Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 87-ма тема

• 150 142
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Дес много вкусна пицата
Вени пак изкусителни охлювчета а сладкиша е прекрасен
Мариета,Марабу,Верабел,Ди,Митонела,3Х ,Луча,Красимира всичко е много апетитно
Мари ета чуден сладолед
Иланг намазвам си филийка с хайверчето
Нудел ЧРД  newsm51!Желая ти много здраве,щастие и късмет.Разкошеството само ще го гледам да не го разваля,а питките ти са прекрасни
Лабрех мерси,рибката и сладоледчето са изкусителни
Пепи много хрупкава рибката
И от мен пържен ,пресен харип/карагьоз/,миш маш и солени мъфини на Петя.

# 421
nudel33,честит рожден ден!Много радост и сбъднати мечти!    Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower  party006  party006  party006  Hug Hug Hug

Запленена съм от питката ти тип венче,на първата снимка.
Ще споделиш ли,как си я оформила,когато имаш време?
Благодаря!  Hug

# 422
Нудел, честит рожден ден.Здраве и късмет.

# 423
nudel33,честит празник и от мен !!!
Може ли рецепта за тези невероятни питки и подробно описание на начина на приготвяне ???
У нас днес : супа топчета , картофено руло , измислен лимонов десерт и италиански бял хляб , както и едни макарони на фурна от вчера.

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 21:36 от kukita83

# 424
Нудел,здравето и късмета да са винаги с теб   bouquet  bouquet  bouquet Питките са разкошни #Crazy
kukita83 ,Меганс,чудени предложения  Hug
У дома.....

Пилешко филе с яйчен сос  Вити  питки с кашкавал    Пълнено пилешко филе с тиквички           Бутерки с тиквички пресен лук

Довечера ще разгледам и останалите изкушения

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 22:00 от nordina

# 425
Зелен жълт боб Grinning

Kaртофени кюфтета:

# 426
  • DE
Nudel, много здраве и много следваЩи безгрижни години Hug

У нас пържени банички и таратор

Wraps с чеснов сос, пилешко филе, гъби и моркови

# 427
Може ли рецептата за супата с тиквички?  Praynig
Разбира се!Ето тук е! Grinning

# 428
matze, може ли рецептата за пържените банички, много апетитно изглежда  Simple Smile

# 429
  • Пловдив
Тука в тази тема човек е опасно да се задържа, защото от гледане само ще напълнее  Wink Wink
То са банички ,пити сладкиши ,рибка,мъфини, бе страхотни сте момичета за сетен път го казвам. Hug  bouquet
от мен нещо обикновено и просто

Паниран ПАНГАСИУС.

ПАНИРАНИ ДОМАТИ

ВСИЧКИТЕ НА КУП + ПАНИРАН КАШКАВАЛ И ЛЕОНСКА НАДЕНИЦА

ПЛОДОВА САЛАТА

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 00:04 от ЗИЧЕ

# 430
Nudel, честит рожден ден! Да си здрава, обичана, щастлива и късметлийка!  bouquet А питката (първата) е невероятно красива! Peace  chef

ЗИЧЕ, права си, трябва на бегом в тая тема...... Crazy Heart Eyes  bouquet

У нас мушмулките на lina kaz   bouquet, чудесни са! Heart Eyes

Превъзходният сладкиш "Сахер" на Аелис   bouquet

и солена тортичка с блатове от тиквички.

# 431
Нудел, честит празник, да си много здрава и щастлива!   bouquet  Страхотни питки си приготвила!

labrex, как направи тази тортичка, обожавам тиквички  Praynig

За да не пропусна някоя от вас, поздравявам всички кулинарки с красивите неща които показват тук и ни изкушават!   smile3501 smile3501 smile3501

А от мен едни муци гъбки:

гриловани тиквички:

и сладкишче:

# 432
labrex, как направи тази тортичка, обожавам тиквички  Praynig

Гъбките верно са муци! Heart Eyes  bouquet

magi71, прави се много лесно, тая на снимката е от 3 средни тиквички, настъргани на едро ренде, посолени и оставени да се отцедят в гевгир, накрая и с ръка ги изстисках, добавих 3 яйца, 6 с.л. брашно, сол и черен пипер. Разбърква се хубаво и се пържат блатовете – гребвам с черпак и пържа в загрят тиган с малко мазнина, само подмазан, нещо като палачинка. Това ми е най-трудната част, защото са много крехки и трудни за обръщане, правя го с чиния, плъзгам от тигана в чинията и после захлупвам в тигана от другата страна.И да се скъса някоя, не е болка за умирачка.
Плънката: пак днешната - 4 по-големи моркова, настъргани на едрото ренде, задушени в олио с много мааалко водичка. А може и без вода под капак. Като станат готови, слагам 3-4 скилидки чесън, пасирани с онова приспособление за мачкане на чесън, разбърквам и оставам да изстине. После слагам една майонеза, разбърквам сместа хубаво, може да се посоли при нужда и редя тортата – блат, смес и така до края. Най-отгоре и отстрани намазвам със сместа, украсата както дойде. Хубаво е да постои поне час в хладилника, не пречи и повече. Плънката може да бъде и друга – от варени яйца, пържени гъби и каквото се сетиш. Днешното торте беше с 5 блата в голяма чиния. Харесва ми, вкусно е. Peace

# 433
  • София
Здравейте,
desi_go, labrex, много вкусно - всичко ми хареса
пеп-4o, обожавам прясно зеле. И мъфинката е супер
megansg, взимам си от всичко
Marieta  , чудна салатка
marabu , интересно пиле
3xi , рулото изглежда страхотно
nudel33 , чудни питки
nordina, копирам рецептата за бутерки с тиквички - изглеждат доста апетитно
 matze - пържени банички с таратор - супер
ЗИЧЕ , оригинална плодова салата
labrex , ехаааааааааааааааа, вкусно, вкусно
аз се записвам с сърми с лозов лист и бял сос

едни мини пици

и кроасани с масло - аз много ги харесах, но домочадието не ги одобри

# 434
Мина,много ми е драго да видя на трапезата ви моя рецепта,и то изпълнена неповторимо вкусно Crazy Crazy!И снимката е страхотна!
Вени,на това сладкишче иаз съм си го отбелязала за правене,че с Аелис много ме изкушавате с него!
Не мога да не отбележа страхотните сладоледи на Лабрекс и Мари-ета,паят с череши на Ди,пиленцето на Марабу и Митонела,както и цялото разкошно меню на Нордина! Peace
Нудел,честит празник,много здраве и сбъднати мечти с любимите ти хора!  bouquet
Зичка,грабвам си едната плодова салатка на момента! Hug
Лабрекс и Маги с чудни сладкиши отново! Crazy
Мадла,с удоволствие ще си отмъкна една мини пица,супер са ти станали! Simple Smile

От мен кус кус пилаф по рецепта на Еси :

Общи условия

Активация на акаунт