнезда и крем карамел с кроасани (скромничко , но напоследък нямам много време )

Само искам да кажа , че когато правя крем карамела  слагам кроасаните и  ги захлупвам с чиния ,а върху нея слагам нещо по тежичко та като налея сместа  да не изплуват кроасаните и така оставям поне час - два за да се напоят хубаво  . Чинията махам точно преди да сложа  да пека. Така  шупличките на кроасаните се пълнят с течност и става супер сочно.

# 363
# 364
marabu страхотен бобец!

Един отчет набързо

Таратор

Сълзици правени преди време

Торта Карамел

Заек в плик с бяло вино и картофки

Цвят от тиквички

Последна редакция: вт, 28 юни 2011, 23:23 от desi_go

# 365
Деси, ще чакам да напишеш за панирания тиквен цвят  Peace много съм чувала за него, но така и не съм пробвала, а точно сега тиквичките ни имат доста цвят.

Наденица имахме за вечеря, но  Blush виждали сте такива, ще пропусна да ги покажа тук.

# 366
  • Сливен
иланг  Crazy Party браво ,в рима става супер
megansg и днес менюто ти е супер
зиче  smile3501 здравословно и красиво
бъни взимам от пастата,изглежда супер а и филенцата имат разкошен цвят
марабу веднага бягам към боба с бекон  Mr. Green
desi_go тортата ти ми изглежда божествено,а цвят от тиквички не съм яла,ако направя на мъжо ще ме бие с тигана  Laughing
от мен свинско с картофки на фурна

# 367
Деси, ще чакам да напишеш за панирания тиквен цвят  Peace много съм чувала за него, но така и не съм пробвала, а точно сега тиквичките ни имат доста цвят.

Наденица имахме за вечеря, но  Blush виждали сте такива, ще пропусна да ги покажа тук.

Ще се постарая утре вечер да намеря 5 минутки време да напиша, но нямам точна рецепта. На око го правя. Утре ще пиша повече. Лека нощ от мен  bouquet

# 368
пеп-4o заповядаи рецептата за http://dasye.blogspot.com/2011/06/blog-post_29.html
 Усмихнат ден на всички!

# 369
miriams28,заповядай рецептата за грис халвата !
Моята стана по-светла от тази на Рени55,защото ползвах течен шоколад. Peace

# 370
Снощи експериментирах една рецепта и се оказа много сполучлива - Фалшив пай на тиган
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2383.msg105033.html#msg105033
Аз го направих с пресни праскови и вече го изядохме Grinning

А за вечеря направих Фантастичните сирена във фолио на пеп-4o   bouquet

# 371
  • София-Младост
Хайде и аз тук Simple Smile Снощната вечеря "Редено" по рецепта на Йоли...много лесно и вкусно Simple Smile

Няма да се отплесвам с коментари, защото ще трябва да стоя в темата дълго-дълго, а скоро ще огладнея Simple Smile Разкошни сте!

# 372
Селма страхотно изглежда сладкишът ти Heart Eyes,интересна плънка си му сложила,не се съмнявам във вкуса Hug kukita83 този сладкиш с крем карамел ми е любим Flutter ,kristina(1986)
и на мен картофените кюфтета не са ми стихията,макар за ги обичам много,но твоите са се получили супер и на външен вид,ако имаш време пусни рецаптата Peace

# 373
Селма страхотно изглежда сладкишът ти Heart Eyes,интересна плънка си му сложила,не се съмнявам във вкуса Hug

МНого ми хареса и тестото(едно мекичко,пухкавко) ,и въобще идеята за двойното печене!  newsm10
   Hug

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 10:51 от Селма

# 374
Само тирамисуто ще си покажа от вчера. Току що хапнах едно голямо парче с кафето, а смятах за обяд да направя бърканата пица  Embarassed. Дали няма да ми стане много.. и без това имам 5 кила да свалям  Confused

Общи условия

Активация на акаунт