Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 87-ма тема

• 150 104
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Момичета пак вкусотии показвате, тук като вляза само от гледане пълнея. Да вземете да ме осиновите всичките на куп , еййй царски ще си живея   bouquet   bouquet   bouquet
У нас днес скара, пържени картофки , салатка ( направена от свекървата ), подлучени люти чушлета и нектарини за десерт.

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 19:31 от kukita83

# 451
  • Пазарджик/Лондон
Ах, колко вкусни неща видях!!!

Marita_s/dk , може ли рецептата на баницата със зехтин?

Иланг- иланг, много ми хареса сладкиша ти - линдзер със сладко от горски плодове, може ли подробности за него?

Лабрекс, много се радвам, че си направила сладкиша "Сахер" и ти е харесал  Hug.Много хубав ти се е получил, един такъв шоколадов Flutter.

Вечерята ни :

Препечени телешки филета с Балсамико по рецепта на Дейвид Роко

Имаше и салата, но остана неснимана Rolling Eyes.

И десертът, нали в него е смисълът на вечерята  Joy:

Свеж ягодов десерт  

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 21:13 от Аелис

# 452
Много вкусно е у вас Аелис! Grinning

# 453
Лабрекс, много се радвам, че си направила сладкиша "Сахер" и ти е харесал  Hug.Много хубав ти се е получил, един такъв шоколадов Flutter.

Аелис, направо сме възторгнати тотално от него, подозирам, че ще го почна на конвейер! Peace Grinning Много добре изглеждат филенцата!  bouquet

kukita83, и аз на опашката за осиновяване! Grinning  bouquet

# 454
  • DE
У нас за вечеря само мекици и таратор

Пеп-4o, нарязала съм плодовете. Идвай сега ти да бъркаш сладкото ooooh!.

# 455
  • ВАРНА
               Линдзер със сладко

3 яйца;1/2 ч.ч. масло и 1/2ч.ч. олио;бакпулвер;ванилия;кората на 1 лимон;1ч,ч,пудра захар и още малко за поръсване'брашно(да стане не много твърдо тесто);мармалад по избор,но подберете с по-кисел нюанс,защото само по себе си тестото е сладичко.
 Омесва се тестото и "стяга"за около 20 минути на студено.В правоъгълна тавичка се настъргва(на едро ренде) 2/3 от тестото;добавя му се мармалада и отгоре му се настъргва останалата 1/3.Пече се за около 40 минути на 180 градуса.Поръсва се с пудра захар.

# 456
  • Австрия
megans, Селма, Галина 74, kukita83, nordina, matze, labrex, magi71, Madla, еликсир, vanillla, nen-4o, miriams28, Angellove, Mam and Wife, благодаря ви от сърце за пожеланията.   bouquet  bouquet  bouquet  Трогнахте ме с милите ви думи.  Hug Hug Hug

Ние стягаме багажите за отпуск. В края на юли отново ще се включа.
Днес у нас отново пълнозърнести-ръжени хлебчета.

# 457
  • Пазарджик/Лондон
иланг-иланг , копирах си рецептата Hug.

keisi-f , благодаря ти  Hug.

labrex , и у дома много харесват Сахер - а, ще взема да им го направя тези дни Flutter.

matze, взех си мекичка Hug.

nudel33, да си прекараш хубавко Hug.Очакваме те в края на месеца Hug Hug Hug!

# 458
  • Австрия

nudel33, да си прекараш хубавко Hug.Очакваме те в края на месеца Hug Hug Hug!

Hug Hug Hug

Много ще ми липсвате, но лятото е така. Време за малко почивка.

# 459
  • забравих си мисълта...
Момичета както винаги тук е много вкусно и ароматно.    bouquet

Бих искала макар и със закъснение да честитя рождения ден на Nudel33 и да и´ пожелая много здраве и щастие, също и весело прекарване на почивката.   bouquet

Да ви покажа набързо някои от нещата, които правих тези дни, а ще коментирам утре, че днес никак не ми е добре.

Mohnkuchen / Кекс с мак

Омайващ кекс

Бързи банички с яйца, сирене и извара

Бързи банички с круши

# 460
Venetta, всичко изглежда много привлекателно, но омайващият ти кекс направо ме замая, зашеметяващ е!  bouquet  chef

Аз направих по нощите баница с тиквички по рецептата на  mushmul4е, много ми хареса!Наистина става креместа, на първа хапка малко необичайна, но после така увлича.... Embarassed Heart Eyes, много е вкусна. Благодарности за рецептата!  bouquet
Снимките са нощни и толкова си може фотографът, но на живо е по-красотна! Grinning Peace

# 461
nolita, прекрасни предложения с перфектна визия.

matze, мекичките са подсъдимо изкушаващи  Crossing Arms

Аелис, виждам, че с теб сме от една (ягодова) порода  Wink

labrex, баница с тиква.....почувствах се като Душко Добродушков. Пращаш ли по пощата от нея? Да видим реално колко е красива де, не за друго  Whistling

От мен две бързички и простички неща

Ягодово тирамису

Пъпеш с йогурт и мед

# 462
Mоже ли рецептата Praynig

# 463
  • Сливен
венета при теб както винаги е страхотно,кекса си го набелязвам ,а баничките изглеждат адски вкусни
лабрекс баничката с тиквички изглежда апетитно
кукита,Mam and Wife и при вас е много апетитно  Hug
нудел приятна почивка  Hug
*MILADY* леле вълшебство,това ягодово тирамису и този пъпеш сигурно ще ги сънувам
Angellove и твоят чийзкейк изглежда невероятно
megansgнаправо грабнах чинията с бутчетата с гъби и бЕгам  Embarassed
иланг линдзера ме накара да се облизвам
lux кекса на баба ти е супер
момичета нямам думи,браво на всички,такива разкошни неща,добре ,че сте тук да обменяме идеи за дневното меню  Hug   bouquet
от мен скара със надупени картофки,но тъй като бяха едрички ги разрязах на 3-4
и таратор

# 464
  • Австрия
Venetta , благодаря ти за пожеланията.   bouquet Щом са благонамерени винаги ги приемам няма зачение дали са със закъснение, с повод или без повод. Жеста е по- важен.  Hug  bouquet

miriams28, благодаря и на теб!   bouquet

Също на всички пожелавам слънчево и весело лято!!!   Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт