Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 87-ма тема

• 150 124
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
nudel33, питките ти са вълшебни Peace
а от менюто на nordina, искам всичко  Praynig
При всички е страшно, страшно вкусно и красиво!   bouquet

Бързам да покажа едно диетично малиново сорбе, което правих снощи. Мнооооого вкусно се получи  Mr. Green

Пожелавам ви вкусен и спокоен уикенд!

# 436
# 437
vanillla, чудничко сорбе   bouquet
Еликсирче, много апетитен този кус кус  Peace
nudel33, със закъснение, но от сърце  Hug Да си жива, здрава и щастлива жена!   bouquet
Меганс, много апетитни рибки  Peace
Нанита, всичките ти предложения ми харесват   bouquet
Лабрекс, интересна торта от тиквички  Peace а мушмулките са  Crazy (само да ми паднат, на работа съм  Sunglasses

Мадла, на една вълна сме  Hug и у нас лозови сарми,

но печено сирене в лозов лист

единични бройки с ароматно сирене  Laughing

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 12:26 от пеп-4o

# 438
  • Сливен
нудел честит рожден ден,много здраве ,щастие и изпълнени желания   bouquet  bouquet  bouquet
питките са невероятни
Da be Da харесаха ми "надупените " картофки с наденичката
megansg при теб както винаги разнообразно и вкусно
kukita83  меню за всеки вкус
nordinaи при теб масата е отрупана и красива
Дес при теб постно,но вкусно
matze баничките и таратора ми събудиха апетита,изглеждат супер
ЗИЧЕ въобще не е обикновено и просто,ужасно вкусно изглежда всичко
лабрекс при теб както винаги е страхотно,и тези мушмулки,а да не говоря за сладкиша  Party
magi71  Hug
Madla как ми се приядоха сърмички,с лозов лист правя само за бъдни вечер,не са на почит от мъжете ми
vanillla изглежда апетитно
marabu браво за полезната закуска
пеп-4о страхотно сиренце
ние днес сме на яйца по панагюрски,но с добавка малко натрошено сирене нямах шоколад да направя шоколадовата грис халва,за това обикновена,а шоколадовата следващият път и за малкия бисквитена тортичка с кисел без захар

# 439
Много ви се възхищавам на творенията и благородно завиждам на семействата ви, които се хранят не само с устата, но и с очите. Даже да си призная, когато започнах да се интересувам по-сериозно от готвене (тоест, когато се отрекох от макарновия студентски живот), първо от вас започнах да черпя идеи, за което много благодаря   bouquet.

Снощи трябваше да вечерям с близка приятелка и сестра ми, та затова направих баница със сирене, яйца, кромид и спанак. За жалост, накрая плана се промени и си бяхме само сестра ми и аз. Затова пък се насладихме на много вкусната баница.

Преди не съм точела кори със зехтин, но от сега нататък само с него ще работя. Изключително лесно се точи Wink.

# 440
Привет момичета!!!

Тук, както винаги Simple Smile е неустоимо вкусно!!! Комплименти за всички   bouquet

megansg, labrex4е, desi_go, Venetta, еликсирче - благодаря ви за ласкавите коментари  Hug невероятни сте!!!

Галина 74  - честита годишнина Simple Smile
nudel33  - честит рожден ден Simple Smile много здраве, щастие и успехи!!!

Аз бързо си грабвам от вкусните печени бутчета на megansg, от опияняващата пияна мелба на labrex4ето, от заека в плик с бяло вино и картофки на desi_go, от изумителния сладкиш с лимонов крем на Venetta и от изкусителния кус кус пилаф на еликсирчето - да си имам и за довечера, че и за утре от вкусотиите им  Hug

И да покажа бързия си, лесен и непретенциозен Чийзкейк с круши Wink ама без печене...

и парченце Simple Smile

Приятен петъчен следобед на всички Simple Smile  bouquet

# 441
аууу, Мина, чуден десерт  newsm51 с круши, крема сирене и  Laughing без печене,  точно за лятото е!

# 442
  • Варна
Ангелова чийзкейка ти е трепач-супер произведение
Пепи много вкусни сиренца
Марита чудна баничка
Мариам вземам си от грих халвата
Ванилия много ледено сорбе
Еликсир чуден пилаф
Кукита вземам си от картофеното рулце
Нордина всичко е много апетитно
Дес любимо бобче и кюфтенца
Мат грабвам си баничката
От Зиче панирано доматче с кашкавалче
Лабрух шушулчетата ти са като пумпалчета а солената тортичка е като градинка
Маги вземам си от сладкишчето
Мадла вкусно и си грабвам кроасанче
О мен супа топчета,лозови сърмички,печени пилешки бутчета с гъби,лук,морков,домат поръсени с провансал и хлебче в машинката по рецепта на Лабрех  newsm51 с айрян-но половин доза
Желая ви вкусни почивни дни.

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 18:14 от megansg

# 443
  • ВАРНА
Линдзер със сладко от горски плодове

# 444
Изпуснах ви края около моето прохождащо и неспящо дете, като включим бременноста. Толкова разсеяна и неориентирана никога не съм била  Joy Joy Joy

разкошни ястия, сладки, сърми, супи, баници и какво ли още не - искам да седна и едно по едно да ви изредя, но се опасявам че няма да мога да приключа и малкия бандит ще почне да ме дърпа  Crazy

аз лека по лека почвам да се храня, такова безапетитие никога не е било при мен- с първата бременност така се храних, а сега 1 кг не мога да кача

но ще покажа една салата и един кекс (любим на баба) въпреки че ми го е правила мама Simple Smile но  разбира се тя го има от баба  Joy Joy Joy

салата с чери домати и козе сирене

кексът на баба

тази вечер съм решила да вечеряме с ароматни картофи, печене пиленце и салата, но още не ми е ясна салатата  Laughing

# 445
nudel33, много красиви питки!Приказни!!!
nordina, всичко изглежда вкусно!Прекрасни снимки!
ЗИЧЕ, тези панирани домати ще ги сънувам сигурно Grinning Как ги правиш?
labrex, много красива солена торта!
magi71, гъбките изглеждат страхотно!
vanillla, разкошно е!Много красива снимка!
пеп-4o, страхотна идея!задължително ще се пробва!
Marita_s/dk, баницата изглежда страхотно!Сигурна съм, че е била вкусна!
Angellove, взимам си 1-2-3 парченца от чийзкейка Heart Eyes
megansg, цялото ти меню много ми хареса!
иланг-иланг, страхотен сладкиш!
lux, много обичам такава салата!А кексът изглежда страхотно!

Аз вчера правих разбит хайвер.Много ми се прияде като видях този на иланг-иланг и ето го резултата Grinning.
Постен хляб с лимон и копър, Разбит хайвер и Салата от печени патладжани.

# 446
Mam and Wife, изглежда много вкусно! Задължително ще опитам и хляба и хайвера!  chef

# 447
Mam and Wife, изглежда много вкусно! Задължително ще опитам и хляба и хайвера!  chef
Благодаря!Ще се радвам да чуя отзиви Grinning

# 448
Бананов кекс по рецептата за черешовия сладкиш на magi71,вместо череши в тестото сложих 2 намачкани банана.Получи се много нежен и ароматен кекс:

# 449
  • Пловдив
ЗИЧЕ, тези панирани домати ще ги сънувам сигурно Grinning Как ги правиш?

Ето панировката  ТУК.. която правя  Hug Hug Станаха чудни доматите ,аз много обичам панирани зеленчуци.

Madla,Лабрекс , ЕЛИКСИРЧЕ ,miriams28,megansg,Mam and Wife  ,  
Благодаря ви момичета за комплиментите  към моите ястия. Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт