Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 87-ма тема

• 150 158
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Честит празник, макар и на патерица, на всички празнуващи - да сте здрави и много, много щастливи   bouquet
Менюто от вчера:
1. Поредната импровизация - предястие от треска - филе, с гъби, топено сирене и сметана, стана разкошно Blush
2. "Измислени" шишчета от пилешко бонфиле и т.н. върху картофи, на фурна Laughing
3. Черешовият пай на Костиля  Hug , чудесен е, само дето отгоре не успях да го доукрася, но детенце на приятелка реши да "твори" с тестото и просто не стигна Wink

Усмихнат ден на всички, въпреки мрачното време   bouquet

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 11:35 от ***Ди***

# 406
Вени, ама как ми допадат тия охлювчета, щом са с мак  Heart Eyes но отивам сладкиша да видя, че този лимонов крем много ми харесва   bouquet
Мари_ета, ти наистина продължаваш сладоледената серия  Hug
верабел, Лабрекс, много вкусно у вас   bouquet

при нас снощи основното беше пържен толстолоб.

# 407
Всички сте...ммммммммхммммммммммм  bouquet Аз от 2 денс искам да снимам но... Днес обаче ще видите и моята скромна гозба  Blush

# 408
  • Плевен
След всичките красоти и вкуснотийки, които сте публикували    bouquetда си покажа и аз снощното пиленце и една грис-халва по рецепта на Лео, в част от която добавих и малко шоколад с лешници и стана супер.

# 409
  • Русе/София
Привет момичета.Както винаги страхотни предложения от всяка страница.паниран кашкавал и кюфтета кренвирш с кашкавал и миш маш руло Стефани
Хубав и слънчев ден.

# 410
  • Австрия
Момичета, днес прибавям една година към останалите и по този повод ви черпя с едно кокосово разкошесво ( pina )

# 411
nudel33, чести празник   bouquet!
3xi, откога ми се яде миш-маш и на мен, благодаря, че ме подсети.
Mitonela, пиленцето ти изглежда много сочно  Crazy!
Venetta, сладкишът е чуден! Обожавам сладкиши с крем  Heart Eyes!

Закуско-обяда ми - сандвич с риба тон:

# 412
nudel33, Честит празник!   ura  party002 bouquetНа този сладкиш и аз съм хвърлила око Peace
Разни бутерки от мен

# 413
Знам си аз ,че добре правя, като не влизам тук всеки ден....
То иначе не трябва да ставам от масата....    Mr. Green   торти,сандвичи,печени пиленца и месца, сладкишчета,сладоледи.....добре ,че преди малко обядвах,та не ми причернява от облизване.    Grinning

Честито на всички именици,на патерица!     Hug 
nudel33 ,честит празник!Шоколад не бих пропуснала при никакви обстоятелства!    Peace 

У нас

Херинга в Тай марината

и Тарт Татен ....с праскови    Simple Smile

# 414
  • ВАРНА
nudel33,честит празник!
У дома-пиле с целулит(получава се,заради пълнежа под кожата)

и чудесна тарама хайвер

# 415
nudel33, честит рожден ден!Много здраве, щастие и любов ти пожелавам!  bouquet
Разкошна торта!!!
Mitonela, пиленцето изглежда много вкусно!

Мен на последък не ме свърта край печката EmbarassedОтчитам се скромно - Пица със салам; Пица с домати и босилек; Салата от домати с босилек и черен пипер и една мнооого вкусна Супа с тиквички и прясно мляко.

иланг-иланг, у дома много обичаме хайвер!Твоят изглежда чудесно!
Така ми се дояде...още утре ще си направя Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 14:35 от Mam and Wife

# 416
  • Sofia
Може ли рецептата за супата с тиквички?  Praynig

# 417
  • ГОре на черешата...
Нудел, честит рожден ден - много здраве и щастие ти желая!

# 418
 Страхотни неща сте сготвили и показали момичета! Нашата вечеря от вчера:
- салата
- "надупени" картофи и печена наденица

Имаше и сирена във фолио /зарибена от съфорумките/, които останаха без снимка, но бяха чудесно мезе на бялото вино  Laughing

# 419
  • Австрия
Marieta, lu4a, Kраси.мира, иланг-иланг, Mam and Wife, mari eta, благодаря ви момичета за милите думи и пожелания  Hug   bouquet

Искам да покажа и питките, които направих днес за подарък. Едната вече я бях опаковала и чак тогава се сетих да ги снимам.

и една по-скромна за нас

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 16:19 от nudel33

Общи условия

Активация на акаунт